Březen 17, 201213 r Jozzi: taková krimi .... fakt dobrý ... myslím,že nebudeš zklamaný .... Barisi: to já taky .... a ze všeho nejvíce svojí ženu Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 17, 201213 r Barisi neeee :'> :: já to myslel vážně Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 17, 201213 r Když na to koukám barisi .... tak bych to taky tak pochopil :D Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 17, 201213 r A fakt že jo,Vlasta má svátek .... tak vše nej a v práci klid Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 17, 201213 r Jozzi ty by jsi furt chlastal .... ti Poláci tě teda zkazili :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 17, 201213 r Děkuji za přání slavím uvědoměle slavím prací.Odpo jsme s manželkou trochu něco udělaly na zahrádce a teď mám dva vyjezdy za sebou,ale noc je ještě mladá,včera to bylo skoro nastejno jedna osádka se vratila druhá vyjela a tak to šlo do 4do rána,pak už byl do 7klid,na to ,že tu včera byla Kiss proton párty tak jsme kupodivu žadnyho ožralu řešit nemusely,nebo bitku. Tome taky klidnou službu.
Březen 17, 201213 r To jsou ty polske geny Ale mate pravdu , Vlastovi je treba prat kazdou sihtu klidnou
Březen 17, 201213 r Vlasto tak vydím,že se nenudíte .... hlavně nic škaredého ... Já jsem dnes na druhém výjezdu ... tak snad budu mít klid Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.