Květen 16, 200916 r ale jsem VEDOUCÍ AMATÉR...ale jen tady..doma..jsem..............................................................sexuální bůůůůůůh kecy, prdy bědary
Květen 16, 200916 r ale jsem VEDOUCÍ AMATÉR...ale jen tady..doma..jsem..............................................................sexuální bůůůůůůh To jsi špatně zařadil, to mělo byt ve vtipech, ne?
Květen 16, 200916 r Autor Standis čti předchozí příspěvek /můj / ten o bohu Upraveno Květen 16, 200916 r od Marek
Květen 16, 200916 r Ne, ne já se hlásil jako první prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět
Květen 16, 200916 r Autor Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE? takže prd..pánové...vraťte se ke svejm....
Květen 16, 200916 r Standis čti předchozí příspěvek /můj / ten o bohu však jsem na něj taky hned potom odpovídal
Květen 16, 200916 r Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE?takže prd..pánové...vraťte se ke svejm.... jsi nikde nepsal, že je k mání herečka
Květen 16, 200916 r Autor prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět Ten by byl hned
Květen 16, 200916 r Je Ty budeš chybět..obříku jj prvni na řadu už se nedostanu a jit v druhy vlně není nic pro mě..... ja spiš nějakou sestřičku žakynku :-))))
Květen 16, 200916 r prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět jo a zdrž tam prosím Marka tak do 3 do rána, dík a potom se vyrovnáme , zitra ho zdržím já
Květen 16, 200916 r Ten by byl hned zas tak chvátat nemusí, rád bych jich aspoň 6 polknul, aby to bylo lepšív
Květen 16, 200916 r Autor jo a zdrž tam prosím Marka tak do 3 do rána, dík a potom se vyrovnáme , zitra ho zdržím já BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY Upraveno Květen 16, 200916 r od Marek
Květen 16, 200916 r Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE?takže prd..pánové...vraťte se ke svejm.... Nevím oco ti jde, myjsme jen využili nabídku a neboj, s tebou se vyrovnáme taky
Květen 16, 200916 r BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY pytlík nechávám doma
Květen 16, 200916 r BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY Já mu dovezu svačinu a to bys nevěřil co i trhač udělá za buřta
Květen 16, 200916 r ALE U NÁS SE PLATÍ STÁLE REGULAČNÍ POPLATEK..JAKO ZA POHOTOVOST 90KČ to nevadí, to obětuju A S ČÍM TAM PŮJDEŠ tak tobě to zrovna říkat nebudu
Květen 16, 200916 r BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.