raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 BMW tomu jsem taky nějak nepřišel na chuť Octa JIndro dobrý, ale já bych uvažoval i koncernu hmmm nevim....seat se mi nelíbí a audi nebo vw bude asi cenově trochu jinde....no uvidíme jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj, chápu chlapci dnes to balím. zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 No taky to balím, tak čus. Jsme to tu aspoň trochu oživili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj měj se .... taky přemejšlim že to zabalim ale nějak se mi nechce .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 zítra můžeme pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 jj měj se .... taky přemejšlim že to zabalim ale nějak se mi nechce .-( stejně ti nic jinýho nezbyde, nikdo tu už nebude a ty tu budeš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Nazdar tak jak o svátkách,určo dnes proteče hrdlama mnoho pivečka a já já tu muším pít vodu páč makám,po včerejšku je aspoň zatím klid. http://www.novinky.cz/krimi/238103-mlada-ridicka-u-kdyne-prehledla-nakladak-zahynula-i-se-spolujezdkyni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 no hezky vlasto koukám že ty v práci moc srandy neužiješ :-(....... nejezdil bych ani za nic.a ještě abych se bal že dostanu přes držku jak je poslední dobou zvykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 není to sranda, ale někdo to dělat musí. taky tyhle případy Vlastovi nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 jj .... já vidět naživo jednu takovou bouračku tak je mi jasny že bych už asi nikdy normalně neusnul ....brrrr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Každá pjáce má něco,někdy toho mám plné kecky,ale já už to tak neberu hlavou muší všechno tam a hned ven bo jinak bych asi dopad takhle Teď z jiného soudku ač tenis teda vubec nemusím tak na finale jsem čučel a Petře jsem to přál jak Ruda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 ty woe vlasto to mi neřkej že když dojedete k nějaky bouračce kde jsou lidi na kaši , že pohoda?dojedeš domu dáš si sekanou, děti vemeš do kina a manželce povíš co bylo v práci..příšerný. na kvitovou jsem taky koukal ale jen na pulku ,mě tenis absolutně nebere.jediny co se mi líbilo byla její soupeřka.tu bych chtěl slyšet když ji někdo "nakládá" to musí bejt teprv rachot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Dá se to tak říct,akunrád manželce to neříkám na plnou hubu,navíc ani nesmím,ale ta už na mě pozná když je služba na chovno a nechá to na mě jestli budu zdílnej.Já už tohle dělám od r.2001,takže letos 10let vždycky v Tobě něco zustane,ale musí to pryč z hlavy ikdyž někdy je to nadlouho. Jenom aby se nevyhekala na kurtu a doma pak leží jako látro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 no kdyby mi polovička nosila domu stejnou vejplatu jako ona,tak by mi prkno v posteli tak moc nevadilo :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Počkej počkej mluvil jsi o hekání při pokud by domu nosila prachy jaky má tak by tam třeba ani nemusela bejt nejsem detailista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 čau Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 čau,máš volno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 jojo, já už mám volno pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 tak jak je po o lidi?? taky tam máte takovej pařák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 (editace) Tady je velkej pařák A tady jsem našel něco na netu, zlatý český ručičky :smich: Editováno: 7. Červenec 2011, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Zdar prdi dnes naposled v pjáci a pak dovolená do 18tého,ale trávíme na zahradě tam je firt co dělat a sem tam pojedem na vylet Šumava asi Turnerovka a pak asi do zoooo Pelzeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Tak teď tu máme šrumec jak sviňa el problikává a venku to vypadá jak v emerickém katastrofickém filmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 dobré ráno,pařák jako prase už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Čus, tady pod mrakem, ale teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.