jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Ja mam dojem že jsem to tu už jednou nakousnul ... skladma takove rodinne dedictvi :D pašika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Vlastiku , jezdit rekneme ze jezdi ,ale tedka resim posilovac nejak se v tom citim jak ve 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Hezkej večír přeju Jozzi, mám špatnou zprávu, swisse už nedělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Barisi jak to ? To abych si hodil spagat . Jinak bry ranko preju Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Swiss bude ... už brzy zase Jinak dobré ránko .... a chci taky číst nějaký kvalitní pokec .... né že zase budete rozebírat žrádlo a prasárničky :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tome dekuji dekuji dekuji , tedka jsi uklidnil moje zaludecni stavy :Dv Jinak tady se to toci kolem zradla a prasecinek Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Dobré ranko,dnes jsem nějakej nedomrdlej po ránu ani snídaně mne nijak nerozproudila,aby taky jo když jsem měl jogurt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tak takova snidane by nerozjela ani me ale v kombinaci s kafem by mi to alespon rozhejbalo streva a nohy, jak bych bezel na zahod Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Dobré ráno Jozzi, teď zkončil, kámoš co tam dělá říkal, že zatím není v plánu, že možná zase časem Tome, tady se fakt nic jinýho neřeší, tady je jen kvalitní pokec P.S. jozzi už máš ty fotky těch praktikantek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Nemam, nedam , vsehny moje ...Strejdo Barisi, poslehni Toma, ten vi co rika pokud rika ze bude tak urco bude Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 no ať už tu jsou No strejda Tom má vždycky pravdu, ale záleží na tom, za jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 dobre rano,dnes snad bude vic cas,posledni dny nejak nestihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Barisi, no maj ho v nabidce na 20 vyroci tak snad se dockame kdes vubec vcera byl ? Mas neucast, si vybulal hospodu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Jj v meku teď běží nějaká kampaň "best of" teď je CBO sendvič a pak budou Manhattan grilled,Big Chalapenos a bude i Swiss King ... takže klíííííd Strejdo Barisi .... zatím nebyl čas napsat více o Tapatalku .... zkusím teď ale žena je pryč a já mám na starosti malou ... tak to je obtížné něco dělat v klidu déle jak 10 minut Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tome tak to klidne nervy a pamatuj, kdo si hraje nezlobi Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Chvilku jsem měl hoňky co to ten Swiss je,jestli radio,nebo nějaká jiná elkron.blbost a von je to hamburgr bo co.takhle to vypadá když je nejbližší mekáč,KFC a pod až v Pelzni,nicméně já mám vád dobrý šínský nudle.Ne ty v Praglu na Metrop. Zličín ty mne kuva nechutnaly,ale Plzeň Olympie nebo Klatovy Tesco tam jedu rád. Dneska to v pjáci zatím jde tak jsem mundil centrál furt se neotviraly dveře u řidiče,byl jsem na tom,že je v čudu moturek a ono se to nějak hnulo v nastavení a ať dělám co dělám tak se občas sekne čudl,budu to muset poladit doma v dílně pokud se to nerozhejbe sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Vlastiku tak uz jsi v obraze ja nudle taky rad ikdyz ja sezeru snad vsehno... S tim centralem to nastve ale pokud to je z mechanicke stranky a nekde to drhne tak bych to maznul a bylo ny Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Jo jo máznuto je a trochu poupraveno,takže zatím to fachčí nicméně má džunda vystrahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Dej mu šanci , vždyt je to mazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Cus, nejak nemam ted cas tu bejt. Jinak ten swiss uz prave v ty akci byl a ted budou jen ty dalsi z nabidky. Tot aspon info od kamose co tam dela. Vlasto tak uz vis co swiss je jinak nudle si taky rad dam a nebo pak svedske masove kulicky v ikeii Tome diky moc za info o tapatalk. Ted ho budu testovat a uvidim jak bude vyhovovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 tak ten ti bude vyhovovat určitě ja ho použivam jak na iphonu tak na htc a je to pecička ... aaa švedske masove kuličky, to ja bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) Já mám od swiss šátek na krk Editováno: 22. Březen 2012, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 tak to šlo mimo mně ... vysvetliš mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) Jozzi: No uvidim jo ty sou vyborny a v akci za dvacku je to parada Editováno: 22. Březen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 kuličky tedka jsou za dvacku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.