Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja mam dojem že jsem to tu už jednou nakousnul :D ... skladma takove rodinne dedictvi :D :D :D pašika :D :D :D

Vlastiku , jezdit rekneme ze jezdi ,ale tedka resim posilovac :D nejak se v tom citim jak ve 120 :D

Hezkej večír přeju :)

Jozzi, mám špatnou zprávu, swisse už nedělaj :kol-26:

Barisi jak to ? To abych si hodil spagat :( . Jinak bry ranko preju ;)

Odeslano z Iphone 4S

Swiss bude ... už brzy zase :D

Jinak dobré ránko .... a chci taky číst nějaký kvalitní pokec .... né že zase budete rozebírat žrádlo a prasárničky :lol::'> :lol:

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Tome dekuji dekuji dekuji , tedka jsi uklidnil moje zaludecni stavy :Dv

Jinak tady se to toci kolem zradla a prasecinek ;)

Odeslano z Iphone 4S

Dobré ranko,dnes jsem nějakej nedomrdlej po ránu ani snídaně mne nijak nerozproudila,aby taky jo když jsem měl jogurt. :kol-28:

Tak takova snidane by nerozjela ani me ;) ale v kombinaci s kafem by mi to alespon rozhejbalo streva a nohy, jak bych bezel na zahod :D

Odeslano z Iphone 4S

Dobré ráno :)

Jozzi, teď zkončil, kámoš co tam dělá říkal, že zatím není v plánu, že možná zase časem :(

Tome, tady se fakt nic jinýho neřeší, tady je jen kvalitní pokec :D

P.S. jozzi už máš ty fotky těch praktikantek? :D

Nemam, nedam , vsehny moje :D ...Strejdo Barisi, poslehni Toma, ten vi co rika ;) pokud rika ze bude tak urco bude ;)

Odeslano z Iphone 4S

no ať už tu jsou :D No strejda Tom má vždycky pravdu, ale záleží na tom, za jak dlouho :D

dobre rano,dnes snad bude vic cas,posledni dny nejak nestihacka

Barisi, no maj ho v nabidce na 20 vyroci tak snad se dockame :D kdes vubec vcera byl ? Mas neucast, si vybulal hospodu :D

Odeslano z Iphone 4S

Jj v meku teď běží nějaká kampaň "best of" teď je CBO sendvič a pak budou Manhattan grilled,Big Chalapenos a bude i Swiss King ... takže klíííííd :p

Strejdo Barisi .... zatím nebyl čas napsat více o Tapatalku .... zkusím teď ale žena je pryč a já mám na starosti malou ... tak to je obtížné něco dělat v klidu déle jak 10 minut :D

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Tome tak to klidne nervy a pamatuj, kdo si hraje nezlobi ;)

Odeslano z Iphone 4S

Chvilku jsem měl hoňky co to ten Swiss je,jestli radio,nebo nějaká jiná elkron.blbost a von je to hamburgr bo co.takhle to vypadá když je nejbližší mekáč,KFC a pod až v Pelzni,nicméně já mám vád dobrý šínský nudle.Ne ty v Praglu na Metrop. Zličín ty mne kuva nechutnaly,ale Plzeň Olympie nebo Klatovy Tesco tam jedu rád.

Dneska to v pjáci zatím jde tak jsem mundil centrál furt se neotviraly dveře u řidiče,byl jsem na tom,že je v čudu moturek a ono se to nějak hnulo v nastavení a ať dělám co dělám tak se občas sekne čudl,budu to muset poladit doma v dílně pokud se to nerozhejbe sviňa.

Vlastiku tak uz jsi v obraze ;) ja nudle taky rad :D ikdyz ja sezeru snad vsehno... S tim centralem to nastve ale pokud to je z mechanicke stranky a nekde to drhne tak bych to maznul a bylo ny ;)

Odeslano z Iphone 4S

Jo jo máznuto je a trochu poupraveno,takže zatím to fachčí nicméně má džunda vystrahu. :kol-43:

Dej mu šanci , vždyt je to mazel ;)

Cus, nejak nemam ted cas tu bejt. Jinak ten swiss uz prave v ty akci byl a ted budou jen ty dalsi z nabidky. Tot aspon info od kamose co tam dela.

Vlasto tak uz vis co swiss je :D jinak nudle si taky rad dam a nebo pak svedske masove kulicky v ikeii ;)

Tome diky moc za info o tapatalk. Ted ho budu testovat a uvidim jak bude vyhovovat :)

tak ten ti bude vyhovovat určitě ja ho použivam jak na iphonu tak na htc ;) a je to pecička ... aaa švedske masove kuličky, to ja bych si dal :D

Já mám od swiss šátek na krk :kol-28:

Upraveno od Ondrero

tak to šlo mimo mně ... vysvetliš mi to ?

Jozzi: No uvidim :D jo ty sou vyborny a v akci za dvacku je to parada :)

Upraveno od baris

kuličky tedka jsou za dvacku ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.