raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Já mám klobásu a tu jen tak někdo neochutná nebylo lepči tema o h..u než o těch vašich klobasách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-) a co potrhne se sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 BACHA MÁM PSA..A NENÍ TAK TLUSTEJ JAKO RÁCŮV...TEN MŮJ I BĚHÁ A TRHÁ. ..TAKŽE POZOR NA TY VAŠE PYTLÍČKY hele hele hele....bacha na miho udělanyho pejska přijdu řeknu trhej a uvidiš co dokáže :-) VLK TAKY SLIBOVAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 nebylo lepči tema o h..u než o těch vašich klobasách.. copak dostáváš chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 copak dostáváš chuť ale no tak.... .... mam načatej žaludek z toho předchozího a ted ještě tohle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a co potrhne se sám to nee ...vycení zbytek zubu a usne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak to je trhač.....nebo usínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hoší ještě tu proberem kojení a máme tady všechny lidské potřeby probrané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hoší ještě tu proberem kojení a máme tady všechny lidské potřeby probrané to je fakt zbejva snad jen plivani a smrkani .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak kojení..ne nebo chcete znovu moje zážitky s kejslím mlíkem...ráca už asi bleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 to je fakt zbejva snad jen plivani a smrkani .... a co prdění a krkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak kojení..ne nebo chcete znovu moje zážitky s kejslím mlíkem...ráca už asi bleje ty woe a ja byl tak obezřetnej abych to nepřipoměl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jdu mejt tělo....tak nezlobit.....hned jsem tu...ty raco mrkni do provozu co je tam nového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jdu mejt tělo....tak nezlobit.....hned jsem tu...ty raco mrkni do provozu co je tam nového... a sakra marek se de hladit do sprchy a mě posila makat??? no toto?!!... .... jdu max na kouřovou jakmile bych vlez na halu v tu ranu by někdo stopro otravovaL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak du chrnět, zítr ráno v 7 jsem tu ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tak du chrnět, zítr ráno v 7 jsem tu ahoj tak dobrou a rano v sedm jdu chrnět!!!!! měj se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 woody dobrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a sakra marek se de hladit do sprchy a mě posila makat??? no toto?!!... .... jdu max na kouřovou jakmile bych vlez na halu v tu ranu by někdo stopro otravovaL mám odhlazeno.......docela příjemný....co Ty v rachotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ráca, proč mi posílaš prázdné SZ ? Ti nejde psát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ne je asi už unavenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 pro woodyho: nejspíš mě blbne sz nechapu,takže nad polem s textem vedle smajliku je tlačitko s plusem ,klikneš dáš adresu ok dáš text ok a jeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ne je asi už unavenej nejsem maro dal jsem toi toi a jsem jak rybička ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 A kde je přesně to tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 v pravo od smajlíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 nejsem maro dal jsem toi toi a jsem jak rybička ..... Takže pěkně vyčůranej..co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.