Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 s krtečkem pravě že už mám chtěl jsem nějakou jinčí figurku a tyhle nechceš?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 a tyhle nechceš?? :-) super mohl by řikat že ukáže bubáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 pánové je mi líto ale práce vola ...... tak si to tu pořádně užijte když už jste se tak rozdováděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 pánové je mi líto ale práce vola ...... tak si to tu pořádně užijte když už jste se tak rozdováděli houby práce rašej ti chlupy na dlani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 taky vyklidím pole,ráno zas na mordýř. tak zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 celkem dobře aspon nevidim ty bradavice na bradě... myslím, že se nemáš za co stydět. herečka je v nejlepších letech :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 čau chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Dobré nedělní ráno Policie se po dlouhé době hezky předvedla: http://olomouc.idnes.cz/policiste-dopadli-zlodeje-aut-kradenymi-vozy-zaplnili-tovarni-halu-11s-/olomouc-zpravy.aspx?c=A111201_160413_olomouc-zpravy_stk :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Jo jo občas se zadaří a je to dobře.Jak u Vás po pateční vichřičce,tady klid a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 V Ostravě pohoda vítr byl sice silný ale bylo 8stupňů takže sních žádnej a stromy jsem taky neviděl žádné popadané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 kdyby měl někdo zájem http://forum.skodahome.cz/topic/115304-alu-kola-zn-ronal-16/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) Kdyby byly větší tak bych je vzal ,včera jsem totiž trefil obrubník s Patrolem a kolo v hajzlu. Kurva letos se mi nějak lepí smulka na paty,na jaře Ford a teď Patrol.Sice se Patrolu nic nestalo ale odnes to rafek a pneu. Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Dnes dorazil dareček k vánocum,ale doma byl hned zabaven a čeká pod stromeček takže ani nevím jak vypadá live. (dáreček-vystřelovák) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Bré ráno....ááá v Ostravě už od rána sype a sype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Tak tak potvrzuji,Ostrava-Frydek-Tesin-Bielsko-Katovice,sype klouze je to jizda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Tak už tolik nesype ... na vedlejší silnici jsem zkoušel prudčeji do zatáček a ESP funguje Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 ars a abs taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Kdyby byly větší tak bych je vzal ,včera jsem totiž trefil obrubník s Patrolem a kolo v hajzlu. Kurva letos se mi nějak lepí smulka na paty,na jaře Ford a teď Patrol.Sice se Patrolu nic nestalo ale odnes to rafek a pneu. a jak velký by jsi chtěl??? na Patrola by se ti ani ty vetší nevešly :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Standis tak velky nemáš Ty překupníku kol. U nás to sypalo včera dost hlavně v noci takže vyjezd byl jedna radost,ale je fakt,že po nerozsoleném sněhu se jezdí prfekto. Ted tu trochu padá trochu ne,ale zas přitahuje takže bude noční uklouzaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 nemám, ale sehnat by se určitě dali :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Jak jsou dlouhé stěrače na fábii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 u řidiče myslím 55 a u spolujezdce je kratší, myslím 49, ale nejsem ji úplně jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Já tu na foru našel - u řidiče je dlouhý 53 cm a u spolujezdce 48 cm. Si myslím, že 2 a 1 cm není nějaký velký rozdíl. Přemýšlím koupit Area. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 to by mohlo odpovídat. já koupil valea a dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Bré ráno chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.