Leden 18, 201114 r Sem zapomnel ze sis chytrej jj to jsem,znáš to někam s kámošema vyrazíš a přidou koc a jé samej ženatej tady a já říkám néé kotě všichni nééé
Leden 18, 201114 r Autor Ondro...nekecám...máme doma pěkný přírodní 4-ky ¨ale neukazujeme...jen kdyby jsi přijel :) ....
Leden 18, 201114 r Ondro...nekecám...máme doma pěkný přírodní 4-ky ¨ale neukazujeme...jen kdyby jsi přijel :) .... jako pozvánka na swingers?? dobrý Marku to mě dostalo
Leden 18, 201114 r Autor no taky se to tak dá nazvat.... :smich: ale bacha na výdrž....moja je náročná
Leden 18, 201114 r výdrž?? přeci u toho maj oba stejně času né? :smich: Času to maj,ale pro kazdyho je tech pet minut jinak dlouhejch. Ja doma sice 4ky nemam(takze trosicku zavist Marku),ale za tři bohatě. Bejvalka sice mela tak 1+,ale ten podvozek to vynahradil.
Leden 18, 201114 r Pherecku to ne to bych byl na jinym foru(TT,Porshe apod.) No pokud by to podemnou melo lezet jako látro a vypadat jako babochlap tak to at se na tom valí jinej blbec.
Leden 18, 201114 r jaaakooo se Serjem ?? jj už objížděj festivaly a možná se objeví i u nás no uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.