Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 říkám, nebere fušera a ani amatéra..... amatér nejsem, podívej se na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ale jsem VEDOUCÍ AMATÉR...ale jen tady..doma..jsem..............................................................sexuální bůůůůůůh kecy, prdy bědary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ale jsem VEDOUCÍ AMATÉR...ale jen tady..doma..jsem..............................................................sexuální bůůůůůůh To jsi špatně zařadil, to mělo byt ve vtipech, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Standis čti předchozí příspěvek /můj / ten o bohu Editováno: 16. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ne, ne já se hlásil jako první prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE? takže prd..pánové...vraťte se ke svejm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Standis čti předchozí příspěvek /můj / ten o bohu však jsem na něj taky hned potom odpovídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE?takže prd..pánové...vraťte se ke svejm.... jsi nikde nepsal, že je k mání herečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět Ten by byl hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Je Ty budeš chybět..obříku jj prvni na řadu už se nedostanu a jit v druhy vlně není nic pro mě..... ja spiš nějakou sestřičku žakynku :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět jo a zdrž tam prosím Marka tak do 3 do rána, dík a potom se vyrovnáme , zitra ho zdržím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jsi nikde nepsal, že je k mání herečka No herečka=zdr. ségra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ten by byl hned zas tak chvátat nemusí, rád bych jich aspoň 6 polknul, aby to bylo lepšív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) jo a zdrž tam prosím Marka tak do 3 do rána, dík a potom se vyrovnáme , zitra ho zdržím já BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY Editováno: 16. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE?takže prd..pánové...vraťte se ke svejm.... Nevím oco ti jde, myjsme jen využili nabídku a neboj, s tebou se vyrovnáme taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 No herečka=zdr. ségra tak to beru. asi už mám špatnou prostatu, prosím o urgenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY pytlík nechávám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ALE U NÁS SE PLATÍ STÁLE REGULAČNÍ POPLATEK..JAKO ZA POHOTOVOST 90KČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 pytlík nechávám doma A S ČÍM TAM PŮJDEŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY Já mu dovezu svačinu a to bys nevěřil co i trhač udělá za buřta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Myslíš Tvýho buřta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ALE U NÁS SE PLATÍ STÁLE REGULAČNÍ POPLATEK..JAKO ZA POHOTOVOST 90KČ to nevadí, to obětuju A S ČÍM TAM PŮJDEŠ tak tobě to zrovna říkat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak možná s obavama co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Myslíš Tvýho buřta Já mám klobásu a tu jen tak někdo neochutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.