Vlasta Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Kuva ted jsou tu na prodej bilé 15tky mam sto chuti je vzit na druhou stranu ty co mam se mi libí víc a teď babo raď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 dej sem foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Nemuzu internetuju z mobilu,ale jsou tady v bazaru tak se mrkni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 ok jdu se kouknout teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 brééé ranko , nějak moc práááce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 čau,já to mám to stejný,lidi chodí jak posraní,navíc k tomu samý nový zboží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 včera jsem tu byl jako :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 no jo se oteplilo tak jde hnojivo nadračky cooo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 hnojiva neprodáváme,jedině semeno bych tu měl...domácí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 no vypadá to že se Moto GP pojede u nás letos naposled http://moto.sport.cz/clanek/184435-jihomoravsti-poslanci-chteji-pomoci-zachranit-ms-motocyklu-v-brne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Hehe Ondro to mi bylo jasný , ... nejses nahodou 9.4. doma .... jedu kousek za Hustopeče do sklípka že bych se stavil na kavčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 myslím že určo budu doma,kdyžtak ti písnu tel a určo můžeme pokecat,dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 dal jsem ti jej do sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 jasnýýý.... no tak se kdyžtak domluvíme Kua se tešim na neděli ...razíme s týmem na turnaj na celej den tak sem zvedavej jak dopadnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Nazdar pánové tak ještě dnes pohoda na gauči a zejtra makat,ale moc smutnit nemusim protože od ponděli mam dovču a od pátka řádim na rally šumava v patek jako zdr.dozor z čehož se snažim vyvléknout a v sobotu už jako divák?Sice je ještě tejden čas,ale už teď se těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 jasnýýý.... no tak se kdyžtak domluvíme Kua se tešim na neděli ...razíme s týmem na turnaj na celej den tak sem zvedavej jak dopadnem na hokej.turnaj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 jojo do velkejch popovic No Vlasto ... jako divak lepsi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Jo teď už jo dřiv jsme byli většinou někde na trati a to byla paráda navic moh člověk i tam kam ostatni ne,ale teď už po dva roky nás cpou na start a to je vopruz a pro mně obvzlášt,takže pátek se pokusim nějak prohodit neměl by to bejt problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 jojo do velkejch popovic No Vlasto ... jako divak lepsi ne tak ať to vyhrajete aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Nooo tak máme formu tak z 8 týmu bych chtěl stončit aspon 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 to hrajete jen amatéři nebo i nějakcí profíci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 je to čistě amaterskej turnaj , ale tak mame v kadru i nějaký ty borce co to hráli zamlada .. takže trochu líp na to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 jj to jsem si myslel,u nás to maj kámoši podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.