Evers Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Ondro když balíš holky na Xchatu tak chápu že máš obavy. Tohle byla jen nevinná pracovní schuzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 no já většinou jen na lidé.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Jirko pecka největší :palec2: :palec2: :palec2: Serj Tankian EP Imperfect Remixes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 tak už si to dávám a skladba č4 je novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Jirko hodně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Dneska na Smíchově , mi řekni kdo s tim jezdííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 tak to je kruťácký,asi nějakej negr ze Smíchova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 našel jsem link na limitku Serj Tankian -Imperfect Harmonies Limeted Edition,cheš ji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Čauky po ranu kdyz uz jsme u te mjuzik tak se mi podarilo sehnat best of Falco uz hraje v autí,pro nas Husakovo deti nemusim predstavovat a Havlaci uz stejne neznaj. Jo a k obydku delam domaci sekacku a tu fakt umim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 čau,jasně Falca znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Jaky je pocas hu nas zamraceno,sychravo a lehce pod nulou zkratka hnus velebnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 tady je to podobný,navíc mě od včera začalo škrabat nějak v krku takže aspoň že je ten víkend před náma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Tak to ja doufam uz pomalu koncim,necim jsem si rozhodil pajšl uz pred tejdnem a furt to neni ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 asi mám špatný zaměstnání http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/226872-europoslanci-dostali-dalsich-1500-eur-mesicne-pro-sve-asistenty.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Breeee ranko, Ondro jooo chci hoď mi linka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 čau,už jsem to smázl když si nepsal....se zkusím mrknout jetli to ještě najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Nazdarek panove jak po vikendu,u me dobry,vecer jdu makat tak si uzivam slunicka z gauce.Odpo se pustim do letnaku potrebujou komplet ocistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 čau,no ono tak sluníčko jako svítí,ale jinak je tam pěkná kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 To mi ani nerikej ja tam jeste nebyl,ale z gauce to nevypada zas tak mrazive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 no nechci ti kazit radost,ale myslím že tě nějaký omývání rychle přejde,možná tak v pořádnejch rukavicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Nazdár, tak jak se furt vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 no tvl,kde se flákáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 vubec není čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.