Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čus lidi......tak o víkendu má bejt zase krásně tepolo...okolo 7°C....snad už sleze zbytek toho podělanýho sněhu a už nic nenapadne.....

no nám tu přes noc napadlo,ale je tam teplo a snad už bude tepleji

co malá,už je ok??

Vloženo

no nám tu přes noc napadlo,ale je tam teplo a snad už bude tepleji

co malá,už je ok??

jj je už v pohodě...v pondělí maže zase do školky :)......

Vloženo

musíš koupit skůtra a všude se prokličkuješ v poho :palec2:

Ondro jde o to ce necumis na cestu ale po prdelkach ( v tvem pripade po kozach :) ) tam radeji mit kolem sebe plechy :)

Vloženo

Tak si říkám Ondro...tady si jen hrajou a já nemá starosti s učením..ve škole to bude síla...já už ani bez kalkulačky a PC nec nespočítám :) :)

Vloženo

Ondro jde o to ce necumis na cestu ale po prdelkach ( v tvem pripade po kozach :) ) tam radeji mit kolem sebe plechy :)

já vím,v autě se jen podíváš a musíš jet dál,na skůtru zajedš blíž a zastavíš na chodníku v klido pokecáš a domluvíš se :prc::palec2:

Vloženo

Tak si říkám Ondro...tady si jen hrajou a já nemá starosti s učením..ve škole to bude síla...já už ani bez kalkulačky a PC nec nespočítám :) :)

no taky si říkám že až nastane učení bude to síla,doufám že malá bude šikovná jako doposud a nebude mě tolik potřebovat k učení lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...