Evers Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 zdaarec... no moc se jim klukum nechce .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 čau, no být tam já tak jej trefím moderátora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 tak tady už chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Neke u nas je tak nejak zachmureno ale zatim bez vody hlavne kdyz to bude bez snehu ten uz bych rad az v prosinci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 no dneska to bude super cesta v kraťasech na skůtru dom neznám nic lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Tak dnes misto posezení u lahvinky červeného jsem skončil v pjáci.Trošku se to zvrtlo a tak jsem na poslední chvily(spíš teda po)fičel makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 chčije a chčije..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 pořád chčije.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 furt chčije.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 dneska to tu je one man show tak mi to někdo nepokazte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 no to mě poser http://www.novinky.cz/domaci/228076-do-ceska-se-v-patek-vrati-silne-snezeni-varuji-meteorologove.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Dobré ranko včera jsi tu měl pěknou one man show jsi zkrátka shoumen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 tak dneska tady nechčije...tady totiž megachčije celou noc a moc to nepolevuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 čus, tak u nás zas sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 čau,no oni to říkali že nahoře dokonce bude i padat...omfg to je hnus to počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 tady máme zas uplně bílo, to je v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 U nas perší a perši a co dělaj chodi když perši merdaj na punebí,kuva škoda ,že nejsem chod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 čau , no to je v píčí ... to sem to chtěl jít přezout a ono zase na nule a sněžíííí ... mě z toho fakt už mrdne ... Ondro wow nové album amon amarth celkem slusneee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 no já taky určo v tomto hnusu přezouvat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 zajímavá verze SOAD Jirko,já teď dávám tyy poslední Stone Sour a je to čím dál lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 pořád chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 U nas uz ne tak jsem zvedavej jak dlouho to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 U nás taky ne, tak snad už ani nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.