Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čau,tak tady to taky začíná být pod mrakem,doufám že sem nedojde nějakej chcanec

tady je to furt stejný, ale je hnusný dusno, to zas budou bouřky

no doufaám že to vydrží,malá má zítra narozeniny tak chystám grilovačku a nechtěl bych aby nám u toho chcalo

dobré ráno

tak jak po o,nikdo nikde

Zdaar zdaar tak dnes udělano něco pro jiné,darováno pul litřiku mé červené.

dobré ráno

Nazdaj,dnes to vypadá na pěknej slunečnej den tak vyrazíme na vylet,na vydryska na turnerovu chatu na sušicku.

Heled´me se koukejme se kolik nas tu zase je tak zatím šám sobě Dobvé ráno.

dobré ráno

čus hoši. Teď jsem domyl auto a nějak se tu začlo zatahovat a vypadá to na déšť :aggressive:

Já ho myl včera před vejletem,přece nepojedu ve špinavým,že.

Dnes jsem dělal k obědu rybu na zelenině a bramborové lupínky na másle a ač ryby néjak nemusím tak sem si pochutnal.

Jo a konečně jsem si koupil lopatu takže si sousedi častečně odychnou,ješte mi teda chybí strunovka,rejč,pořadný kolečko,ale aspoň v něčem jsem jim ulechčil.

safra já přemejšlim,že bych umyl dneska.zejtra dávám auto na servisku tak at nedělam ostudu.ale nějak se nemůžu rozmyslet.průšvih je v tom že s ním jela herečka do práce a mě by čekala cesta busem pro auto a večer pro herečku :-) tak nevim nevim.

Dobré ráno, tak co bouřka u vás?

Dobjej bouřka nás těsně lízla chvilku to vypadalo na pořadnej mazec a pak se to stočilo mimo.

U nás byla asi jen půl hoďky a pak se to zklidnilo

dobré ráno

tak u nás ráno pod mrakem a teď už chčije

tady taky pod mrakem a zima, ty změny teplot už mě štvou

Hu nás je docela příjemně,trošku vykukuje blunce ale je chladnějš,ty změny mě taky už pěkně serou.

...a jak vam to hlasijoo na vikend?...se tam budem zdrzovat na domazlicku...

Tak vypadá to na kjasně kjasně,mom.svíti sluníčko a obloha vymetená,jedeš si užít víkend k chodum.

Nazdár. u nás taky krásně, ale včera mě kousla nějaká potvora do nohy a pěkně mi natakla, že sotva chodím, tak si dám výlet k doktorce :feve:

nazdar ...tak já od doktora právě přijel.včera bylo u doktora auto tak jsem to pěkně doplnil...a to mě dneska čeka hlídání (jedněch známých) prcka. :-(.jelikož s tim nemám zkušenosti tak mám z toho celkem vítr...no přinejhorším, jsou mu tři motyčku už udrží tak ho vyženu na zahradu na brambory :-))))))))))))

Tak ho přivez k nám zrovna kopu diru 150x200x20 prckum pod bazen,pak to zavezu betoňákem takže muže vozit písek tak 100metru kolečkem a budeš pochválenej až pujde v sedm spát.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.