Červenec 8, 201114 r čau,tak tady to taky začíná být pod mrakem,doufám že sem nedojde nějakej chcanec
Červenec 8, 201114 r no doufaám že to vydrží,malá má zítra narozeniny tak chystám grilovačku a nechtěl bych aby nám u toho chcalo
Červenec 12, 201114 r Nazdaj,dnes to vypadá na pěknej slunečnej den tak vyrazíme na vylet,na vydryska na turnerovu chatu na sušicku.
Červenec 13, 201114 r čus hoši. Teď jsem domyl auto a nějak se tu začlo zatahovat a vypadá to na déšť
Červenec 13, 201114 r Já ho myl včera před vejletem,přece nepojedu ve špinavým,že. Dnes jsem dělal k obědu rybu na zelenině a bramborové lupínky na másle a ač ryby néjak nemusím tak sem si pochutnal. Jo a konečně jsem si koupil lopatu takže si sousedi častečně odychnou,ješte mi teda chybí strunovka,rejč,pořadný kolečko,ale aspoň v něčem jsem jim ulechčil.
Červenec 13, 201114 r safra já přemejšlim,že bych umyl dneska.zejtra dávám auto na servisku tak at nedělam ostudu.ale nějak se nemůžu rozmyslet.průšvih je v tom že s ním jela herečka do práce a mě by čekala cesta busem pro auto a večer pro herečku :-) tak nevim nevim.
Červenec 14, 201114 r Dobjej bouřka nás těsně lízla chvilku to vypadalo na pořadnej mazec a pak se to stočilo mimo.
Červenec 14, 201114 r Hu nás je docela příjemně,trošku vykukuje blunce ale je chladnějš,ty změny mě taky už pěkně serou.
Červenec 15, 201114 r Tak vypadá to na kjasně kjasně,mom.svíti sluníčko a obloha vymetená,jedeš si užít víkend k chodum.
Červenec 15, 201114 r Nazdár. u nás taky krásně, ale včera mě kousla nějaká potvora do nohy a pěkně mi natakla, že sotva chodím, tak si dám výlet k doktorce
Červenec 15, 201114 r nazdar ...tak já od doktora právě přijel.včera bylo u doktora auto tak jsem to pěkně doplnil...a to mě dneska čeka hlídání (jedněch známých) prcka. :-(.jelikož s tim nemám zkušenosti tak mám z toho celkem vítr...no přinejhorším, jsou mu tři motyčku už udrží tak ho vyženu na zahradu na brambory :-))))))))))))
Červenec 15, 201114 r Tak ho přivez k nám zrovna kopu diru 150x200x20 prckum pod bazen,pak to zavezu betoňákem takže muže vozit písek tak 100metru kolečkem a budeš pochválenej až pujde v sedm spát.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.