Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hezké sobotní ráno všem,u mě celá sobota opět pracovní :huh:

Dobre ranko , tak si to v praci užij a hlavne zlehounka ,však je sobota ;) ja dneska pokud to zvladnu tak umeju auticko a pracovni relax ;)

Na očistu se chystám zítra a příští víkend už bych chtěl přezout na letní a při té příležitosti nabarvit brzdiče,ta původní stříbrná už tam jaksi není... :kol-28:

Ty tak to ja se koukal na ty brzdiče ja jsem měnil izo a musim řict, fiiiha , jsou jak nove , iška jen na středove časti vyfuku ;) ale očista musi počkat, prozatim žizeň ajajajaj :D

Mi neříkej že už zase chlastáš? :D

včera jsem to asi trošku přepisk :D jsme v praci grilovali :D a viš hlastat z polakama stoji za to :D ale dneska rano jsem si fouknul a je to 0.0 takze neni to spatne ,jen ta žiiiizen :D

čus hoši :) Tak to pořádně zapij :D

Dej si jednoho nebo dva Ziwiec nebo Radek .... a hned se ti bude lépe pracovat jozzi :lol::'>

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Kura venku je to luxusní záležitost a já hniju do 18:00 v práci. :ble

Tome nevíš prosímtě jestli je v Ově nějáký expres pneuservis co funguje i v neděli? potřeboval bych vyvážit letňáky a už bych je chtěl dát zítra na auto,je tam tak teplo že už enchci zbytečně sjíždět ty zimní pirelky za 20 000 :D

Tak už jsem sehnal :kol-47: Takže zítra už snad na letních

kua hlapi zavidim odvahy :D pro Tesin na pristi tyden jeste hlasi prizmeni mraziky :D

Ale to jen hlásí... :kol-28:

Ti toho nakecají :kol-28:

Ja si pockam :D vdsk casu dost , dneska jo holka myta tak uvidim na jak dlouho ji to vydrzi ;)

Já už chci mít zapnutou vodu na zahradu(kvůli zimě vypnutá)...A autí taky umýt..Mám na měm místy až 1 mm prachu..jak stálo celou zimu v garaži kde se práší... :kol-28:

To ja htel myt dneska, nak to nevyslo :D

Jak nevyšlo?Dneska va 14 hodin jsi psal,že je holka umytá :kol-28:

Pak jsem ale musel jet pres sahty :D je vic spinava jak byla a kdyz jsem ji pak htel oplahnout tak to nak neslo ;)

Aháá :kol-28:

Jozzi, tak to se ti teda vyplatilo :D :D

Brej večir u mně pracovní jak jinak,teď je chvilku klid tak čučím na Ramba,pro nás starší kulťák jak sviňa,akunrád jednička se mi líbí nejvíc a pak Rocky ikdyž jsem to viděl snat stokrát tak mi to nedá.

Ahoj Vlasto,taky sloužím a taky čučím na Ramba .... jako kluci jsme na to hleděli u kámoše na první video co bylo ....sranda vzpomínat .... jinak jak píšeš .... Rambo I je NEJ a Rocky se my vždy líbil více ..

Jinak máte klid?Žádný výjezd?U nás kluci byli před chvilkou kontrolovat požární čidlo ... signalizovalo požár,tak to jeli zkontrolovat .... planý poplach ... tak snad už bude klid ;)

Já mám zatím tv vyplou, nevím jestli má vubec cenu jí zapínat dneska :D

Barisi těžko říct ... ale teď nedávno jsem viděl hodně dobrý film ... švédský ... "Muži kteeří nenávidí ženy" .... dost dobré

To musim skouknout ;)

Koukám, že teď na nově dávaj film Odstřelovač, to je celkem dobrý, tak to asi zapnu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.