Evers Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 To me mrzí Máro , upřímnout soustrast. Prídam taky jednu cernou zpravu i kdyz jen opet auto a nic co by pěníze nespravili. Dnes rano se ze strechy urhnul kus ledu a padlo mi to na predek auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Smutna zprava,co nejdriv poridte jinyho,pokud jste pejskovy,bude to hned lepsi. Vlasto už ne.....je to sice nádherný ale obrovský závazek na několik let......nikam moc nemůžeš, venčení, veterinář atd.......pak jsi uvázanej u baráku.....asi koupíme prckovi rybičky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 To me mrzí Máro , upřímnout soustrast. Prídam taky jednu cernou zpravu i kdyz jen opet auto a nic co by pěníze nespravili. Dnes rano se ze strechy urhnul kus ledu a padlo mi to na predek auta. Koukám Jirko, že Tě asi tam nahoře nemá někdo rád co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Máro,no já to zažil před 5 lety,měl jsem rotvajlera 12,5 roků........ jinak Jirko to je pech co se stalo ti řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Co na to říct no : Souhrn posledního 3/4 roku - máma umřela, dědické řízení a tahání o majetek, po 5 letech rozchod s přítelkyní, pak ten kokot co mě vytlačil a teďkon sníh. Něco je evidentně špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 takhle to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Co na to říct no : Souhrn posledního 3/4 roku - máma umřela, dědické řízení a tahání o majetek, po 5 letech rozchod s přítelkyní, pak ten kokot co mě vytlačil a teďkon sníh. Něco je evidentně špatně jj život se s tebou moc nemazlil za tuto dobe,ale věř že se to otočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 uz at je to tady ... Uz mi to trochu zacina srat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Dobrý ráno pánové, Jirka-No Ty máš teda kurva rok,ale bohužel i o tom je život. Máro chápu v tomhle máš pravdu,ale ani rybičky nejni lehké ukočírovat mám je doma a taky mě už někdy pěkně ...... Konečně vidím ten novej Jirkovo avatar a fakt bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 jooo vlasto a ja myslel ze se to 1.1.11 zmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Zdravím.Nemáte někdo prosím originál návod pro originál centrál BFC400001 ? Třeba v PDF ? Dá se tady vůbec sehnat?nějak ho nemůžu najít.Díky moc za každý tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 bohuzel , zkusil sem i google ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 nehledas todle ??? http://www.google.cz/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CC4QFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.htcarsystem.cz%2Ffiles%2Fdoc%2F5dv-fba.doc&rct=j&q=BFC400001%20manual&ei=xe4qTaiqBcjA8QO5w-GKAw&usg=AFQjCNGccyzbZ2BZWv6nEa0Xhz898XB0DQ&sig2=K10R20QLY0dtaBoE6z1mJw&cad=rja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 nehledas todle ??? http://www.google.cz/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CC4QFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.htcarsystem.cz%2Ffiles%2Fdoc%2F5dv-fba.doc&rct=j&q=BFC400001%20manual&ei=xe4qTaiqBcjA8QO5w-GKAw&usg=AFQjCNGccyzbZ2BZWv6nEa0Xhz898XB0DQ&sig2=K10R20QLY0dtaBoE6z1mJw&cad=rja No to jediné jsem našel taky,ale to je jen k dodělání kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 rybičky nebrat,taky jsem měl,ale šlo to z domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) já myslel jednu blbovzdornou do kulatýho akvárka Editováno: 10. leden 2011, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Kulaty nedávat já ho měl taky a dvě čudly a dostaly normálně křivici a Když jednu tak pěkný hranatý maly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 dobře tak malý hranatý a jednoha "kapra"... nebo jí koupím suchozemskou želvičku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 já myslel jednu blbovzdornou do kulatýho akvárka kulatý ee,to je špatný,čím větší akvárko tím míň se o ně staráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Taky dobré ranko. Než želvu tak raději tu rybku,segra má želví farmu (má jich kolem 20ti) a pokud nemáš zahradu kam je v létě nechat lézt tak to leze po terárku a nic z toho nemáš na tu čudlu se aspoň mužeš koukat a rozjímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 no když ji to přestane bavit tak je to slušnej základ na polívku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2011 přesně Ondro.....želví polívka..hmmmmmmm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Tak abych se letos moc nenudil tak džunda začal nějak prudit. Včera pri cestě domu se asi zasek termostat teploměr se houpal jak o pouti a dnes ráno se nehnul za celejch 10km až ve městě.Ale topilo to normálně hned po pár km takže bu´d čidlo nebo termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.