Březen 20, 201213 r To ja myslim zebych taky sned ale kapra nikdy to by do mne ani prsata blondyna nedostala Odeslano z Iphone 4S
Březen 20, 201213 r Brej večír dnes jsem trhal rekordy v odvedené práci,od rána jsem na zahradě a stíh jsem dovest nadrž na vodu takovou tu plastovou na paletě,pak jsem dovez káru štěpky rozvez po zahradě,nadrž usadil,zaved do ní okap ze sousedovo garáže no nějak jsem to s tou prací přehnal teď si dám se sousedem jedno a jdu hajat,zejtra do pjáce tři dvanácky před sebou.
Březen 21, 201213 r Dobvé ranko(pracovní) venku svítí blunce bude kjásně. Joo občas sám sebe překvapím.
Březen 21, 201213 r Vlasto to ja bych taky tak rad prekvapil sebe musim taky dotahnout nadrz na vodu , ale pod okap z chaty trosku skulturnit zahony, a dosklit sklenik Odeslano z Iphone 4S
Březen 21, 201213 r No tak ale hlapi, kdepak kdo je? Nerikejte ze vsihni jste v praci Odeslano z Iphone 4S
Březen 21, 201213 r Taky makam, ale mam volneji cekam na tiraka ktery tu mel byt rano a von nikde Odeslano z Iphone 4S
Březen 21, 201213 r no , kompletuju do konce tajny projekt ktery snad skladam už 4 roky, přesně bych to musel spočitat před tydnem jsem byl jistej ze je hotovo a vono to jeste neni a nejako dobu nebude
Březen 21, 201213 r Jelikož byste mě tu s tim ukamenovali ikdyž je to alespon koncern kdysi jsem si koupil stavebnici na jednom vrakači a dotedka to pristavuju a pristavuju a furt neco chybi ale už to vrni a a jezdi
Březen 21, 201213 r Neboj já mám taky RC WRC Peugot 307,fabinku mám ve skříni a nemám časík ji dodělat tak prudím s Pegym.
Březen 21, 201213 r Vlastiku ale to moje neni RC ale 1:9 TDI alespon uz vite proc furt litam na vrakace
Březen 21, 201213 r :kol-48: to jsem se teda sek pořádně,nicméně 1,9TDI je jedno v čem je hlavně když to bude jezdit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.