Leden 21, 201114 r tady máš ty Seika co jsem ti doporučoval,vedle jsou pro představu potápky od Citizenu,to jsou už velký a težký hodinky to jen pro tvou představu.....protože je mám ty Citizen,ale na ruce seděj parádně a mám rád když cítím že na ruce něco mám
Leden 21, 201114 r jj proto se těm Citizen říka Ecozilla,ty Seika jsou hodně odolný a na ruku tak akorát,můžou být na tahu,kaučuku
Leden 21, 201114 r prodává je známej ,mám u něj objednány hodinky pro mou polovičku,pokud bys chtěl poptal bych je cena 3990,- což je myslím hodně zajímavý
Leden 21, 201114 r ty vypadaj pěkně, dej mi odkaz No snad mě to nepopadne, abych taky sbíral hodinky nejde o sbírání,ale o to že máš na každou příležitost možnost vzít jiný,ale myslím že max 3 ks stačí mít
Leden 21, 201114 r nejde o sbírání,ale o to že máš na každou příležitost možnost vzít jiný,ale myslím že max 3 ks stačí mít to je pravda, aby se to dalo střídat
Leden 21, 201114 r to jo, to je zajímavý cena klidně když něco ještě najdeš hoď to sem nebo do mailu a probereme,ale budeš se do toho pak zamotávat čím dál víc
Leden 21, 201114 r Teeeeeeeeeda dnes takovej malej hodinářskej den. Kdybych nevěděl,že prodáváš sekačky tak bych to tipnul na nekalou hodinářskou reklamu.
Leden 21, 201114 r Já už na ruce nic nenosím,mám doma viz foto,ale při práci překážely stejně jako snubák tak leži na poličce chudinky a když nejsem v práci tak už jsem zvyklej na mobil.
Leden 21, 201114 r Nee. Kucí budu kupovat novy letńáky 185/55/15 a tak nějak se rozhoduju mezi BFGoodrich G-GRIP a Barum Bravuris 2.Co Vy na to. Upraveno Leden 21, 201114 r od Vlasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.