Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a ten je stejně dlouhý jak z hatch??? mohl by jsi změřit jak je dlouhý??

chceš jej změřit joo :smich:

na FI ze z FII COmbi moc velkej,nevleze tam,jen ten z hatche tam sedne

jedině co by asi šlo a co je ještě lepší tak dát ramínko z hatche a stírátko z combi FII

tak zas tak s tím měřením jsem to doslova nemyslel, takhle na dálku by to šlo těžko :smich:

a to by jsi mi i nakombinoval, nebo bych musel koupit dvoje stěrače??

no kdybych ti to nakombinoval tak co zůstane je neprodejný lol takže jedině oba dva si koupit,ale jak říkám zatím nejsou a nevím kdy budou

Čauky díkes za link na narazník,ale nejsou nejsou nejsou a nebudou náš stát se rozhodl šetřit a protože sme blbý a máme dvě děti hned po sobě a hlavně blbou barvu tak narozením druhé už první nemá na nic nárok a druhá po 10 měsících už vlastně taky nic nepotřebuje a tak nám zkrouhli 7600 na 3800 což prej dvěma dětem a mámě stačí.A aby toho nebylo málo tak jako statní zaměstnanec mám taky furu peněz tak si stát vzal 10% což mne od ledna dostalo do nelehké fin.situace.Nebrečim žiju. Takže autí je teď to posledni kdo něco dostane. ;)

no kdybych ti to nakombinoval tak co zůstane je neprodejný lol takže jedině oba dva si koupit,ale jak říkám zatím nejsou a nevím kdy budou

tak až je budeš mít, dej mi vědět

dík

Čauky díkes za link na narazník,ale nejsou nejsou nejsou a nebudou náš stát se rozhodl šetřit a protože sme blbý a máme dvě děti hned po sobě a hlavně blbou barvu tak narozením druhé už první nemá na nic nárok a druhá po 10 měsících už vlastně taky nic nepotřebuje a tak nám zkrouhli 7600 na 3800 což prej dvěma dětem a mámě stačí.A aby toho nebylo málo tak jako statní zaměstnanec mám taky furu peněz tak si stát vzal 10% což mne od ledna dostalo do nelehké fin.situace.Nebrečim žiju. Takže autí je teď to posledni kdo něco dostane. ;)

v poho a chápu

Také dobré ranko,venku hezky ja jsem doma takze to snad bude dnes na odpo.prochazku s prckama.

čau,máš pravdu je tam nádherně

Nazdar co bude dnes k obědu,ja dělam domaci gulašovku a pimprdlák jak se to presne jmenuje to nevim,ale jsou to vařené nastrouhane brambory obalene v mouce a pečené v troubě na tuku ja pridávam ješte salámek a tohle mam od mala strašně rád vlastně cela nase rozvětvená rodina.

Čáááágo , venku fakt nádherně poslední 3 dny ... až hanba sedět v kanclu :)

čau,je tam fakt nádherně,taky dneska jdeme už chystat kurty

Se nedivim včera krásnejch 18 :) .. jezdit po centru je už začíná bejt nebezpečný :))) :prc:

Jo jo děvčata začinaj sundavat zimní vrstvy a to je fakt nebezpečný.No co volant vejš sedačka niž a tupý pohled vpřed.

Dobré patečni odpo,nějak se venku zatahuje asi ten vikend bude fakt stat za chovno,budu hnusnej-jdu do prace tak mi to zas tak neva.

Dobré povikendové ranko,já vim,že se to hned v ponděli a po ránu nemá někoho naštvat,ale MAM OLNO AŽ DO PÁTKU CHA CHA

dobrá soutěž

:smich: :smich: :smich:

Taky dobré ranko,asi si Tě vezmu domu ole přejem si tu každy ranko takhle by jsme si to v klidu u cafička řekly.Kde je zbytek osazenstva hospody chlastaj jinde.

Nazdár, tady to poslední dobou ale žije :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.