Březen 19, 201213 r Brej večír ve spolek, Jozi vše nej nej k svátku(teda aspoň doufám,že jsi Josef) a všem Pepčum co jsou na foru. Jozi-na Tvoji oslavu si dávám domácí klobásku,z vepřového,divočáka,trocha telecí a další tátovo ingredience z tajneho receptu uzené nejdřív v teplém a pak studeném kouři mňam mňam.
Březen 19, 201213 r No jo vlastně, ještě že je tu Vlasta, mě to dneska vubec nemyslí Všechno nejlepší Pepo
Březen 19, 201213 r Barisi a vaha ? Vlastiku děkuji , ano ano jsem Josefa dneska slavim ,el jen decent ,jsem porad v praci jeste pul hodinku ...klobasku bych si taky dal a z divočinkou , fiiiiha ta musi byt perfektni
Březen 19, 201213 r Koukám,že taky 105ti kilovej medvídek jak já,ikdyž já teď trochu ubral a držim se 102-103 a hned všude sliším Ty jsi zhubnul viď. Teď sem pustil telku a dávaj Drsnej Hary tak aspoň nějaká klasika,House už nějak nemusím na zpravy je lepší nekoukat a farmař kterej hledá ženu je vul protože neví co ho čeká.
Březen 19, 201213 r proto si riksm ze jsko svobodny se mam moooc dobre fiiiha herryho jsem uz dlouho nevidel Barisi, nic se rezat nebude, cim pak budu varit , nohama? To by zakaznici hcipli smrady
Březen 19, 201213 r Moje slova jenom to bříško by mohlo bejt o něco menší,ale ještě si na něj dolu vidím tak je to dobrý.
Březen 20, 201213 r Bry ranko panstvo Vlasto, jak se to u nas rika, kazdy spravny hospodar ma sveho kone pod strechou jinak vsem preji klidny pracovni den Odeslano z Iphone 4S
Březen 20, 201213 r Adlerosi, to svou cestou , ale i nakou tu strisku mit musi kdepak se nam poranu shovava strejda Baris Odeslano z Iphone 4S
Březen 20, 201213 r Dobrý den pánové ... opět pracovní,tak snad nám vydrží klid ... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 20, 201213 r Ja uz ho klidny nemam jsem Ti poranu fusoval do remesla Tome Odeslano z Iphone 4S
Březen 20, 201213 r Jozzi: kde si co hasil?? Jak tě znám,tak bych tipnul,že jsi hasil žízeň :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.