Vlasta Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Ale neumreš něco vydržiš si chlop ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Vlasto "chlop" jak sviňa ... jooo snad to dáme ... docela namlacene ... patek - hokej - pak oslava narozenin , sobota - zápas + dopitna narozenin ( do toho ještě kámoška má koncert ) , neděle zkouška a pak zase večír hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tak to je nabitej vikend me čekaj prozměnu tři deni dvanacky takze si vikend taky docela uziju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 má bejt asi 15 stupnu tak skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 pokud se to vyplní tak vytahuju konečně a kraťase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 poslední dny tu mám nějaký fofry,nějak nestíhám sem psát ani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 tak toto je hustý asi slušnej matroš no http://www.novinky.cz/krimi/227423-brnan-si-aplikoval-drogu-z-asie-sousedi-pak-slyseli-jeho-nelidsky-krik.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Kua ten se asi kvalitně sjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 prej nelidskej řev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 mě teda nasrali,jsem si chtěl udělat radost a zase nic http://www.novinky.cz/auto/227426-nove-supersporty-od-ferrari-a-lamborghini-vyprodany-na-cely-rok.html?ref=boxE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Dobré pracovní ranko taky mne nasr. vyrobí 800kusu a já měl poř.802 tak jsem si udělal radost a těch pár melounu jsem vrazil jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 no to věřím,je to pech mít číslo 802 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) Než zatáhneš za šnurku. http://www.stream.cz/video/568059-perfektni-damsky-tvarovaci-korzet Editováno: 11. Březen 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 jj koukal jsem na to ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 no kua ... dneska aby byl slovek opatrnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 teď stojím a kecám venku a je tam nádherně,v pondělí beru kraťasy asi a zítra se jdu projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Tak to už začne jaro Ondra v kratasich a na skutru ještě doletí vlaštovky a není co řešit jarooooooooooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 ještě aby pře noc přestalo být po nulou abychom mohli nachystat kurty a bude to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Hezké,dobré sobotní ráno z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDodix Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Tobě též,hezké,dobré sobotní ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Přidávám se do spolku také hezké pracovní ráno,venku začiná pupenec koukat,tak jsem se hned po ránu pustil do uklidu a s kolegou jsme vzaly garáž a okolí z gruntu.Ještě vemem auta,ale až po o až bude pupenec pěkně hřát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 tak hlásím že jsem v kraťasích a na sice ráno trošku kosa,ale nic co bych nezvládl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Nazdár No dnes je tam teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.