spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jen taková perlička,já je nosím na kaučuku,ale mám k nim titanovej tah a ten tah samotnej stojí tak 6000,- to jen pro představu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak to se pak podívám, ale stejně si blázen Pak kouknu na ty značky cos psal a uvidíme jaký vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jen taková perlička,já je nosím na kaučuku,ale mám k nim titanovej tah a ten tah samotnej stojí tak 6000,- to jen pro představu to už je extrém, tolik bych neinvestoval teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak to se pak podívám, ale stejně si blázen Pak kouknu na ty značky cos psal a uvidíme jaký vyberu no taky už jsem spokojenej moc s těma Oris,další hodinky dlouho nebudou jinak možná budu jedny ze svých co mám prodávat,ale ty nebudou za 4000,- bohužel, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 sem teď koukal na to video a sou fakt parádní, ale ta cena je teda taky mazec No mě budou stačit nějaký kolem tý 4ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 asi to budou tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak to už je trošku jiná váhová kategorie,swiss made,automat,safír nahoře i dole na dýnku,200m,všechny korunky šroubovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) Ty by na mě byly moc těžké na ruce (nehledě na to, že na ně nemám ) Jinak je to samozřejmě paráda. Já mám za 2,5 tis. tyhle G-Shocky a jsem spokojený, protože se mnou přežijou všechno, sundávám je jen na spaní. http://bit.ly/hpndtL PS: Samo, že to jsou až ty druhé, ty první to jsou Casia za 800,-, ale taky toho vydržely hodně, jsou už přes 10 let staré a furt fungujou Editováno: 21. leden 2011, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj dobře když trošku našetříš tak se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Obecně bohužel platí, že v zahraničí se dá nakoupit daleko levněji (např. na již zmiňovaném eBayi). U nás je to všechno předražené a stejně nemáš pořádný výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj je to pravda,ceny jsou tak min o 20% a více lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 spineshank: Že ty budeš i na chronomagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj každej blázen s hodinkama tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Libore tak vybíráš,vybíráš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jojojo, vybírám mladý se líbí ty červený jak si mi posílal od tý Festiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 no já ti je prvně nechtěl posílat protože se ti moc zalíbí,popravdě design mají zajímavej,ale nevím jak to bude s kvalitou,prý to už není co to bylo jedny Festiny mám doma aspoň 10 let a s nima jsem byl moc spokojenej,teď jsem jim dal novej řemen a mám je uložený v hodinkovnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tohle by bylo jiný kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Je to hrůza něco vybrat,je jich moc právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Já zas aby nebyli moc těžký ty hodinky, nejsem na ně zvyklej, tak aby mi netáhly ruku k zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 A proř ne rovnou TYHLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Já zas aby nebyli moc těžký ty hodinky, nejsem na ně zvyklej, tak aby mi netáhly ruku k zemi neboj většina hodinek je v poho co se týče váhy nejseš alergickej na železo??to bys musel jít pak do titanu jedině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 A proř ne rovnou TYHLE nj jsou zlatý proto ta cena ale na plavání a potápění to není WR30m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nejsem alergickej, takže v pohodě To jo, ta cena je zajímavá Ale tak já nepotřebuju aby byli do nějaký hloubky Stejně s nima do vody nepolezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 myslím že v létě k vodě,na dovči do moře je to ideální aspoň WR 100m by mít měly,ideální 200m kdybys šel i s bombama dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.