Březen 8, 201213 r No ja kizím na noční,takže vám tady přeju hezký zbytek dnešního večera plný koziček,pochviček a puleček
Březen 9, 201213 r Dobvé dobvé pánové dnes se válím doma,tak vyženu ženský na vzduch a jdu vařit,bude směs z vepřoveho a zeleniny a bramboráky po našem vośouchy.
Březen 9, 201213 r tak ja dnes bud kure na paprice budu mit nebo spizy s bramborem,tak nevim co si dam
Březen 9, 201213 r tak ja mel chut na kure na paprice a samo ze uz nebylo,vse prodano,tak nakonec spiz ale slo to no
Březen 9, 201213 r Čuste, tak to já dneska zajdu na tohle. A k tomu 14°domácí pivečko Upraveno Březen 9, 201213 r od Haniss
Březen 9, 201213 r Čuste, tak to já dneska zajdu na tohle. A k tomu 14°domácí pivečko Tak takové šťavnaté hovězí bych si taky nechal líbit
Březen 9, 201213 r Čuste, tak to já dneska zajdu na tohle. A k tomu 14°domácí pivečko to vypada moc dobre to bych ochutnal taky,jen misto pifka bych si dal asi nejake fajne vino
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.