Standis Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 a ten je stejně dlouhý jak z hatch??? mohl by jsi změřit jak je dlouhý?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 chceš jej změřit joo na FI ze z FII COmbi moc velkej,nevleze tam,jen ten z hatche tam sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 jedině co by asi šlo a co je ještě lepší tak dát ramínko z hatche a stírátko z combi FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 tak zas tak s tím měřením jsem to doslova nemyslel, takhle na dálku by to šlo těžko a to by jsi mi i nakombinoval, nebo bych musel koupit dvoje stěrače?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 no kdybych ti to nakombinoval tak co zůstane je neprodejný takže jedině oba dva si koupit,ale jak říkám zatím nejsou a nevím kdy budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Čauky díkes za link na narazník,ale nejsou nejsou nejsou a nebudou náš stát se rozhodl šetřit a protože sme blbý a máme dvě děti hned po sobě a hlavně blbou barvu tak narozením druhé už první nemá na nic nárok a druhá po 10 měsících už vlastně taky nic nepotřebuje a tak nám zkrouhli 7600 na 3800 což prej dvěma dětem a mámě stačí.A aby toho nebylo málo tak jako statní zaměstnanec mám taky furu peněz tak si stát vzal 10% což mne od ledna dostalo do nelehké fin.situace.Nebrečim žiju. Takže autí je teď to posledni kdo něco dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 no kdybych ti to nakombinoval tak co zůstane je neprodejný takže jedině oba dva si koupit,ale jak říkám zatím nejsou a nevím kdy budou tak až je budeš mít, dej mi vědět dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Čauky díkes za link na narazník,ale nejsou nejsou nejsou a nebudou náš stát se rozhodl šetřit a protože sme blbý a máme dvě děti hned po sobě a hlavně blbou barvu tak narozením druhé už první nemá na nic nárok a druhá po 10 měsících už vlastně taky nic nepotřebuje a tak nám zkrouhli 7600 na 3800 což prej dvěma dětem a mámě stačí.A aby toho nebylo málo tak jako statní zaměstnanec mám taky furu peněz tak si stát vzal 10% což mne od ledna dostalo do nelehké fin.situace.Nebrečim žiju. Takže autí je teď to posledni kdo něco dostane. v poho a chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Také dobré ranko,venku hezky ja jsem doma takze to snad bude dnes na odpo.prochazku s prckama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 čau,máš pravdu je tam nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Nazdar co bude dnes k obědu,ja dělam domaci gulašovku a pimprdlák jak se to presne jmenuje to nevim,ale jsou to vařené nastrouhane brambory obalene v mouce a pečené v troubě na tuku ja pridávam ješte salámek a tohle mam od mala strašně rád vlastně cela nase rozvětvená rodina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Čáááágo , venku fakt nádherně poslední 3 dny ... až hanba sedět v kanclu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 čau,je tam fakt nádherně,taky dneska jdeme už chystat kurty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Se nedivim včera krásnejch 18 .. jezdit po centru je už začíná bejt nebezpečný )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Jo jo děvčata začinaj sundavat zimní vrstvy a to je fakt nebezpečný.No co volant vejš sedačka niž a tupý pohled vpřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Dobré patečni odpo,nějak se venku zatahuje asi ten vikend bude fakt stat za chovno,budu hnusnej-jdu do prace tak mi to zas tak neva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Dobré povikendové ranko,já vim,že se to hned v ponděli a po ránu nemá někoho naštvat,ale MAM OLNO AŽ DO PÁTKU CHA CHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 dobrá soutěž :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Taky dobré ranko,asi si Tě vezmu domu ole přejem si tu každy ranko takhle by jsme si to v klidu u cafička řekly.Kde je zbytek osazenstva hospody chlastaj jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Nazdár, tady to poslední dobou ale žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.