Leden 13, 201114 r No já si autem taky nic nekompenzuju To spíš někteří jiní, kteří jezdí na nákupy přes město s bourákem, který mají potom na plném parkovišti problém někam zaparkovat. To ale se škodovkářema nehrozí
Leden 13, 201114 r Vy se tu kryjete nejen za avatary, ale hlavně za nicky. Kdo se má v tom vyzbat, jednou to je Libor, jindy zase baris....
Leden 13, 201114 r Libore, já nejsem úchyl jako Ty...stačí mrknout na Jirkovo AVATAR, že no Jirka je úchyl no
Leden 13, 201114 r Autor jde o zvyk.....já tak vstával i o víkendu...když jsem měl psa.a musel venčit..teď už nebudu muset, když není
Leden 13, 201114 r Takhle jsem si jednou kdysi nevzal po ránu prášek a jak to dopadlo http://bit.ly/hXWzc6
Leden 13, 201114 r Ono už je to 5 let zpátky a já si na to vpomněl až teď, když jsem tady někde na fóru koukal na nějakou nehodu. No já si ten prášek právě nevzal ...a byl to prášek jménem "pozornost".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.