Březen 29, 201114 r Kuva ted jsou tu na prodej bilé 15tky mam sto chuti je vzit na druhou stranu ty co mam se mi libí víc a teď babo raď.
Březen 31, 201114 r no vypadá to že se Moto GP pojede u nás letos naposled http://moto.sport.cz/clanek/184435-jihomoravsti-poslanci-chteji-pomoci-zachranit-ms-motocyklu-v-brne.html
Březen 31, 201114 r Hehe Ondro to mi bylo jasný , ... nejses nahodou 9.4. doma .... jedu kousek za Hustopeče do sklípka že bych se stavil na kavčo
Březen 31, 201114 r jasnýýý.... no tak se kdyžtak domluvíme Kua se tešim na neděli ...razíme s týmem na turnaj na celej den tak sem zvedavej jak dopadnem
Březen 31, 201114 r Nazdar pánové tak ještě dnes pohoda na gauči a zejtra makat,ale moc smutnit nemusim protože od ponděli mam dovču a od pátka řádim na rally šumava v patek jako zdr.dozor z čehož se snažim vyvléknout a v sobotu už jako divák?Sice je ještě tejden čas,ale už teď se těšim.
Březen 31, 201114 r jasnýýý.... no tak se kdyžtak domluvíme Kua se tešim na neděli ...razíme s týmem na turnaj na celej den tak sem zvedavej jak dopadnem na hokej.turnaj??
Březen 31, 201114 r Jo teď už jo dřiv jsme byli většinou někde na trati a to byla paráda navic moh člověk i tam kam ostatni ne,ale teď už po dva roky nás cpou na start a to je vopruz a pro mně obvzlášt,takže pátek se pokusim nějak prohodit neměl by to bejt problém.
Březen 31, 201114 r jojo do velkejch popovic No Vlasto ... jako divak lepsi ne tak ať to vyhrajete aspoň
Březen 31, 201114 r je to čistě amaterskej turnaj , ale tak mame v kadru i nějaký ty borce co to hráli zamlada .. takže trochu líp na to jsou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.