ADLERos Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Hezké sobotní ráno všem,u mě celá sobota opět pracovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Dobre ranko , tak si to v praci užij a hlavne zlehounka ,však je sobota ja dneska pokud to zvladnu tak umeju auticko a pracovni relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Na očistu se chystám zítra a příští víkend už bych chtěl přezout na letní a při té příležitosti nabarvit brzdiče,ta původní stříbrná už tam jaksi není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ty tak to ja se koukal na ty brzdiče ja jsem měnil izo a musim řict, fiiiha , jsou jak nove , iška jen na středove časti vyfuku ale očista musi počkat, prozatim žizeň ajajajaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Mi neříkej že už zase chlastáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 včera jsem to asi trošku přepisk jsme v praci grilovali a viš hlastat z polakama stoji za to ale dneska rano jsem si fouknul a je to 0.0 takze neni to spatne ,jen ta žiiiizen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 čus hoši Tak to pořádně zapij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Dej si jednoho nebo dva Ziwiec nebo Radek .... a hned se ti bude lépe pracovat jozzi :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Kura venku je to luxusní záležitost a já hniju do 18:00 v práci. Tome nevíš prosímtě jestli je v Ově nějáký expres pneuservis co funguje i v neděli? potřeboval bych vyvážit letňáky a už bych je chtěl dát zítra na auto,je tam tak teplo že už enchci zbytečně sjíždět ty zimní pirelky za 20 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Tak už jsem sehnal Takže zítra už snad na letních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 kua hlapi zavidim odvahy pro Tesin na pristi tyden jeste hlasi prizmeni mraziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ale to jen hlásí... Ti toho nakecají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ja si pockam vdsk casu dost , dneska jo holka myta tak uvidim na jak dlouho ji to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Já už chci mít zapnutou vodu na zahradu(kvůli zimě vypnutá)...A autí taky umýt..Mám na měm místy až 1 mm prachu..jak stálo celou zimu v garaži kde se práší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 To ja htel myt dneska, nak to nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Jak nevyšlo?Dneska va 14 hodin jsi psal,že je holka umytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Pak jsem ale musel jet pres sahty je vic spinava jak byla a kdyz jsem ji pak htel oplahnout tak to nak neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Aháá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Jozzi, tak to se ti teda vyplatilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Brej večir u mně pracovní jak jinak,teď je chvilku klid tak čučím na Ramba,pro nás starší kulťák jak sviňa,akunrád jednička se mi líbí nejvíc a pak Rocky ikdyž jsem to viděl snat stokrát tak mi to nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ahoj Vlasto,taky sloužím a taky čučím na Ramba .... jako kluci jsme na to hleděli u kámoše na první video co bylo ....sranda vzpomínat .... jinak jak píšeš .... Rambo I je NEJ a Rocky se my vždy líbil více .. Jinak máte klid?Žádný výjezd?U nás kluci byli před chvilkou kontrolovat požární čidlo ... signalizovalo požár,tak to jeli zkontrolovat .... planý poplach ... tak snad už bude klid Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Já mám zatím tv vyplou, nevím jestli má vubec cenu jí zapínat dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Barisi těžko říct ... ale teď nedávno jsem viděl hodně dobrý film ... švédský ... "Muži kteeří nenávidí ženy" .... dost dobré Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 To musim skouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Koukám, že teď na nově dávaj film Odstřelovač, to je celkem dobrý, tak to asi zapnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.