ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Já kozičkám když už na to teda dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nejlepší je všechno najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No ja kizím na noční,takže vám tady přeju hezký zbytek dnešního večera plný koziček,pochviček a puleček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak čus a ty nám můžeš smutně závidět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No tak vidím že jsem zatím o nic nepřišel,zatím se tady stejně nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Nazdár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 cau,byl si vcera sankovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Dobvé dobvé pánové dnes se válím doma,tak vyženu ženský na vzduch a jdu vařit,bude směs z vepřoveho a zeleniny a bramboráky po našem vośouchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 joo tak to bych si dal na obed moc rad,i jen bramboraky samotny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 To souhlasim s Ondrou Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 bramboraky a ktomu trebas fazolovou polivku a jsem spokojenej,delikatesa nejvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 No tu fazolovou polivku bych vynechal Odeslano z iPhone 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 proc ses potom moc nafouklej a strilis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 To budeš ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 jj ja jem velkej strelec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 tak ja dnes bud kure na paprice budu mit nebo spizy s bramborem,tak nevim co si dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Já vubec nevim kdy se dostanu na oběd, tak to nechávám náhodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Bré odpoledne Bouráci Já tady mám kuřecí se zeleninou něco na způsob číny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 tak ja mel chut na kure na paprice a samo ze uz nebylo,vse prodano,tak nakonec spiz ale slo to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Tak tomu špízu bych dal já přednost před tím kuřetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Čuste, tak to já dneska zajdu na tohle. A k tomu 14°domácí pivečko Editováno: 9. Březen 2012, autor: Haniss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 no jelikoz sem spiz mel o vikendu doma a kure uz dlouho ne tak sem mel na ne chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Čuste, tak to já dneska zajdu na tohle. A k tomu 14°domácí pivečko Tak takové šťavnaté hovězí bych si taky nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Čuste, tak to já dneska zajdu na tohle. A k tomu 14°domácí pivečko to vypada moc dobre to bych ochutnal taky,jen misto pifka bych si dal asi nejake fajne vino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.