Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ale jsem VEDOUCÍ AMATÉR...ale jen tady..doma..jsem..............................................................se

xuální bůůůůůůh

To jsi špatně zařadil, to mělo byt ve vtipech, ne? lol

Vloženo
prosím, prosím, ale jak myslíš. zatím půjdu na pivo, tak mi dej potom vědět :palec2:

jo a zdrž tam prosím Marka tak do 3 do rána, dík a potom se vyrovnáme ;) , zitra ho zdržím já :smich:

Vloženo (editace)
jo a zdrž tam prosím Marka tak do 3 do rána, dík a potom se vyrovnáme ;) , zitra ho zdržím já :smich:

BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. :aggressive: ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY :smich::smich:

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
Takže já VÁM NABÍDNU HEREČKU A VY TAKHLE?

takže prd..pánové...vraťte se ke svejm.... :prc:

Nevím oco ti jde, myjsme jen využili nabídku :palec2: a neboj, s tebou se vyrovnáme taky -_-

Vloženo
BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. :aggressive: ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY :smich::smich:

Já mu dovezu svačinu a to bys nevěřil co i trhač udělá za buřta lol

Vloženo

hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...