Březen 22, 201114 r chceš jej změřit joo na FI ze z FII COmbi moc velkej,nevleze tam,jen ten z hatche tam sedne
Březen 22, 201114 r jedině co by asi šlo a co je ještě lepší tak dát ramínko z hatche a stírátko z combi FII
Březen 22, 201114 r tak zas tak s tím měřením jsem to doslova nemyslel, takhle na dálku by to šlo těžko a to by jsi mi i nakombinoval, nebo bych musel koupit dvoje stěrače??
Březen 22, 201114 r no kdybych ti to nakombinoval tak co zůstane je neprodejný takže jedině oba dva si koupit,ale jak říkám zatím nejsou a nevím kdy budou
Březen 22, 201114 r Čauky díkes za link na narazník,ale nejsou nejsou nejsou a nebudou náš stát se rozhodl šetřit a protože sme blbý a máme dvě děti hned po sobě a hlavně blbou barvu tak narozením druhé už první nemá na nic nárok a druhá po 10 měsících už vlastně taky nic nepotřebuje a tak nám zkrouhli 7600 na 3800 což prej dvěma dětem a mámě stačí.A aby toho nebylo málo tak jako statní zaměstnanec mám taky furu peněz tak si stát vzal 10% což mne od ledna dostalo do nelehké fin.situace.Nebrečim žiju. Takže autí je teď to posledni kdo něco dostane.
Březen 22, 201114 r no kdybych ti to nakombinoval tak co zůstane je neprodejný takže jedině oba dva si koupit,ale jak říkám zatím nejsou a nevím kdy budou tak až je budeš mít, dej mi vědět dík
Březen 22, 201114 r Čauky díkes za link na narazník,ale nejsou nejsou nejsou a nebudou náš stát se rozhodl šetřit a protože sme blbý a máme dvě děti hned po sobě a hlavně blbou barvu tak narozením druhé už první nemá na nic nárok a druhá po 10 měsících už vlastně taky nic nepotřebuje a tak nám zkrouhli 7600 na 3800 což prej dvěma dětem a mámě stačí.A aby toho nebylo málo tak jako statní zaměstnanec mám taky furu peněz tak si stát vzal 10% což mne od ledna dostalo do nelehké fin.situace.Nebrečim žiju. Takže autí je teď to posledni kdo něco dostane. v poho a chápu
Březen 23, 201114 r Také dobré ranko,venku hezky ja jsem doma takze to snad bude dnes na odpo.prochazku s prckama.
Březen 24, 201114 r Nazdar co bude dnes k obědu,ja dělam domaci gulašovku a pimprdlák jak se to presne jmenuje to nevim,ale jsou to vařené nastrouhane brambory obalene v mouce a pečené v troubě na tuku ja pridávam ješte salámek a tohle mam od mala strašně rád vlastně cela nase rozvětvená rodina.
Březen 24, 201114 r Se nedivim včera krásnejch 18 .. jezdit po centru je už začíná bejt nebezpečný ))
Březen 24, 201114 r Jo jo děvčata začinaj sundavat zimní vrstvy a to je fakt nebezpečný.No co volant vejš sedačka niž a tupý pohled vpřed.
Březen 25, 201114 r Dobré patečni odpo,nějak se venku zatahuje asi ten vikend bude fakt stat za chovno,budu hnusnej-jdu do prace tak mi to zas tak neva.
Březen 28, 201114 r Dobré povikendové ranko,já vim,že se to hned v ponděli a po ránu nemá někoho naštvat,ale MAM OLNO AŽ DO PÁTKU CHA CHA
Březen 29, 201114 r Taky dobré ranko,asi si Tě vezmu domu ole přejem si tu každy ranko takhle by jsme si to v klidu u cafička řekly.Kde je zbytek osazenstva hospody chlastaj jinde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.