Vlasta Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Dobrý večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 :smich: Dobrý večer :smich: :smich: Kuva si tu pokecáme co . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 sám se sebou určitě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 tak o5 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 No dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 tady stejně poslední dobou nikdo není tak je zbytečné zdravit už máš kolo Ondro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 KOukám no, se tu jen pozdraví a nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Posilam dopolední zdravici a dnes mam řízek k obědu heč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 čau Vlasto, tak to jsme na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 tady stejně poslední dobou nikdo není tak je zbytečné zdravit už máš kolo Ondro?? už je objednáno,dneska jedu pro boty tak doufám že vyberu chci Sidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 tady stejně poslední dobou nikdo není tak je zbytečné zdravit už máš kolo Ondro?? objednáno toto http://www.merida-bike.cz/prodej/matts-lite-1500-d-2011 cena pro mě lehce pod 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 No jseš blázen, takovejch peněz za kolo Mě stačí bahatě za 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 no já chtěl tak okolo 20 prvně,ale nějak sem si pročetl co je dobrý a co ne a nakonec si vybral toto no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 pěkný kdybych nekupoval byt, tak něco taky pořídím. sice né za tolik, ale jak psal LIbor kolem 10 t bych za ně klidně dal potřebuji poradit s výběrem kratas s vycpávkama nebo je to jedno jaký pořídím?? jsem sváteční kolista ne žadný profík a každý den taky nejezdím. záleží na počasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Pěkný kolečko mam tu samou značku akorád už desetiletej kousek za cca 14 korunek tenkrát to byla docela darda,ale fachá dodnes bez problemu,jedinou změnou bude vyměna pláštu mam tam celodrapak a na silnici nic moc budu dávat ten co ma uprostřed silničku a drapak postranách. Jo řizek byl mňamka.chá chá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 pěkný kdybych nekupoval byt, tak něco taky pořídím. sice né za tolik, ale jak psal LIbor kolem 10 t bych za ně klidně dal potřebuji poradit s výběrem kratas s vycpávkama nebo je to jedno jaký pořídím?? jsem sváteční kolista ne žadný profík a každý den taky nejezdím. záleží na počasi no když si trošku o tom něco zjistíš tak pak uznáš že než kolo za 10 to radší žádný,slusnější kola začínají okolo 20 a více,nebo chytnout nějaké slevy to pak by se dalo okolo 15 si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Dobréé Bych řekl, že na to běžný ježdění kolo okolo těch 10-15 tis. stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 no záleží kde a jak často jezdíš,taky rozdíly ve výbavě jsou velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 tak určitě nejezdím trasy 80Km Ale tak na těch 20 km a nějaký popojížďky v pohodě stačí za těch 10 až 15 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Nazdaj dnes by ze mne měl Zdenda Pohlreich radost dělal jsem čočkovou polívku a bramboráky a takovy by nesved rodina má boule za ušima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 tak určitě nejezdím trasy 80Km Ale tak na těch 20 km a nějaký popojížďky v pohodě stačí za těch 10 až 15 tisíc já taky neplánuju jezdit 80km,ale když jezdíš po lese a ne na asfaltce tak nemusíš honit tolik km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Nazdaj dnes by ze mne měl Zdenda Pohlreich radost dělal jsem čočkovou polívku a bramboráky a takovy by nesved rodina má boule za ušima. tak to zní moc dobře,já mám nejradějí fazolovou k bramborákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Nazdaj dnes by ze mne měl Zdenda Pohlreich radost dělal jsem čočkovou polívku a bramboráky a takovy by nesved rodina má boule za ušima. čus Vlasto, čočku nemusím Ale ty bramboráky bych si dal Já měl dnes svíčkovou, tak sem pěkně napranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.