Březen 8, 201114 r čau kluci nemáte někdo v okolí možnost koupit diademy?? a nebo skryté ventilky?? co jsem všude hledal, tak je to na poštu, tak to chci nejdříve zkusit touto cestou
Březen 8, 201114 r nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč
Březen 8, 201114 r nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč
Březen 8, 201114 r nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč no teď mě to docvaklo všechno,Libor tvrdí to samý..co vy dva spolu máte?? :smich:
Březen 8, 201114 r ale když už sem vletíš tak to slušně zaspamuješ : ) krapet no teď mě to docvaklo všechno,Libor tvrdí to samý..co vy dva spolu máte?? :smich: já o ničem nevím, já muzikant
Březen 9, 201114 r Taky dobre ranko a rovnou dodavam dobrou noc,sice jeste musim s holkama k doktoru,ale pak jdu hajat po nocni.
Březen 10, 201114 r Čauky po ranu,dnes jde mala na zapis do skolky to to letí to to letí. Koukam,ze vcera narvano,mozna by to chtělo hospodu nejak vyvesit,vzdyt spousta veci by se dala vyřešit pokecem než zakladanim temat na jednu blboust.
Březen 10, 201114 r čau chlapci to není špatnej nápad, ale víc vyvěsit to už nejde. má samostatnou sekci a víc už neuděláš.to by sem muselo chodit víc lidí, aby ti na tvé dotazy odpovědělo více lidí a nemusel jsi založit téma
Březen 10, 201114 r čágo, nooo ja měl včera volníčko... čekal jsem celej den doma jako ten kokot na ščítacího komisaře. Myslíte, že se objevil ???
Březen 10, 201114 r nepřekopal ... valel sem se u Wiička .) no dneska mám stejnak zkoušku takže sem pasééé a od zítra hokejový víkend já asi v neděli umřu Upraveno Březen 10, 201114 r od Evers
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.