Prosinec 27, 201014 r prví povánočni nazdar bando,tak jak je po vánocích,já jsem všeho přežranej,že jsem ani nevěděl co dnes do práce k obědu. Malá ochutnávka dárečku od ježíška.
Prosinec 28, 201014 r A helé kdo tu je Tak jakej byl Ježíšek Ondro? sem tu už nebyl proto jsem nepsal Libore,už jsem jen pařil až do 4,30...no měl jsem ho pěkně
Prosinec 29, 201014 r Ted uz dobve poledne ve spolek,co dnes varime,hu nas se bude papkat rizotko to mam rad. Spine-Ty makas mezi svatkama me to ceka zejtra.
Prosinec 29, 201014 r hoj Vlastíku, jj včera a dnes jsem jen 9-15 pak už mám volno ¨jinak rizoto mám taky moc rád takže tiše zavidím
Prosinec 30, 201014 r Se válíte u TV a nemáte čas na hospodu,to jsou mi poměry Trochu jsem se šám šamotinkej pokoušel o fotomontáž co Vy na to.
Leden 3, 201114 r Taky taky u mne už druhé pracovní,jakej byl silvestr,já do pulnoci hlídal děvčátka a po pulnoci jsem zachlastal v garáži,ale nic moc v pul třetí jsme už zalejzaly na kuťě.V tv absolutní sračky,hlavně nova a prima to byla katastrofa,z ozákovin se mi poprvy co to dávaj chtělo blejt a zasrat večer talentmánii a talentem to už je fakt zoufalost.Nakonec jsem skončil u Funese na barondově a pak bylo něco se Zedníčkem na ČT jinak fakt Upraveno Leden 3, 201114 r od Vlasta
Leden 3, 201114 r Nazdar hoši, taky vám přeju do roku 2011 hodně štěstí, zdraví, lásky a tak dál A ZDE koukejte hlasovat, ať je víc hlasů. A samozdřejmě že pro mě Upraveno Leden 3, 201114 r od baris
Leden 4, 201114 r Autor http://www.novinky.cz/koktejl/221110-cinanky-polykaji-vajicka-skrkavek-aby-byly-stihle-na-prijimaci-pohovory.html tak to je už moc....
Leden 4, 201114 r Autor Ondro poraď jakou nabíječku na autobaterie...chci něco malého-inteligentního...nemáš nějakej tip? co tohle? na cenu nekoukej..ta se dá splašit lepší http://www.adusservis.cz/nabijecky/nabijecka-baterii-ctek-multi-xs-4003-12v-0-8a-4a
Leden 4, 201114 r no popravdě v autonabíječkách se tolik neorientuju ale tu co si sem dal bych odsouhlasil,žádná čína a nabiješ s tím vše
Leden 4, 201114 r Autor jo je to švédskej výrobek a i na OC foru to chválili a dokonce na to vyšla nějak dobrá recenze jako poměr výkon/cena/využití
Leden 4, 201114 r Autor jj co je ze Švédska nemůže být špatný proto tu prodáváme švédské pily,sekačky atd a doma pícháme ve švédský trojce :prc:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.