spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Libore za 3500,- docela slušný a velký potápky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 jo, ty vypadaj dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 jj za ty prachy krásný titanový potápky,říká si jim Orca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 nebo tyhle za 3400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 čau,škoda že si to včera nerozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 čau kluci nemáte někdo v okolí možnost koupit diademy?? a nebo skryté ventilky?? co jsem všude hledal, tak je to na poštu, tak to chci nejdříve zkusit touto cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 bohužel stando , a navic sem nechodis tak i kdyby tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ale když už sem vletíš tak to slušně zaspamuješ : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč no teď mě to docvaklo všechno,Libor tvrdí to samý..co vy dva spolu máte?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Ondro z tebe bude detektiv.... Neco tady smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 no třebas se k tomu postaví jako chlapáci a řeknou nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 No tak na tohle jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ale když už sem vletíš tak to slušně zaspamuješ : ) krapet no teď mě to docvaklo všechno,Libor tvrdí to samý..co vy dva spolu máte?? :smich: já o ničem nevím, já muzikant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Taky dobre ranko a rovnou dodavam dobrou noc,sice jeste musim s holkama k doktoru,ale pak jdu hajat po nocni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Čauky po ranu,dnes jde mala na zapis do skolky to to letí to to letí. Koukam,ze vcera narvano,mozna by to chtělo hospodu nejak vyvesit,vzdyt spousta veci by se dala vyřešit pokecem než zakladanim temat na jednu blboust. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 čau chlapci to není špatnej nápad, ale víc vyvěsit to už nejde. má samostatnou sekci a víc už neuděláš.to by sem muselo chodit víc lidí, aby ti na tvé dotazy odpovědělo více lidí a nemusel jsi založit téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 čágo, nooo ja měl včera volníčko... čekal jsem celej den doma jako ten kokot na ščítacího komisaře. Myslíte, že se objevil ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 čau,doufám že si to celý překopal když si byl doma baychom na to vlítli večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 (editace) nepřekopal ... valel sem se u Wiička .) no dneska mám stejnak zkoušku takže sem pasééé a od zítra hokejový víkend já asi v neděli umřu Editováno: 10. Březen 2011, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.