Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hele a když ste vožraly na jakou stranu se točite při chuzi???mě to žene vždy do leva :-)

čoveče, já mám snad problém vůbec chodit, já dělám 2 kroky dopředu a 3 dozadu a do stran si to moc nepamatuju, ale asi to taky někam potáhne

Vloženo
to já byl jednou chlastat s kámošem a se ségrou a tý jsme řekli, že bude s náma držet krok a držela, akorát jsme šli domu 1 km a šli jsme ho skoro 4 hodiny a mě povalil i klacík co byl píchnutej v zemi a nemohl jsem překročit

:smich: dobrýý :smich:

ráca: popravdě jsem si to nikdy nekontroloval, já to beru všema světovýma stranama :smich:

Vloženo
no jednou v paneláku jsem slavili 18 kámoše co bydlal v 5 patře....no o po pařbě někdo ráno zvoní že maj poblitý okna...bylo to až do přízemí....no hlavně že nikdo nevypadnul :smich:

tak tohle kámoš taky stihnul, jen s tím, že bydlí v 8 patře

Vloženo

a jedna moje kámoška je dobrej notor...se v hospodě vsadila že nás přepije ve dvojboji: pivo a pak tvrdej...v pivech drželo krok do 10...ale ve tvrdým vypila půl litr vodky a odešla po svých...ani nevím kdo vlastně vyhrál..asi všichni co to přežili...

Vloženo

Mára Standis: nechtěl bych v tu chvíli větrat lol ale to je snad kultovní, kámoš při svých 18kách taky poslal sousedům pod ním na parapet "dárek" ale naštěstí jen z 2hýho patra :)

Vloženo

jojo ted sem taky zodpovědnej ale dřiv sem se picnul na zabavě sednul do skoda 120ls a uhaněl dom....pak si rano člověk uvědomí jakej je kokot......ty vole to mě překecal tenkrat kamoš řika ty voooleee dej si jedno zapařime ja tě pak vyvedu z města vim kde nestavěj...no ja sem neodolal tak sem si trochu dal ...po akci sedmem do auta prvni zatačka a naved mě těsně před hlidku.....tak sem otočil a rozdivočel škodověnku a uhaněl pryč a oni za mnou !!!! no schoval sem se na parkovišti u jedny komančsky fabriky zalehli sme na sedačky a policajti projeli takže to dopadlo dobře....od ty doby nechlastam když řidím .... no ale to mi bylo 18 a to už je skoro 12let

Vloženo

taky jsem slavili Silvestra s kámošema na horách a zůstal jsem s kámošem sám v kuchyni, tak nás nenapadlo nic jinýho, že si dáme panáka, než se všichni vrátí a půjdeme na půlnoc, tak jsem si dali asi půl flašky a pak pro nás přišli, že je půlnoc, tak jsme se vypotáceli z chalupy, napil jsem se šáňa a mám do rána malinkatý okno,. ale ráno jsem se probudil s bolí na hlavě, ale jinak cajk

Vloženo
a jedna moje kámoška je dobrej notor...se v hospodě vsadila že nás přepije ve dvojboji: pivo a pak tvrdej...v pivech drželo krok do 10...ale ve tvrdým vypila půl litr vodky a odešla po svých...ani nevím kdo vlastně vyhrál..asi všichni co to přežili...

tak to já taky chlastám pivo, ale jak se začíná tvrdej, končím s pivem a jedu jen ve tvrdým a to občas neznám bratra, ael musí mi to pěkně sednou, jinak to stojí za pěknou dlouhou procházku domu, protože mám chůzi malinko volnější, ale jinak je pohoda

Vloženo

ráca: no pěknej darebák si byl...ale o už je promlčený :p

standis: boule je to nejmenší...mi dicky když to přeženu štve to okno - se pak preventivně svýmu okolí omlouvám :smich:

Vloženo
jojo ted sem taky zodpovědnej ale dřiv sem se picnul na zabavě sednul do skoda 120ls a uhaněl dom....pak si rano člověk uvědomí jakej je kokot......ty vole to mě překecal tenkrat kamoš řika ty voooleee dej si jedno zapařime ja tě pak vyvedu z města vim kde nestavěj...no ja sem neodolal tak sem si trochu dal ...po akci sedmem do auta prvni zatačka a naved mě těsně před hlidku.....tak sem otočil a rozdivočel škodověnku a uhaněl pryč a oni za mnou !!!! no schoval sem se na parkovišti u jedny komančsky fabriky zalehli sme na sedačky a policajti projeli takže to dopadlo dobře....od ty doby nechlastam když řidím .... no ale to mi bylo 18 a to už je skoro 12let

tak tohle jsem taky jednou udělal, že jsem sednul po 4 pivech do auta a jel jsem k babičce, bylo to jen 8 km po vesnický silnici, ale už nikdy více. když piju, tak piju a když řídím, tam max 1 malý a pak už jen limo

Vloženo

jo dělal sem píč...iny a děkuju všem svatym že se nic nestalo!!!!!!!!! nejhorši co sem dělal nakulenej s plnym autem ruskou ruletu na křižovatce no strašny ja byl ale debil

Vloženo

stando přideš nakulenej dom slikneš se do pyžama nebo trenek je jedno klekneš vedle postele a hlavu s rukama položiš na postel ...to funguje stoprocentne

Vloženo

ráca: ty voe to jo...tím se ani nechlub :kuk::feve: chlast za volantem je to nejhorší co může bejt....a co ta poloha klečícího střelce, nějaká vaše specialita ne? :)

Mára: :smich: dobře řečeno :palec2:

Vloženo
stando přideš nakulenej dom slikneš se do pyžama nebo trenek je jedno klekneš vedle postele a hlavu s rukama položiš na postel ...to funguje stoprocentne

:smich:

tak to někdy vyzkouším, jen nevím co mi řekne herečka, až mě takhle uvidí

Vloženo

ja se nechlubim je to odsrašujici připad!!!! stydim se za to a vim že sem bejval kokot ale je to pryč od těch dob do putyky autem nejezdim....

nene specialitka vlastni tězce vytrenovanej postup jak nejlip usnout.....při maly opici stač lehnout a jednu ruku na zem

Vloženo

ráca: dobrý :palec2::smich:

standis: si bude myslet že se modlíš :smich:

to já zvládám kolikrát hodit na stůl "supermana"...lehnu jedna ruka natažená, druhá pokrčená a chrnim :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...