Únor 4, 201114 r Autor čus lidi......tak o víkendu má bejt zase krásně tepolo...okolo 7°C....snad už sleze zbytek toho podělanýho sněhu a už nic nenapadne.....
Únor 4, 201114 r čáágo , noo doufám že to klapne... sice víkend trávim na zimáku ale tak aspoň ať je pěkně
Únor 4, 201114 r hoj, šaky jako Iťák nebo s něma kšeftuješ ? Kšeftař to já nejsem. Bohužel, jinak bych se tu nebavil s váma a užíval si někde na pláži
Únor 4, 201114 r čus lidi......tak o víkendu má bejt zase krásně tepolo...okolo 7°C....snad už sleze zbytek toho podělanýho sněhu a už nic nenapadne..... no nám tu přes noc napadlo,ale je tam teplo a snad už bude tepleji co malá,už je ok??
Únor 4, 201114 r tady padalo celej vceerejsek.... ale jak rikas je nad nulou a tak to snad sleze ta srajda , uz mi to sere .)
Únor 4, 201114 r Autor no nám tu přes noc napadlo,ale je tam teplo a snad už bude tepleji co malá,už je ok?? jj je už v pohodě...v pondělí maže zase do školky ......
Únor 4, 201114 r Autor nooo jooo ... zensky se zacnou odhalovat.. a jezdit po praze bude zase nebezpecny ) a ne jen po praze... :)
Únor 4, 201114 r nooo jooo ... zensky se zacnou odhalovat.. a jezdit po praze bude zase nebezpecny ) musíš koupit skůtra a všude se prokličkuješ v poho
Únor 4, 201114 r jj je už v pohodě...v pondělí maže zase do školky ...... tak to je fajn,ještě ať si školku užijí než nastoupí do školy
Únor 4, 201114 r musíš koupit skůtra a všude se prokličkuješ v poho Ondro jde o to ce necumis na cestu ale po prdelkach ( v tvem pripade po kozach ) tam radeji mit kolem sebe plechy
Únor 4, 201114 r Autor Tak si říkám Ondro...tady si jen hrajou a já nemá starosti s učením..ve škole to bude síla...já už ani bez kalkulačky a PC nec nespočítám :)
Únor 4, 201114 r Ondro jde o to ce necumis na cestu ale po prdelkach ( v tvem pripade po kozach ) tam radeji mit kolem sebe plechy já vím,v autě se jen podíváš a musíš jet dál,na skůtru zajedš blíž a zastavíš na chodníku v klido pokecáš a domluvíš se
Únor 4, 201114 r Tak si říkám Ondro...tady si jen hrajou a já nemá starosti s učením..ve škole to bude síla...já už ani bez kalkulačky a PC nec nespočítám :) no taky si říkám že až nastane učení bude to síla,doufám že malá bude šikovná jako doposud a nebude mě tolik potřebovat k učení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.