Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Včera v Jeseníkach spadlo za noc 70 cm sněhu a tady v Domažlicích od ráno tak 70cm vody - jen tu lije a lije (chčije a chčije). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 A u nas v Tesine,lije,snezi,lije snezi,hodne snezi,a nakonec zas muzu jit odhazovat. Ono ten dest ma svoje vyhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Jo jo potvrzuju,teď tu po Domažkách teče tak 20cm vody po hlavní a asi přetek rybníček v parku u st nemocnice páč hačiči tam maj tři auta a odčerpávaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Nějak to tu zamrzlo na to, že celý víkend chčije a je nad nulou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Tady je něco na rozehřátí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 trocha napětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Nazdaj bando trocha z víkendové pracovní činosti viz Tachovsky deník. Třetí případ se stal jen chvíli poté mezi Borem a Stráží. Tady havarovala pětadvacetiletá řidička, která obrátila vůz na střechu a skončila v rybníce. „Řidička jela od Boru směrem na Stráž. Policisté provedli dechovou zkoušku, alkohol nebyl zjištěn. Řidička utrpěla zranění,“ řekla policejní mluvčí. Řidičce se podařilo z potápějícího auta dostat ještě před příjezdem hasičů. Vůz byl převrácen a plaval na hladině. „Zásah byl pro hasiče komplikovaný a náročný. K vyproštění automobilu z vody rybníka byl použit kontejner pro práci ve vodě a automobilový jeřáb,“ sdělil operační důstojník Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje. „Ženu jsme pozemní cestou transportovali do nemocnice na Lochotíně s podezřením na poranění hlavy. Navíc byla i prochlazená,“ sdělila mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková. Jenom doplním,že na potápějící se FI v cayne met,nebyl hezkej pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Ty jsi stále zaměstnaný muž, viď Vlasto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Kdyby měl někdo zájem http://forum.skodahome.cz/topic/116301-samsung-galaxy-y-uplne-novy-zaruka-do-23012014/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 copak??nelíbí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 líbí , ale nakonec padla volba na iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 nakonec padla volba na iPhone Nedám na něj dopustit ale třeba kámoš má s ním každou chvíli problém,už ho daval 2X reklamovat a pokaždé do 2 týdnů dostal nový,kupovali jsme je společně tak asi měl nějáký co byl vyrobený na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 no ale takovejhle kryt bych si na něj nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Neboj taky ho tam nemám ..ten obrázek mi vypadnul z googlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 už jsem se lekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) Dobré pracovní ranko,dnes mi něco na džundu přiveze poštovský panáček. Mužete hádat prďolové. (pro usnadnění napověda ) Editováno: 26. leden 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Mě na Oktu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 a mě nic :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Nezoooofej jednou to přijde. Jinak pošta zatím zklamala,dnes nic tak snad zítra. Díky bodíkum dostal džunda nové H7 night breaker tak doufám,že něco vydrží,teď tam mám obyč ze škodovky už dva roky a huř už svítěj,ald drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 jsem se krapet nudil a pěkný věci se dají najít :-) http://viewitem.eim.ebay.cz/Seat-Skoda-Key-Case-Fob-Cover-Ibiza-Leon-Altea-Fabia-Octavia-Car-Silicone-57/190627103467/item http://viewitem.eim.ebay.cz/SEAT-Remote-Key-Case-Cover-Ibiza-Leon-Altea-Alhambra-Skoda-Fabia-Octavia-Superb/220924357164/item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Kuva škoda,že jsem teď koupil ten ružovej by teda budil pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Tak to je mazec pouzdra na klíče od auta Jinak mě dorazil novej volant s pádlama ,ještě musím sehnat airbag a hurá sním do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 volant je pěknej.beg seženeš. kámoš koukal na aukro a byl tam jeden za 1500, což si myslím, že celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 1500kč je hodně luxusní cena. Doufám že najdu něco v té ceně chtěl bych do něj investovat max. 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Omlouvám se za tupou otázku,ty pádla budou funkční to jde dodělat,nebo už to tam máš a měníš volant za třiramynko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.