Vlasta Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 prví povánočni nazdar bando,tak jak je po vánocích,já jsem všeho přežranej,že jsem ani nevěděl co dnes do práce k obědu. Malá ochutnávka dárečku od ježíška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 A helé kdo tu je Tak jakej byl Ježíšek Ondro? sem tu už nebyl proto jsem nepsal Libore,už jsem jen pařil až do 4,30...no měl jsem ho pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Ted uz dobve poledne ve spolek,co dnes varime,hu nas se bude papkat rizotko to mam rad. Spine-Ty makas mezi svatkama me to ceka zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 hoj Vlastíku, jj včera a dnes jsem jen 9-15 pak už mám volno ¨jinak rizoto mám taky moc rád takže tiše zavidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Se válíte u TV a nemáte čas na hospodu,to jsou mi poměry Trochu jsem se šám šamotinkej pokoušel o fotomontáž co Vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Dobré první ráno v roce 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Taky taky u mne už druhé pracovní,jakej byl silvestr,já do pulnoci hlídal děvčátka a po pulnoci jsem zachlastal v garáži,ale nic moc v pul třetí jsme už zalejzaly na kuťě.V tv absolutní sračky,hlavně nova a prima to byla katastrofa,z ozákovin se mi poprvy co to dávaj chtělo blejt a zasrat večer talentmánii a talentem to už je fakt zoufalost.Nakonec jsem skončil u Funese na barondově a pak bylo něco se Zedníčkem na ČT jinak fakt Editováno: 3. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Nazdar hoši, taky vám přeju do roku 2011 hodně štěstí, zdraví, lásky a tak dál A ZDE koukejte hlasovat, ať je víc hlasů. A samozdřejmě že pro mě Editováno: 3. leden 2011, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 mrknětě,je to :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 čus..to je brutus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 http://www.novinky.cz/koktejl/221110-cinanky-polykaji-vajicka-skrkavek-aby-byly-stihle-na-prijimaci-pohovory.html tak to je už moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 čus..to je brutus :) čau,jj taky jsem se nasmál když jsem na to koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Ondro poraď jakou nabíječku na autobaterie...chci něco malého-inteligentního...nemáš nějakej tip? co tohle? na cenu nekoukej..ta se dá splašit lepší http://www.adusservis.cz/nabijecky/nabijecka-baterii-ctek-multi-xs-4003-12v-0-8a-4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 no popravdě v autonabíječkách se tolik neorientuju ale tu co si sem dal bych odsouhlasil,žádná čína a nabiješ s tím vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 taky si myslím......a dá se sehnat okolo1500Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 vypadá to jako poctivej výrobek tak bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 jo je to švédskej výrobek a i na OC foru to chválili a dokonce na to vyšla nějak dobrá recenze jako poměr výkon/cena/využití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 tě peeeerooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 a hele.....čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 jj co je ze Švédska nemůže být špatný proto tu prodáváme švédské pily,sekačky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 tě peeeerooo čau,ještě žiješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 jj co je ze Švédska nemůže být špatný proto tu prodáváme švédské pily,sekačky atd a doma pícháme ve švédský trojce :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.