Květen 17, 200916 r Ahoj kuci! Chci ještě jednou poděkovat Jendovi(Kibi) za tričko a za perfektní společnost včetně jeho kamarádu Bylo to fajn ten včerejšek
Květen 17, 200916 r Ahoj kuci!Chci ještě jednou poděkovat Jendovi(Kibi) za tričko a za perfektní společnost včetně jeho kamarádu Bylo to fajn ten včerejšek Ahoj, já vám tak závidím, chtěl jsem jet též, ale nevyšlo, škoda, no
Květen 17, 200916 r Ahoj kolegové!! Tak sem už vstal po šichtě i sem už něco doma udělal ... a těšim se na nějakou reportáž z Chaber... :D
Květen 17, 200916 r dobrý ...dobrý....woody.... :D ... ted musim ještě někam zajed ale snad se tady večer na chvíli stihnu zastavit
Květen 17, 200916 r Autor ále Romane dneska nějak na ho.no....pes má už tejden límec, páč si kousal nohu a ta mu mokvá..stálo mě to zatím 700kč....a ještě bere antibiotika... jinak na tý fotce to má zastříknutý nějakým sprejem od veterináře...vypadá to jako alobal.... Upraveno Květen 17, 200916 r od Marek
Květen 17, 200916 r Tak to je špatny Marku.Musiš doufát v to že antibiotika rychle zaberou a bude klid.
Květen 17, 200916 r Autor což o to prášky jsou asi v pohodě..už tam má i strup, ale až mu sundám límec, jestli si to nebude znova kousat....to bych ho naložil a 11 by byl na rožni
Květen 17, 200916 r Přesně tak ale opravdu byla prdel se všim všudy.Bylo to fajn.Jsem rád že jsem mohl kluky poznat osobně
Květen 17, 200916 r Autor no hele já jich hodil už dost...a Ty jsi nástěnkář..takže osoba povolaná...jdi to doho WOODY hop hop hop
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.