Červenec 4, 201114 r BMW tomu jsem taky nějak nepřišel na chuť Octa JIndro dobrý, ale já bych uvažoval i koncernu hmmm nevim....seat se mi nelíbí a audi nebo vw bude asi cenově trochu jinde....no uvidíme jak to dopadne
Červenec 4, 201114 r jj měj se .... taky přemejšlim že to zabalim ale nějak se mi nechce .-( stejně ti nic jinýho nezbyde, nikdo tu už nebude a ty tu budeš sám
Červenec 5, 201114 r Nazdar tak jak o svátkách,určo dnes proteče hrdlama mnoho pivečka a já já tu muším pít vodu páč makám,po včerejšku je aspoň zatím klid. http://www.novinky.cz/krimi/238103-mlada-ridicka-u-kdyne-prehledla-nakladak-zahynula-i-se-spolujezdkyni.html
Červenec 5, 201114 r no hezky vlasto koukám že ty v práci moc srandy neužiješ :-(....... nejezdil bych ani za nic.a ještě abych se bal že dostanu přes držku jak je poslední dobou zvykem
Červenec 5, 201114 r jj .... já vidět naživo jednu takovou bouračku tak je mi jasny že bych už asi nikdy normalně neusnul ....brrrr....
Červenec 5, 201114 r Každá pjáce má něco,někdy toho mám plné kecky,ale já už to tak neberu hlavou muší všechno tam a hned ven bo jinak bych asi dopad takhle Teď z jiného soudku ač tenis teda vubec nemusím tak na finale jsem čučel a Petře jsem to přál jak Ruda.
Červenec 5, 201114 r ty woe vlasto to mi neřkej že když dojedete k nějaky bouračce kde jsou lidi na kaši , že pohoda?dojedeš domu dáš si sekanou, děti vemeš do kina a manželce povíš co bylo v práci..příšerný. na kvitovou jsem taky koukal ale jen na pulku ,mě tenis absolutně nebere.jediny co se mi líbilo byla její soupeřka.tu bych chtěl slyšet když ji někdo "nakládá" to musí bejt teprv rachot
Červenec 5, 201114 r Dá se to tak říct,akunrád manželce to neříkám na plnou hubu,navíc ani nesmím,ale ta už na mě pozná když je služba na chovno a nechá to na mě jestli budu zdílnej.Já už tohle dělám od r.2001,takže letos 10let vždycky v Tobě něco zustane,ale musí to pryč z hlavy ikdyž někdy je to nadlouho. Jenom aby se nevyhekala na kurtu a doma pak leží jako látro.
Červenec 5, 201114 r no kdyby mi polovička nosila domu stejnou vejplatu jako ona,tak by mi prkno v posteli tak moc nevadilo :-)))
Červenec 5, 201114 r Počkej počkej mluvil jsi o hekání při pokud by domu nosila prachy jaky má tak by tam třeba ani nemusela bejt nejsem detailista.
Červenec 7, 201114 r Tady je velkej pařák A tady jsem našel něco na netu, zlatý český ručičky :smich: Upraveno Červenec 7, 201114 r od baris
Červenec 7, 201114 r Zdar prdi dnes naposled v pjáci a pak dovolená do 18tého,ale trávíme na zahradě tam je firt co dělat a sem tam pojedem na vylet Šumava asi Turnerovka a pak asi do zoooo Pelzeň.
Červenec 7, 201114 r Tak teď tu máme šrumec jak sviňa el problikává a venku to vypadá jak v emerickém katastrofickém filmu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.