Červen 29, 201114 r tady stejně poslední dobou nikdo není tak je zbytečné zdravit už máš kolo Ondro??
Červen 29, 201114 r tady stejně poslední dobou nikdo není tak je zbytečné zdravit už máš kolo Ondro?? už je objednáno,dneska jedu pro boty tak doufám že vyberu chci Sidi
Červen 29, 201114 r tady stejně poslední dobou nikdo není tak je zbytečné zdravit už máš kolo Ondro?? objednáno toto http://www.merida-bike.cz/prodej/matts-lite-1500-d-2011 cena pro mě lehce pod 30
Červen 29, 201114 r no já chtěl tak okolo 20 prvně,ale nějak sem si pročetl co je dobrý a co ne a nakonec si vybral toto no
Červen 29, 201114 r pěkný kdybych nekupoval byt, tak něco taky pořídím. sice né za tolik, ale jak psal LIbor kolem 10 t bych za ně klidně dal potřebuji poradit s výběrem kratas s vycpávkama nebo je to jedno jaký pořídím?? jsem sváteční kolista ne žadný profík a každý den taky nejezdím. záleží na počasi
Červen 29, 201114 r Pěkný kolečko mam tu samou značku akorád už desetiletej kousek za cca 14 korunek tenkrát to byla docela darda,ale fachá dodnes bez problemu,jedinou změnou bude vyměna pláštu mam tam celodrapak a na silnici nic moc budu dávat ten co ma uprostřed silničku a drapak postranách. Jo řizek byl mňamka.chá chá
Červen 30, 201114 r pěkný kdybych nekupoval byt, tak něco taky pořídím. sice né za tolik, ale jak psal LIbor kolem 10 t bych za ně klidně dal potřebuji poradit s výběrem kratas s vycpávkama nebo je to jedno jaký pořídím?? jsem sváteční kolista ne žadný profík a každý den taky nejezdím. záleží na počasi no když si trošku o tom něco zjistíš tak pak uznáš že než kolo za 10 to radší žádný,slusnější kola začínají okolo 20 a více,nebo chytnout nějaké slevy to pak by se dalo okolo 15 si myslím
Červen 30, 201114 r tak určitě nejezdím trasy 80Km Ale tak na těch 20 km a nějaký popojížďky v pohodě stačí za těch 10 až 15 tisíc
Červen 30, 201114 r Nazdaj dnes by ze mne měl Zdenda Pohlreich radost dělal jsem čočkovou polívku a bramboráky a takovy by nesved rodina má boule za ušima.
Červen 30, 201114 r tak určitě nejezdím trasy 80Km Ale tak na těch 20 km a nějaký popojížďky v pohodě stačí za těch 10 až 15 tisíc já taky neplánuju jezdit 80km,ale když jezdíš po lese a ne na asfaltce tak nemusíš honit tolik km
Červen 30, 201114 r Nazdaj dnes by ze mne měl Zdenda Pohlreich radost dělal jsem čočkovou polívku a bramboráky a takovy by nesved rodina má boule za ušima. tak to zní moc dobře,já mám nejradějí fazolovou k bramborákům
Červen 30, 201114 r Nazdaj dnes by ze mne měl Zdenda Pohlreich radost dělal jsem čočkovou polívku a bramboráky a takovy by nesved rodina má boule za ušima. čus Vlasto, čočku nemusím Ale ty bramboráky bych si dal Já měl dnes svíčkovou, tak sem pěkně napranej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.