Vlasta Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Brej večír ve spolek, Jozi vše nej nej k svátku(teda aspoň doufám,že jsi Josef) a všem Pepčum co jsou na foru. Jozi-na Tvoji oslavu si dávám domácí klobásku,z vepřového,divočáka,trocha telecí a další tátovo ingredience z tajneho receptu uzené nejdřív v teplém a pak studeném kouři mňam mňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 No jo vlastně, ještě že je tu Vlasta, mě to dneska vubec nemyslí Všechno nejlepší Pepo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Barisi a vaha ? Vlastiku děkuji , ano ano jsem Josefa dneska slavim ,el jen decent ,jsem porad v praci jeste pul hodinku ...klobasku bych si taky dal a z divočinkou , fiiiiha ta musi byt perfektni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 ta je trošku nižší, 92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 v porovnani semnou skoro pirkova děkuji za přani panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 zas takovej rozdíl to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 co to je 13 kilo, jedna moje ruka ,snad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 no vidíš, si jí usekni a máme stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Koukám,že taky 105ti kilovej medvídek jak já,ikdyž já teď trochu ubral a držim se 102-103 a hned všude sliším Ty jsi zhubnul viď. Teď sem pustil telku a dávaj Drsnej Hary tak aspoň nějaká klasika,House už nějak nemusím na zpravy je lepší nekoukat a farmař kterej hledá ženu je vul protože neví co ho čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 proto si riksm ze jsko svobodny se mam moooc dobre fiiiha herryho jsem uz dlouho nevidel Barisi, nic se rezat nebude, cim pak budu varit , nohama? To by zakaznici hcipli smrady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Vlasto hlap musi byt prece hlap pod stovku bych uz nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 fuj tak to radši uřízni nohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Moje slova jenom to bříško by mohlo bejt o něco menší,ale ještě si na něj dolu vidím tak je to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 jak si na něj člověk už nevidí, tak to je hodně špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Bry ranko panstvo Vlasto, jak se to u nas rika, kazdy spravny hospodar ma sveho kone pod strechou jinak vsem preji klidny pracovni den Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Hezké slunešné ráno bouráci. Jozzi. já mám svého koně v trenkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Adlerosi, to svou cestou , ale i nakou tu strisku mit musi kdepak se nam poranu shovava strejda Baris Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Dobrý den pánové ... opět pracovní,tak snad nám vydrží klid ... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Ja uz ho klidny nemam jsem Ti poranu fusoval do remesla Tome Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 U mě taky pracovní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Hlapi tak makat makat makat a ja si dam kafe Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Jsem teprve vstával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Tady si nekdo vyspava to bych taky bral Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Jozzi: kde si co hasil?? Jak tě znám,tak bych tipnul,že jsi hasil žízeň :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.