Leden 17, 201114 r omg tak nic no .... holt nic neuvidim občas je tu někdo prodává,já je tady taky koupil
Leden 18, 201114 r pěkný, ale ty co mám doma jsou lepší ...........ale foto nedám hmm tomu ale nemusíme věřit takže bys to měl nějak dokázat
Leden 18, 201114 r no jasně decentní kozičky ....a co odvážné....třeba spodku :smich: ee to nemusíš,stačí jen boobs
Leden 18, 201114 r Ondro ja sem fakt v prdeli ted casove , po - zkouska , utery - zkouska , streda - zkouska pak hokej , ctvrtek - zkouska , patek Hookej , v sobotu nemam na hrani ani pomysleni a v nedeli dospavam kocku , ty stejne hrajes ten novej ne ?? Ten ja nemam
Leden 18, 201114 r no popravdě jsem to teď taky trošku flákal,ale včera jsem dobře s klukama zapařil hrajem pořád MW2 ten novej BO stojí za hovno
Leden 18, 201114 r Nazdar bando venku sviti blunce,zensky jsem vyhnal na vzduch a ja jdu konecme po noci spinkat. Marku nedej se co je v domě neni pro ně?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.