Leden 7, 201114 r Ondro ty ses děsnej vexlák Libore , neboj to si časem v hlavičce srovnáš. Mě to taky trvalo 15 let nez sem vleťel do 1. ženský .. i když u homofousů je to možná jinak
Leden 7, 201114 r jako fakt velká náhoda,omylem jsem dostal ramínko z FII combi a stírátko z FII hatche takže asi tak......... já ti jej nenutím,si je nechaám jako rezervní pro sebe klidně
Leden 7, 201114 r .. i když u homofousů je to možná jinak jako moooc :_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:
Leden 7, 201114 r A jeje kuci vy toho s tema Vasima pinďóurama nadělate,kdyby jste sli radsi hrabat tu srajdu co je venku to by Vam urco prospelo,vite jak to studi kdyz kouka z nohavice jako mne,kdyz bude uklizenej snih tak budu mit klid. CHA CHA
Leden 7, 201114 r jinak musím se vám pochlubit,včera mi došly moje sedmý hodinky je to stealth verze Casio GA 100-1A1
Leden 7, 201114 r No vidis pekne pojmenovat po-ne a nemusis resit co rano na ruku. Upraveno Leden 7, 201114 r od Vlasta
Leden 7, 201114 r Vlasto , z nohavice jo ?? Kua chodis jen v bokovkach ne ? to ne on má Vlastík asi takový prádlo
Leden 7, 201114 r Ondro , proc 7mery když máš jen dvě ruce ? tak rád to střídám...myslím hodinky a digi mi chyběly,nejhorší je že bych chtěl ještě jedny digi které mi leží v hlavě
Leden 7, 201114 r Spine-tak tohle bych na sebe nedal ani v letě.Ja mam rad kraťasy ke kolenum a pěkne volnejši.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.