Březen 8, 201213 r Ten prisel prave ted , holka sikovna , domaci dortik , pece jak moje a chlebicky k tomu Odeslano z Iphone 4S
Březen 8, 201213 r Na to si musis zapracovat a umet polsky, teda ja tu zidli mam kvuli tomu ze umim cesky Chlebicky bomba , jo jeste pulecku a muzu jit pracovat Odeslano z Iphone 4S
Březen 8, 201213 r No polácky neumim, tak mám smůlu Tak já miznu, během dne se tu ukážu, se zatím mějte
Březen 8, 201213 r Tak zdar. Dneska to beru jako nonstopac, pokud se nevybiji jsem tu furt Odeslano z Iphone 4S
Březen 8, 201213 r Na to si musis zapracovat a umet polsky, teda ja tu zidli mam kvuli tomu ze umim cesky Chlebicky bomba , jo jeste pulecku a muzu jit pracovat Odeslano z Iphone 4S kdyby tam nejaky pekny pulky byly plonkovni dej vedet samo nee ty od Libora
Březen 8, 201213 r Nazdaj bando,tak po tejdnu zase v pjáci a že se mi po ránu nechtělo,ještě nejsem ouplně fit,chřipka je sviňa.Aspoň jsem měl časík dodělat masku na džundu.
Březen 8, 201213 r Takova ma nase pani vratni ma ekstra kreslo z jaklu 220 zive vahy:D Odeslano z Iphone 4S
Březen 8, 201213 r Čau Vlasto. Maska je perfektni. Jozzi, tak to chce fotku těch výstavních a mužes i fotku tý vrátný speciálně pro Ondru
Březen 8, 201213 r Čau Vlasto. Maska je perfektni. Jozzi, tak to chce fotku těch výstavních a mužes i fotku tý vrátný speciálně pro Ondru jasne radi to omrkneme
Březen 8, 201213 r Ja mam v planu si dojit k cinanum na obed, tak snad pak nebudu stekat Odeslano z iPhone 4
Březen 8, 201213 r no ja si dal kundapao a bylo dobry u zlutasku taky jim a pokazdy mi chutna,kdybych mel resit co jim tak si nedam asi nikde nic
Březen 8, 201213 r Tak to snad jen ja mam pizzu , hlapina ty vrata mi nestaci obektiv a mam dojem ze by mi praskla cocka Odeslano z Iphone 4S
Březen 8, 201213 r , hlapina ty vrata mi nestaci obektiv a mam dojem ze by mi praskla cocka Odeslano z Iphone 4S to nam musis rict jeste 1x ani google si s tim prekladem neporadil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.