spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 já jo,byl jsem si dát sprchu a namíchat si kolu s rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Nee. Kucí budu kupovat novy letńáky 185/55/15 a tak nějak se rozhoduju mezi BFGoodrich G-GRIP a Barum Bravuris 2.Co Vy na to. nebylo by lepší tam dát 195/50/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 já jo,byl jsem si dát sprchu a namíchat si kolu s rumem takhle na večer jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jinak Libore ty Seika jsou moc pěkný,ale atakuješ už hranici s tou částkou hodinky swiss made jako třeba Certina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nebylo by lepší tam dát 195/50/15 souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 něxo takovýho už jde sehnat okolo 10 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jinak Libore ty Seika jsou moc pěkný,ale atakuješ už hranici s tou částkou hodinky swiss made jako třeba Certina to je pravda, ale vzhledově vypadaj zajímavě. Budu kupovat příští měsíc nejspíš, tak mám ještě na výběr chvilku čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 něxo takovýho už jde sehnat okolo 10 000,- na ty jsem dneska koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 no musiš si taky uvědomit jestli chceš quartz nebo automaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to jako natahovací nebo na baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj automaty se většinou natahujou pohybem ruky,je u nich rezerva nátahu,ale pokud je třebas 2,3 dny nedáš na ruku zastaví se,takže pak musíš vše nastavit nebo koupit watchwinder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 na mě nemůžeš s takovýma slovama, vubec nevím co to ten watchwinder je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 natahovač hodinek http://www.youtube.com/watch?v=iPPqYrCdWt4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jako automaty jsou hodinky s duší oproti quartzu a hlavně krásně tikaj a vteřinová ručička jde plynule oproti quartzu kde skáče po sekundách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak to je dobrá vychytávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jako automaty jsou hodinky s duší oproti quartzu a hlavně krásně tikaj a vteřinová ručička jde plynule oproti quartzu kde skáče po sekundách a ty quartz jsou teda na baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj přesně tak,po určitým čase nutno vyměnit. jsou ale i systémy který mám na těch velkých Citizen jak jsem ti ukazoval který mají systém Eco Drive,takže se dobíjí samy ze světla což je taky docela vymakaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Hodináři já se z Vás Teď jsem tam měl chvilku 195/55/15 a už se mi to na to prdítko zdá moc,ony ani ty 185/55/15 nejsou zas tak uzky a bez posilovače zbytečná zátěž už nejsem nejmladší olové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 něco k tomu Eco Drive Jedinečný systém pohonu ECO-DRIVE vyvinutý firmou CITIZEN v sobě spojuje nejvyšší ekonomické,ekologické a estetické nároky. Konec výměn baterií.ECO-DRIVE mění sluneční, nebo umělé světlo v čistou energii.Rozběh již po jedné minutě osvitu, rezerva chodu až 500dní. Ekologický a zároveň levný pohon, protože používá základní přírodní zdroj - světlo.Ekologický, protože nezatěžuje přírodu odpady z vypotřebovaných baterií a levný, protože nemusíte platit za výměny baterií. Světlo prochází speciálním číselníkem a vysoce citlivým solárním článkem, je přeměněno na elektrickou energii, která je ukládána do miniaturního akumulátoru a podle potřeby potom pohání quartzový stroj hodinek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Hodináři já se z Vás Teď jsem tam měl chvilku 195/55/15 a už se mi to na to prdítko zdá moc,ony ani ty 185/55/15 nejsou zas tak uzky a bez posilovače zbytečná zátěž už nejsem nejmladší olové. já mám zimní 195/50/15 a v poho,neboj se toho,bude to vypadat mnohem líp jak tam nebude tolik gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 něco k tomu Eco Drive Jedinečný systém pohonu ECO-DRIVE vyvinutý firmou CITIZEN v sobě spojuje nejvyšší ekonomické,ekologické a estetické nároky. Konec výměn baterií.ECO-DRIVE mění sluneční, nebo umělé světlo v čistou energii.Rozběh již po jedné minutě osvitu, rezerva chodu až 500dní. Ekologický a zároveň levný pohon, protože používá základní přírodní zdroj - světlo.Ekologický, protože nezatěžuje přírodu odpady z vypotřebovaných baterií a levný, protože nemusíte platit za výměny baterií. Světlo prochází speciálním číselníkem a vysoce citlivým solárním článkem, je přeměněno na elektrickou energii, která je ukládána do miniaturního akumulátoru a podle potřeby potom pohání quartzový stroj hodinek. To je docela zajímavý a hlavně praktický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Hodináři já se z Vás Teď jsem tam měl chvilku 195/55/15 a už se mi to na to prdítko zdá moc,ony ani ty 185/55/15 nejsou zas tak uzky a bez posilovače zbytečná zátěž už nejsem nejmladší olové. to je fakt Vlasto, ale zas to na nich vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj to je,ale zase z toho quartzu člověk nemusí mít strach,jednou za pár let se vymění baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak to asi pro mě lepší budou tyhle, že když je nebudu pár dní mít, tak je nebudu muset nastavovat zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.