baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to je fakt. no uvidím co vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tady máš ty Seika co jsem ti doporučoval,vedle jsou pro představu potápky od Citizenu,to jsou už velký a težký hodinky to jen pro tvou představu.....protože je mám ty Citizen,ale na ruce seděj parádně a mám rád když cítím že na ruce něco mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Tam už je ten rozdíl ve velikosti docela znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj proto se těm Citizen říka Ecozilla,ty Seika jsou hodně odolný a na ruku tak akorát,můžou být na tahu,kaučuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ale už mi z prohlížení hodinek začíná hrabat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to mi povídej,znám to moc dobře jak tě to jednou popadne težko se z toho leze ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Libore co něco takovýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj pěkně, dej mi odkaz No snad mě to nepopadne, abych taky sbíral hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 prodává je známej ,mám u něj objednány hodinky pro mou polovičku,pokud bys chtěl poptal bych je cena 3990,- což je myslím hodně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tady máš link Seiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 ty vypadaj pěkně, dej mi odkaz No snad mě to nepopadne, abych taky sbíral hodinky nejde o sbírání,ale o to že máš na každou příležitost možnost vzít jiný,ale myslím že max 3 ks stačí mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to jo, to je zajímavý cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nejde o sbírání,ale o to že máš na každou příležitost možnost vzít jiný,ale myslím že max 3 ks stačí mít to je pravda, aby se to dalo střídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to jo, to je zajímavý cena klidně když něco ještě najdeš hoď to sem nebo do mailu a probereme,ale budeš se do toho pak zamotávat čím dál víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 už sem do toho právě zamotanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 valím domů,ale za chvíli budu online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak čus, já jdu se psem, aspoň nechám oddychnout hlavu od hodinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Teeeeeeeeeda dnes takovej malej hodinářskej den. Kdybych nevěděl,že prodáváš sekačky tak bych to tipnul na nekalou hodinářskou reklamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj ale baví mě to a rád Liborovi poradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jen v jeho zájmu doufám že se moc nenakazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Já už na ruce nic nenosím,mám doma viz foto,ale při práci překážely stejně jako snubák tak leži na poličce chudinky a když nejsem v práci tak už jsem zvyklej na mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 koukali jste na Top GEar někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) Nee. Kucí budu kupovat novy letńáky 185/55/15 a tak nějak se rozhoduju mezi BFGoodrich G-GRIP a Barum Bravuris 2.Co Vy na to. Editováno: 21. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Je tu někdo? Na Top Gear jsem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.