baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Cus. No ja Ondrovi taky pral Ja si dal sladkokyselou omacku a bylo to vyborny. Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak já ještě pro sich raději popřeju "všem" znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 To si moc hodnej Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Cus. No ja Ondrovi taky pral Ja si dal sladkokyselou omacku a bylo to vyborny. Odeslano z iPhone 4 si nam kecal s tim obedem Libore nee?? si nebyl na obede ale nekde si lizal kundu nee s tou sladkokyselou chuti :D jak pises Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ale tohle mě dneska pobavilo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 to vite, dneska mi prijela delegace z ukrainy takze z psanim mam potize . Skracene, rad bych vam vyfotil Ty vrata od garaze co ma nase vratni a zve je zadkem, ale bojim se zeby mi praskla cocka a mam dokem zeby se mi i tak nevlezla cela do zaberu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Du si dahnout, nak na vas nevidim Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Dobrou Já jsem zrovna vstával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ondro ty si vul :D Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ondro ty si vul :D Odeslano z iPhone 4 no tak nejak me to napadlo no kdyz se to cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no ja to dnes balim,mozna sem vecer hodim voko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No jde vidět, na co myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no ja to dnes balim,mozna sem vecer hodim voko ještě že ne něco jinýho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Ja vstal a tam snezi Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tady v praze jen pršelo, nevím jak teď, ale u nás na severu prej taky sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Hu nás taky jenom peršelo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no ja si nejdriv myslel ze jsem furt pripitej ,ale vono to fakt ne , teda ano ,venku nasnezilo a furt sype, kua , proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Je to hnus,už jsem taky myslel že je po zimě a po sněhu a ono ejhle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Adame,vsak to staje pristi tyden hlasi plus 15 a budou letnacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Pořád hlásej jinak, jak se v tom vyznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Dat si pulecku a nehat si prozatim zimaky jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tady je to buď sama pulečka nebo pochvička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak já dávám přednost pochvičkám Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.