Březen 3, 201114 r Ondro když balíš holky na Xchatu tak chápu že máš obavy. Tohle byla jen nevinná pracovní schuzka
Březen 4, 201114 r našel jsem link na limitku Serj Tankian -Imperfect Harmonies Limeted Edition,cheš ji?
Březen 4, 201114 r Čauky po ranu kdyz uz jsme u te mjuzik tak se mi podarilo sehnat best of Falco uz hraje v autí,pro nas Husakovo deti nemusim predstavovat a Havlaci uz stejne neznaj. Jo a k obydku delam domaci sekacku a tu fakt umim.
Březen 4, 201114 r Jaky je pocas hu nas zamraceno,sychravo a lehce pod nulou zkratka hnus velebnosti.
Březen 4, 201114 r tady je to podobný,navíc mě od včera začalo škrabat nějak v krku takže aspoň že je ten víkend před náma
Březen 4, 201114 r Tak to ja doufam uz pomalu koncim,necim jsem si rozhodil pajšl uz pred tejdnem a furt to neni ono.
Březen 4, 201114 r asi mám špatný zaměstnání http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/226872-europoslanci-dostali-dalsich-1500-eur-mesicne-pro-sve-asistenty.html
Březen 7, 201114 r Nazdarek panove jak po vikendu,u me dobry,vecer jdu makat tak si uzivam slunicka z gauce.Odpo se pustim do letnaku potrebujou komplet ocistu.
Březen 7, 201114 r no nechci ti kazit radost,ale myslím že tě nějaký omývání rychle přejde,možná tak v pořádnejch rukavicích
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.