baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Tome, to já ženy rád, nebo spíš pěkný slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Jozzi: taková krimi .... fakt dobrý ... myslím,že nebudeš zklamaný .... Barisi: to já taky .... a ze všeho nejvíce svojí ženu Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Barisi, takovych nas je vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Tome, žena ti pročítá forum? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Barisi neeee :'> :: já to myslel vážně Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 To se cení Já jen, že to byl takovej dodatek a ještě s tím smajlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Když na to koukám barisi .... tak bych to taky tak pochopil :D Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No právě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No koukám, že má Vlasta dneska svátek, tak všechno nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Vlastiku tak to se taky pridavam z pranim, a hezky to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 A fakt že jo,Vlasta má svátek .... tak vše nej a v práci klid Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Vlasto bydlet bliz tak to oslavime spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No asi už klid nemá, že tu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Prace je o praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Jozzi ty by jsi furt chlastal .... ti Poláci tě teda zkazili :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 to jo, ale v tý jeho bych zrovna přál celou šichtu klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No už mu střízlivost nedělá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Barisi s oběma příspěvkama souhlasím Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No ještě aby ne Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Děkuji za přání slavím uvědoměle slavím prací.Odpo jsme s manželkou trochu něco udělaly na zahrádce a teď mám dva vyjezdy za sebou,ale noc je ještě mladá,včera to bylo skoro nastejno jedna osádka se vratila druhá vyjela a tak to šlo do 4do rána,pak už byl do 7klid,na to ,že tu včera byla Kiss proton párty tak jsme kupodivu žadnyho ožralu řešit nemusely,nebo bitku. Tome taky klidnou službu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 To jsou ty polske geny Ale mate pravdu , Vlastovi je treba prat kazdou sihtu klidnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Tak dneska ať si odpočineš víc Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Vlasto tak vydím,že se nenudíte .... hlavně nic škaredého ... Já jsem dnes na druhém výjezdu ... tak snad budu mít klid Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Hoši, já si udělám výjezd do postele k tv Tak se mějte a klidnou šichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Taky tak. Panove preju klidnou sihtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.