Květen 16, 200916 r Autor Stando...tady se najde vždycky něco....jestli tu jsou nějaký důchodci tak můžou začít o prostatě
Květen 16, 200916 r Stando...tady se najde vždycky něco....jestli tu jsou nějaký důchodci tak můžou začít o prostatě jenom to ne maro...tuhle v čekarně u praktickeho lekaře jsem viděl nastěnku s instruktažnimy obrázky jak se vyšetřuje zvětšena prostata.....a rozhod sem se tuto nemoc radši nemít.....
Květen 16, 200916 r Autor jenom to ne maro...tuhle v čekarně u praktickeho lekaře jsem viděl nastěnku s instruktažnimy obrázky jak se vyšetřuje zvětšena prostata.....a rozhod sem se tuto nemoc radši nemít..... Moje herečka by tě vyšetřila opatrně...je zdr. ségra....ale neboj miniaturám se už nesměje
Květen 16, 200916 r tak na toto můžeme vlítnout zítra. Jindro toto je velmi důležité téma a naučil jsi to herečku,jak tě má vyšetřit??
Květen 16, 200916 r Moje herečka by tě vyšetřila opatrně...je zdr. ségra....ale neboj miniaturám se už nesměje teď s náma chudák nebude mluvit
Květen 16, 200916 r Moje herečka by tě vyšetřila opatrně...je zdr. ségra....ale neboj miniaturám se už nesměje A kdyby se potom nechala vyšetřit i ona, tak bych do toho i šel
Květen 16, 200916 r nene ja vim že je na miniatury zvykla....ale u obřika jako mam ja by byla asi cela červena :-)))
Květen 16, 200916 r on by nevěděl co a jak....nebo myslíš že jo? Kyžtak bych mu to ukázal, jak se to dělá od čeho jsou kamarádi
Květen 16, 200916 r nene ja vim že je na miniatury zvykla....ale u obřika jako mam ja by byla asi cela červena :-))) Standis: oprav mu to , chtěl napsat KOLIBŘÍKA
Květen 16, 200916 r nene ja vim že je na miniatury zvykla....ale u obřika jako mam ja by byla asi cela červena :-))) to říká každej a pak nic
Květen 16, 200916 r Autor nene ja vim že je na miniatury zvykla....ale u obřika jako mam ja by byla asi cela červena :-))) Vlasta nám pusti video s Tvojí kabinky..a obřík tam nebyl.....
Květen 16, 200916 r A kdyby se potom nechala vyšetřit i ona, tak bych do toho i šel to bych chtěl taky každej nic nebude
Květen 16, 200916 r Autor to bych chtěl taky každej nic nebude Říkala že není problém, jen je dooost náročná a nechce žádný fušery...
Květen 16, 200916 r Říkala že není problém, jen je dooost náročná a nechce žádný fušery... tak že bych do toho šel taky???
Květen 16, 200916 r Autor ale jsem VEDOUCÍ AMATÉR...ale jen tady..doma..jsem..............................................................se xuální bůůůůůůh
Květen 16, 200916 r Autor koukam že za u markovych dveří u bytu bude pěkna mela za chvily :-)) Je Ty budeš chybět..obříku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.