spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 no ty sis začal vymýšlet že bys radši větší lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ondro ty ses děsnej vexlák Libore , neboj to si časem v hlavičce srovnáš. Mě to taky trvalo 15 let nez sem vleťel do 1. ženský .. i když u homofousů je to možná jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 jako fakt velká náhoda,omylem jsem dostal ramínko z FII combi a stírátko z FII hatche takže asi tak......... já ti jej nenutím,si je nechaám jako rezervní pro sebe klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 .. i když u homofousů je to možná jinak jako moooc :_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Normááálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 A jeje kuci vy toho s tema Vasima pinďóurama nadělate,kdyby jste sli radsi hrabat tu srajdu co je venku to by Vam urco prospelo,vite jak to studi kdyz kouka z nohavice jako mne,kdyz bude uklizenej snih tak budu mit klid. CHA CHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Vlasto , z nohavice jo ?? Kua chodis jen v bokovkach ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 jinak musím se vám pochlubit,včera mi došly moje sedmý hodinky je to stealth verze Casio GA 100-1A1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ondro , proc 7mery když máš jen dvě ruce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) No vidis pekne pojmenovat po-ne a nemusis resit co rano na ruku. Editováno: 7. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Vlasto , z nohavice jo ?? Kua chodis jen v bokovkach ne ? to ne on má Vlastík asi takový prádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 jo takhle Tak to potom mlčim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ondro , proc 7mery když máš jen dvě ruce ? tak rád to střídám...myslím hodinky a digi mi chyběly,nejhorší je že bych chtěl ještě jedny digi které mi leží v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 jinak ten avatar luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Hehe Dobrej vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 to jo,jen aby ho taky Libor nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 No jo no opět odhalen,ale ten pocit ze kouka z kalhot mi neseberete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 nevim covece , neprimrzne ti obcas k zipu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 no na léto myslím ok ale teď si myslím že je zima na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Bez komentáře. Pro jistotu mam v kapse rozmrazovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak ja nevim , Vlasto - nejaky osobni zkusenosti ? Vyhody , nevyhody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 (editace) Co zkusit nejakej slusivej obal ??? Editováno: 7. leden 2011, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Spine-tak tohle bych na sebe nedal ani v letě.Ja mam rad kraťasy ke kolenum a pěkne volnejši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Vlasťo jsem Ondra a foto jsem dal Jirka já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Vlasta myslel tu latexovou srajdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.