Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hele a když ste vožraly na jakou stranu se točite při chuzi???mě to žene vždy do leva :-) čoveče, já mám snad problém vůbec chodit, já dělám 2 kroky dopředu a 3 dozadu a do stran si to moc nepamatuju, ale asi to taky někam potáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to já byl jednou chlastat s kámošem a se ségrou a tý jsme řekli, že bude s náma držet krok a držela, akorát jsme šli domu 1 km a šli jsme ho skoro 4 hodiny a mě povalil i klacík co byl píchnutej v zemi a nemohl jsem překročit dobrýý ráca: popravdě jsem si to nikdy nekontroloval, já to beru všema světovýma stranama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no jednou v paneláku jsem slavili 18 kámoše co bydlal v 5 patře....no o po pařbě někdo ráno zvoní že maj poblitý okna...bylo to až do přízemí....no hlavně že nikdo nevypadnul tak tohle kámoš taky stihnul, jen s tím, že bydlí v 8 patře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a jedna moje kámoška je dobrej notor...se v hospodě vsadila že nás přepije ve dvojboji: pivo a pak tvrdej...v pivech drželo krok do 10...ale ve tvrdým vypila půl litr vodky a odešla po svých...ani nevím kdo vlastně vyhrál..asi všichni co to přežili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mára Standis: nechtěl bych v tu chvíli větrat ale to je snad kultovní, kámoš při svých 18kách taky poslal sousedům pod ním na parapet "dárek" ale naštěstí jen z 2hýho patra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jojo ted sem taky zodpovědnej ale dřiv sem se picnul na zabavě sednul do skoda 120ls a uhaněl dom....pak si rano člověk uvědomí jakej je kokot......ty vole to mě překecal tenkrat kamoš řika ty voooleee dej si jedno zapařime ja tě pak vyvedu z města vim kde nestavěj...no ja sem neodolal tak sem si trochu dal ...po akci sedmem do auta prvni zatačka a naved mě těsně před hlidku.....tak sem otočil a rozdivočel škodověnku a uhaněl pryč a oni za mnou !!!! no schoval sem se na parkovišti u jedny komančsky fabriky zalehli sme na sedačky a policajti projeli takže to dopadlo dobře....od ty doby nechlastam když řidím .... no ale to mi bylo 18 a to už je skoro 12let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 taky jsem slavili Silvestra s kámošema na horách a zůstal jsem s kámošem sám v kuchyni, tak nás nenapadlo nic jinýho, že si dáme panáka, než se všichni vrátí a půjdeme na půlnoc, tak jsem si dali asi půl flašky a pak pro nás přišli, že je půlnoc, tak jsme se vypotáceli z chalupy, napil jsem se šáňa a mám do rána malinkatý okno,. ale ráno jsem se probudil s bolí na hlavě, ale jinak cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 mě po pařbě štve, že se mnou pak chodí spát vrtulník...nebo kolotoč...furt se to se mnou točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mára: tak s tou bych do "přebíjení " nešel...já moc nepiju a jak teď nejsem zvyklej, bych asi šavloval jak Turek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a jedna moje kámoška je dobrej notor...se v hospodě vsadila že nás přepije ve dvojboji: pivo a pak tvrdej...v pivech drželo krok do 10...ale ve tvrdým vypila půl litr vodky a odešla po svých...ani nevím kdo vlastně vyhrál..asi všichni co to přežili... tak to já taky chlastám pivo, ale jak se začíná tvrdej, končím s pivem a jedu jen ve tvrdým a to občas neznám bratra, ael musí mi to pěkně sednou, jinak to stojí za pěknou dlouhou procházku domu, protože mám chůzi malinko volnější, ale jinak je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo maro zaklad je před spanim se uzemnit....zaujmout polohu klečícího střelce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to jsme byli mladý a blbý...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já mámm vyzkoušeno, že něž jdu do knajpy dám si bramboráky...pak se dobře pije..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ráca: no pěknej darebák si byl...ale o už je promlčený standis: boule je to nejmenší...mi dicky když to přeženu štve to okno - se pak preventivně svýmu okolí omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jojo ted sem taky zodpovědnej ale dřiv sem se picnul na zabavě sednul do skoda 120ls a uhaněl dom....pak si rano člověk uvědomí jakej je kokot......ty vole to mě překecal tenkrat kamoš řika ty voooleee dej si jedno zapařime ja tě pak vyvedu z města vim kde nestavěj...no ja sem neodolal tak sem si trochu dal ...po akci sedmem do auta prvni zatačka a naved mě těsně před hlidku.....tak sem otočil a rozdivočel škodověnku a uhaněl pryč a oni za mnou !!!! no schoval sem se na parkovišti u jedny komančsky fabriky zalehli sme na sedačky a policajti projeli takže to dopadlo dobře....od ty doby nechlastam když řidím .... no ale to mi bylo 18 a to už je skoro 12let tak tohle jsem taky jednou udělal, že jsem sednul po 4 pivech do auta a jel jsem k babičce, bylo to jen 8 km po vesnický silnici, ale už nikdy více. když piju, tak piju a když řídím, tam max 1 malý a pak už jen limo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raco a to je co za polohu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo dělal sem píč...iny a děkuju všem svatym že se nic nestalo!!!!!!!!! nejhorši co sem dělal nakulenej s plnym autem ruskou ruletu na křižovatce no strašny ja byl ale debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 přesně: v práci se maká ...v hospodě se chlastá...v posteli se šu.á...a v autě se nepije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 stando přideš nakulenej dom slikneš se do pyžama nebo trenek je jedno klekneš vedle postele a hlavu s rukama položiš na postel ...to funguje stoprocentne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ráca: ty voe to jo...tím se ani nechlub chlast za volantem je to nejhorší co může bejt....a co ta poloha klečícího střelce, nějaká vaše specialita ne? Mára: dobře řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já v postely spím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) jen tě nesmí vidět herečka... jak tam klečíš... Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 stando přideš nakulenej dom slikneš se do pyžama nebo trenek je jedno klekneš vedle postele a hlavu s rukama položiš na postel ...to funguje stoprocentne tak to někdy vyzkouším, jen nevím co mi řekne herečka, až mě takhle uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ja se nechlubim je to odsrašujici připad!!!! stydim se za to a vim že sem bejval kokot ale je to pryč od těch dob do putyky autem nejezdim.... nene specialitka vlastni tězce vytrenovanej postup jak nejlip usnout.....při maly opici stač lehnout a jednu ruku na zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ráca: dobrý standis: si bude myslet že se modlíš to já zvládám kolikrát hodit na stůl "supermana"...lehnu jedna ruka natažená, druhá pokrčená a chrnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.