jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 To ja myslim zebych taky sned ale kapra nikdy to by do mne ani prsata blondyna nedostala Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 toho bych si taky nedal no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Tak to hoši asi ani mořský obludy nejíte co... Chobotničky,krabící atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 to jsem nikdy neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 humřici jsou mnam a krevety se taky daji snist pokud jsou dobře připraveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Brej večír dnes jsem trhal rekordy v odvedené práci,od rána jsem na zahradě a stíh jsem dovest nadrž na vodu takovou tu plastovou na paletě,pak jsem dovez káru štěpky rozvez po zahradě,nadrž usadil,zaved do ní okap ze sousedovo garáže no nějak jsem to s tou prací přehnal teď si dám se sousedem jedno a jdu hajat,zejtra do pjáce tři dvanácky před sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Dobre ranko Vlastiku tak tos vcera maknul Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Dobvé ranko(pracovní) venku svítí blunce bude kjásně. Joo občas sám sebe překvapím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Vlasto to ja bych taky tak rad prekvapil sebe musim taky dotahnout nadrz na vodu , ale pod okap z chaty trosku skulturnit zahony, a dosklit sklenik Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 No tak ale hlapi, kdepak kdo je? Nerikejte ze vsihni jste v praci Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Mákám dnes jsem z auta ještě pořádně nevystoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Taky makam, ale mam volneji cekam na tiraka ktery tu mel byt rano a von nikde Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Já domakal A už si budu jen užívat volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Tak to už jsme dva akorat ze ja jsem v garazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 A copak si kutil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 no , kompletuju do konce tajny projekt ktery snad skladam už 4 roky, přesně bych to musel spočitat před tydnem jsem byl jistej ze je hotovo a vono to jeste neni a nejako dobu nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 A jak moc je to tajné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Jelikož byste mě tu s tim ukamenovali ikdyž je to alespon koncern kdysi jsem si koupil stavebnici na jednom vrakači a dotedka to pristavuju a pristavuju a furt neco chybi ale už to vrni a a jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Já ne....Povídej...Můžeš to napsat potichu ať to nikdo jinej neslyší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Nerob tajnosti a vyklop to :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Neboj já mám taky RC WRC Peugot 307,fabinku mám ve skříni a nemám časík ji dodělat tak prudím s Pegym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Vlastiku ale to moje neni RC ale 1:9 TDI alespon uz vite proc furt litam na vrakace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 No tááák nenapínej,když si to už nakousnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 :kol-48: to jsem se teda sek pořádně,nicméně 1,9TDI je jedno v čem je hlavně když to bude jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.