Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Jj v meku teď běží nějaká kampaň "best of" teď je CBO sendvič a pak budou Manhattan grilled,Big Chalapenos a bude i Swiss King ... takže klíííííd :p

Strejdo Barisi .... zatím nebyl čas napsat více o Tapatalku .... zkusím teď ale žena je pryč a já mám na starosti malou ... tak to je obtížné něco dělat v klidu déle jak 10 minut :D

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chvilku jsem měl hoňky co to ten Swiss je,jestli radio,nebo nějaká jiná elkron.blbost a von je to hamburgr bo co.takhle to vypadá když je nejbližší mekáč,KFC a pod až v Pelzni,nicméně já mám vád dobrý šínský nudle.Ne ty v Praglu na Metrop. Zličín ty mne kuva nechutnaly,ale Plzeň Olympie nebo Klatovy Tesco tam jedu rád.

Dneska to v pjáci zatím jde tak jsem mundil centrál furt se neotviraly dveře u řidiče,byl jsem na tom,že je v čudu moturek a ono se to nějak hnulo v nastavení a ať dělám co dělám tak se občas sekne čudl,budu to muset poladit doma v dílně pokud se to nerozhejbe sviňa.

Odkaz ke komentáři

Cus, nejak nemam ted cas tu bejt. Jinak ten swiss uz prave v ty akci byl a ted budou jen ty dalsi z nabidky. Tot aspon info od kamose co tam dela.

Vlasto tak uz vis co swiss je :D jinak nudle si taky rad dam a nebo pak svedske masove kulicky v ikeii ;)

Tome diky moc za info o tapatalk. Ted ho budu testovat a uvidim jak bude vyhovovat :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...