jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ten prisel prave ted , holka sikovna , domaci dortik , pece jak moje a chlebicky k tomu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No to se někdo má teda, já chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nene, moje misto Ti nedam ja jsem na sve zidli rad Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Na to si musis zapracovat a umet polsky, teda ja tu zidli mam kvuli tomu ze umim cesky Chlebicky bomba , jo jeste pulecku a muzu jit pracovat Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No polácky neumim, tak mám smůlu Tak já miznu, během dne se tu ukážu, se zatím mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak zdar. Dneska to beru jako nonstopac, pokud se nevybiji jsem tu furt Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 čau Ondro cau Libore vse nej ti dnes preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Na to si musis zapracovat a umet polsky, teda ja tu zidli mam kvuli tomu ze umim cesky Chlebicky bomba , jo jeste pulecku a muzu jit pracovat Odeslano z Iphone 4S kdyby tam nejaky pekny pulky byly plonkovni dej vedet samo nee ty od Libora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nazdaj bando,tak po tejdnu zase v pjáci a že se mi po ránu nechtělo,ještě nejsem ouplně fit,chřipka je sviňa.Aspoň jsem měl časík dodělat masku na džundu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 tys tu hybel, jedny pulky tu jsou primo vystavni Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 cau Vlastiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nazdaj jak moooc vystavní,jsou asimetrické? (asi metr široké a asi metrak těžké) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No Vlasto, Ty jedes Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Takova ma nase pani vratni ma ekstra kreslo z jaklu 220 zive vahy:D Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 cau Libore vse nej ti dnes preju No ja tobe taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Čau Vlasto. Maska je perfektni. Jozzi, tak to chce fotku těch výstavních a mužes i fotku tý vrátný speciálně pro Ondru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Čau Vlasto. Maska je perfektni. Jozzi, tak to chce fotku těch výstavních a mužes i fotku tý vrátný speciálně pro Ondru jasne radi to omrkneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 jdu na papu,dnes je kundapao nebo spenatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ja mam v planu si dojit k cinanum na obed, tak snad pak nebudu stekat Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no ja si dal kundapao a bylo dobry u zlutasku taky jim a pokazdy mi chutna,kdybych mel resit co jim tak si nedam asi nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak to snad jen ja mam pizzu , hlapina ty vrata mi nestaci obektiv a mam dojem ze by mi praskla cocka Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 , hlapina ty vrata mi nestaci obektiv a mam dojem ze by mi praskla cocka Odeslano z Iphone 4S to nam musis rict jeste 1x ani google si s tim prekladem neporadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Bré odpoledne chlapci A vše nej všem ženám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 cau a neboj Liborovi jsme uz blahoprali tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.