spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Jirko tady bonus z japan edice Scars On Broadway SOB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 jak není čas??.....mi řekni so dělaš pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 plno věcí Ale Mára se tu nějak neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 plno věcí,to jsou jen výmluvy,rodinu nemáš děti taky né,tak máš hafo času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Jako Libore - kdyz da hlap prednost svy buchte pred kamaradama , tak neco neni v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 no vy ste se do mě pustili teda No spíš samý problémy, ale škoda mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 no se nediv,sereš na nás tak ti musíme promluvit trošku do duše jinak neboj prej na ty problémy je modrá pilulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ondro myslíš, že to budou tydle problémy jo ??? Pilulky nebrat - buď rád aspoň se nemusiš potit na cizim těle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 s tímhle problém nemám, na to sem ještě dost mladej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 prej pomáhá i si to přiznat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 lol že já sem zas lezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 od toho nás máš abychom ti poradili a pomohli přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 jste tak moc hodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 :smich: :smich: Kua dobře ty ... Libore nech nás my ti pomůžeme .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 No vy ste ty pravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Sobečku , no nic já táááhnu dom čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 co dnes nedojdeš konečně zastřílet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 No vy ste ty pravý no to si nás ranil s Jirkem u srdíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 tak si běžte spolu olízat rány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Libore no toto ???? kol119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 nedělej hérečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ondro mám nainstalováno , jak se jmenovala ta blbost přes kterou jsme to hráli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Čauky tak jsem se pustil do čištěn alu a zvlád jsem jenom jedno a ještě teď mi bolí ruka závaži jde dolu skoro rukou,ale ta lepící paska pod tim to je teda vopruz a na jednom kole jich mám požehnaně pustilo to až ředidlem druhy zkusím tech. benzínem pokud to pujde na chovno vrátím se k ředidlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Nazdár, tak sem tu na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.