spineshank Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 čau,tak tady to taky začíná být pod mrakem,doufám že sem nedojde nějakej chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 tady je to furt stejný, ale je hnusný dusno, to zas budou bouřky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 no doufaám že to vydrží,malá má zítra narozeniny tak chystám grilovačku a nechtěl bych aby nám u toho chcalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 tak jak po o,nikdo nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Zdaar zdaar tak dnes udělano něco pro jiné,darováno pul litřiku mé červené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Nazdaj,dnes to vypadá na pěknej slunečnej den tak vyrazíme na vylet,na vydryska na turnerovu chatu na sušicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Heled´me se koukejme se kolik nas tu zase je tak zatím šám sobě Dobvé ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 čus hoši. Teď jsem domyl auto a nějak se tu začlo zatahovat a vypadá to na déšť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Já ho myl včera před vejletem,přece nepojedu ve špinavým,že. Dnes jsem dělal k obědu rybu na zelenině a bramborové lupínky na másle a ač ryby néjak nemusím tak sem si pochutnal. Jo a konečně jsem si koupil lopatu takže si sousedi častečně odychnou,ješte mi teda chybí strunovka,rejč,pořadný kolečko,ale aspoň v něčem jsem jim ulechčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 safra já přemejšlim,že bych umyl dneska.zejtra dávám auto na servisku tak at nedělam ostudu.ale nějak se nemůžu rozmyslet.průšvih je v tom že s ním jela herečka do práce a mě by čekala cesta busem pro auto a večer pro herečku :-) tak nevim nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Dobré ráno, tak co bouřka u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Dobjej bouřka nás těsně lízla chvilku to vypadalo na pořadnej mazec a pak se to stočilo mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 U nás byla asi jen půl hoďky a pak se to zklidnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 tak u nás ráno pod mrakem a teď už chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 tady taky pod mrakem a zima, ty změny teplot už mě štvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Hu nás je docela příjemně,trošku vykukuje blunce ale je chladnějš,ty změny mě taky už pěkně serou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pupinek26 Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 ...a jak vam to hlasijoo na vikend?...se tam budem zdrzovat na domazlicku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Tak vypadá to na kjasně kjasně,mom.svíti sluníčko a obloha vymetená,jedeš si užít víkend k chodum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Nazdár. u nás taky krásně, ale včera mě kousla nějaká potvora do nohy a pěkně mi natakla, že sotva chodím, tak si dám výlet k doktorce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 nazdar ...tak já od doktora právě přijel.včera bylo u doktora auto tak jsem to pěkně doplnil...a to mě dneska čeka hlídání (jedněch známých) prcka. :-(.jelikož s tim nemám zkušenosti tak mám z toho celkem vítr...no přinejhorším, jsou mu tři motyčku už udrží tak ho vyženu na zahradu na brambory :-)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Tak ho přivez k nám zrovna kopu diru 150x200x20 prckum pod bazen,pak to zavezu betoňákem takže muže vozit písek tak 100metru kolečkem a budeš pochválenej až pujde v sedm spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.