Březen 21, 201213 r Ja mam dojem že jsem to tu už jednou nakousnul ... skladma takove rodinne dedictvi :D pašika :D
Březen 21, 201213 r Vlastiku , jezdit rekneme ze jezdi ,ale tedka resim posilovac nejak se v tom citim jak ve 120
Březen 22, 201213 r Barisi jak to ? To abych si hodil spagat . Jinak bry ranko preju Odeslano z Iphone 4S
Březen 22, 201213 r Swiss bude ... už brzy zase Jinak dobré ránko .... a chci taky číst nějaký kvalitní pokec .... né že zase budete rozebírat žrádlo a prasárničky :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 22, 201213 r Tome dekuji dekuji dekuji , tedka jsi uklidnil moje zaludecni stavy :Dv Jinak tady se to toci kolem zradla a prasecinek Odeslano z Iphone 4S
Březen 22, 201213 r Dobré ranko,dnes jsem nějakej nedomrdlej po ránu ani snídaně mne nijak nerozproudila,aby taky jo když jsem měl jogurt.
Březen 22, 201213 r Tak takova snidane by nerozjela ani me ale v kombinaci s kafem by mi to alespon rozhejbalo streva a nohy, jak bych bezel na zahod Odeslano z Iphone 4S
Březen 22, 201213 r Dobré ráno Jozzi, teď zkončil, kámoš co tam dělá říkal, že zatím není v plánu, že možná zase časem Tome, tady se fakt nic jinýho neřeší, tady je jen kvalitní pokec P.S. jozzi už máš ty fotky těch praktikantek?
Březen 22, 201213 r Nemam, nedam , vsehny moje ...Strejdo Barisi, poslehni Toma, ten vi co rika pokud rika ze bude tak urco bude Odeslano z Iphone 4S
Březen 22, 201213 r no ať už tu jsou No strejda Tom má vždycky pravdu, ale záleží na tom, za jak dlouho
Březen 22, 201213 r Barisi, no maj ho v nabidce na 20 vyroci tak snad se dockame kdes vubec vcera byl ? Mas neucast, si vybulal hospodu Odeslano z Iphone 4S
Březen 22, 201213 r Jj v meku teď běží nějaká kampaň "best of" teď je CBO sendvič a pak budou Manhattan grilled,Big Chalapenos a bude i Swiss King ... takže klíííííd Strejdo Barisi .... zatím nebyl čas napsat více o Tapatalku .... zkusím teď ale žena je pryč a já mám na starosti malou ... tak to je obtížné něco dělat v klidu déle jak 10 minut Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 22, 201213 r Chvilku jsem měl hoňky co to ten Swiss je,jestli radio,nebo nějaká jiná elkron.blbost a von je to hamburgr bo co.takhle to vypadá když je nejbližší mekáč,KFC a pod až v Pelzni,nicméně já mám vád dobrý šínský nudle.Ne ty v Praglu na Metrop. Zličín ty mne kuva nechutnaly,ale Plzeň Olympie nebo Klatovy Tesco tam jedu rád. Dneska to v pjáci zatím jde tak jsem mundil centrál furt se neotviraly dveře u řidiče,byl jsem na tom,že je v čudu moturek a ono se to nějak hnulo v nastavení a ať dělám co dělám tak se občas sekne čudl,budu to muset poladit doma v dílně pokud se to nerozhejbe sviňa.
Březen 22, 201213 r Vlastiku tak uz jsi v obraze ja nudle taky rad ikdyz ja sezeru snad vsehno... S tim centralem to nastve ale pokud to je z mechanicke stranky a nekde to drhne tak bych to maznul a bylo ny Odeslano z Iphone 4S
Březen 22, 201213 r Jo jo máznuto je a trochu poupraveno,takže zatím to fachčí nicméně má džunda vystrahu.
Březen 22, 201213 r Cus, nejak nemam ted cas tu bejt. Jinak ten swiss uz prave v ty akci byl a ted budou jen ty dalsi z nabidky. Tot aspon info od kamose co tam dela. Vlasto tak uz vis co swiss je jinak nudle si taky rad dam a nebo pak svedske masove kulicky v ikeii Tome diky moc za info o tapatalk. Ted ho budu testovat a uvidim jak bude vyhovovat
Březen 22, 201213 r tak ten ti bude vyhovovat určitě ja ho použivam jak na iphonu tak na htc a je to pecička ... aaa švedske masove kuličky, to ja bych si dal
Březen 22, 201213 r Jozzi: No uvidim jo ty sou vyborny a v akci za dvacku je to parada Upraveno Březen 22, 201213 r od baris
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.