Březen 13, 201213 r nijak ,naklusou mi tam na dva mesice čtyři osmnactky na praxi v administraci a konkurz ,no nejdřiv si je prohlidnem zezadu ,pak zepředu a pak při činnosti lepeni , to se musi heeeezky předklonit
Březen 13, 201213 r tak to by nešlo my v praci nefotime ale jak je vytahnu na bowling tak se i neco nafoti
Březen 13, 201213 r ale jen nekecej, ty se jen nechceš pochlubit, protože ve zkutečnosti to nejsou studentky, ale babičky
Březen 13, 201213 r hele jak nebudou fotky tak to sem uz ani nechod :D ja mit takovej flek ta asi zesilim z toho
Březen 13, 201213 r ale jen nekecej, ty se jen nechceš pochlubit, protože ve zkutečnosti to nejsou studentky, ale babičky anebo brigadnici
Březen 13, 201213 r hlapy nefasuju ja si vybiram sam , no maximalně ve dvou ,ale vždycky mame pekne kousky
Březen 13, 201213 r ja bych taky byl mit takovej flek clovek by se tesil porad do prace,samy novy prdelky tam
Březen 13, 201213 r Taky by jsme to tu nějakou brigádníci potřebovaly oživit,nějak se mi zdá,že schvalně berou ošklivky aby jsme neměly roupy,kuva.
Březen 13, 201213 r No neni to tak ružovy, furt na telefonu , furt za volantem a hodne cestovani .... moment, to je fajna prace
Březen 13, 201213 r jj to je jasny Vlasto,clovek pak hned podava lepsi pracovni vykony kdyz se mu poradne prokrvuje cely telo
Březen 13, 201213 r Vlastiku , to si je musite umět vybirat sami ... kdyby tak moje vedela neboj,my ji to s Liborem posleme co tady pises..... :D
Březen 13, 201213 r K tomu nás nepustí bo,ve vedení jšou baby v přechodu a i hodně za ním tak to máme šmulu,ale naštěstí v nemocnici je bab dosti dost a to už je jinší pokoukáničko.Co nám přestěhovaly nemocnici na kraj města tak už to nejni co byvalo,ale dokud jsme to do nem,měli 3kroky hádejte kde jsem většinu služby opruzoval.
Březen 13, 201213 r Jo Vlasto ,to ja měl taky ,ale viš , semnou to malo kdo vydrži tak všehny šly budto k nekomu jinemu nebo rovnou do duchodu Panove, vydržte,my se musime zbližit to neni jen tak a šup kozičky ven
Březen 13, 201213 r Jo Vlasto ,to ja měl taky ,ale viš , semnou to malo kdo vydrži tak všehny šly budto k nekomu jinemu nebo rovnou do duchodu Panove, vydržte,my se musime zbližit to neni jen tak a šup kozičky ven ok ty se pomale sblizuj a nam blejskni ty kozicky,nam to staci
Březen 13, 201213 r u nas se nekdy dejou veci když ja přimouřim oko i na nejakou tu lahvinku spineshank : Ty už jedny kozičky maš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.