muchapuk Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 da sa ten kit pouzit aj na beznu prevadzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pokud máš známe na technické, tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj kuci! Chci ještě jednou poděkovat Jendovi(Kibi) za tričko a za perfektní společnost včetně jeho kamarádu Bylo to fajn ten včerejšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj kuci!Chci ještě jednou poděkovat Jendovi(Kibi) za tričko a za perfektní společnost včetně jeho kamarádu Bylo to fajn ten včerejšek Ahoj, já vám tak závidím, chtěl jsem jet též, ale nevyšlo, škoda, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dopoledne trošku pršelo ale pak se vyjasnilo.ŠKODA ŽES NEBYL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj kolegové!! Tak sem už vstal po šichtě i sem už něco doma udělal ... a těšim se na nějakou reportáž z Chaber... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dobrý ...dobrý....woody.... :D ... ted musim ještě někam zajed ale snad se tady večer na chvíli stihnu zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Budu na tebe čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a hele WOODY&RACA...no to je hezký...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Marku! Jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) ále Romane dneska nějak na ho.no....pes má už tejden límec, páč si kousal nohu a ta mu mokvá..stálo mě to zatím 700kč....a ještě bere antibiotika... jinak na tý fotce to má zastříknutý nějakým sprejem od veterináře...vypadá to jako alobal.... Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak to je špatny Marku.Musiš doufát v to že antibiotika rychle zaberou a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 což o to prášky jsou asi v pohodě..už tam má i strup, ale až mu sundám límec, jestli si to nebude znova kousat....to bych ho naložil a 11 by byl na rožni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Marku: a Jenda tu ještě nebyl? Asi ještě spinká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nebo se sem bojí..nebyla ostuda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jenda tam měl partu kluku asi pět lidi-byli moc sladky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já vím, chomutovácí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Přesně tak ale opravdu byla prdel se všim všudy.Bylo to fajn.Jsem rád že jsem mohl kluky poznat osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jen na mě si musíš počkat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdar bando, už jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ano spokojen...a Ty jako nástěnkář by jsi to měl mít v oku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No, v oku to nemám, mám to v ....... Jaké dnes nahodíme Téma dne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 no hele já jich hodil už dost...a Ty jsi nástěnkář..takže osoba povolaná...jdi to doho WOODY hop hop hop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ono to je stejně jedno jaké téma, stejně to nakonec skončí u jako včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.