Květen 16, 200916 r Já mám klobásu a tu jen tak někdo neochutná nebylo lepči tema o h..u než o těch vašich klobasách..
Květen 16, 200916 r Autor hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-) a co potrhne se sám
Květen 16, 200916 r BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-) VLK TAKY SLIBOVAL
Květen 16, 200916 r copak dostáváš chuť ale no tak.... .... mam načatej žaludek z toho předchozího a ted ještě tohle.....
Květen 16, 200916 r Hoší ještě tu proberem kojení a máme tady všechny lidské potřeby probrané to je fakt zbejva snad jen plivani a smrkani ....
Květen 16, 200916 r Autor Tak kojení..ne nebo chcete znovu moje zážitky s kejslím mlíkem...ráca už asi bleje
Květen 16, 200916 r Tak kojení..ne nebo chcete znovu moje zážitky s kejslím mlíkem...ráca už asi bleje ty woe a ja byl tak obezřetnej abych to nepřipoměl.....
Květen 16, 200916 r Autor jdu mejt tělo....tak nezlobit.....hned jsem tu...ty raco mrkni do provozu co je tam nového...
Květen 16, 200916 r jdu mejt tělo....tak nezlobit.....hned jsem tu...ty raco mrkni do provozu co je tam nového... a sakra marek se de hladit do sprchy a mě posila makat??? no toto?!!... .... jdu max na kouřovou jakmile bych vlez na halu v tu ranu by někdo stopro otravovaL
Květen 16, 200916 r Tak du chrnět, zítr ráno v 7 jsem tu ahoj tak dobrou a rano v sedm jdu chrnět!!!!! měj se...
Květen 16, 200916 r Autor a sakra marek se de hladit do sprchy a mě posila makat??? no toto?!!... .... jdu max na kouřovou jakmile bych vlez na halu v tu ranu by někdo stopro otravovaL mám odhlazeno.......docela příjemný....co Ty v rachotě
Květen 16, 200916 r pro woodyho: nejspíš mě blbne sz nechapu,takže nad polem s textem vedle smajliku je tlačitko s plusem ,klikneš dáš adresu ok dáš text ok a jeto
Květen 16, 200916 r Autor nejsem maro dal jsem toi toi a jsem jak rybička ..... Takže pěkně vyčůranej..co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.