baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Ted ne. Byl jsem tam v utery a meli je za 49 i s dezertem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 aaa , už vim kam se jdu zitra naobedvat a dam si to dvojtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tady se furt žvaní jen o žrádle :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Taky si davam dvakrat jednou s hranolkama a jednou s kasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 moje slova, bo co ma člověk z toho života, alespon se muzem doře najist Ondero , však jsme v hospodě , tady se ivaři a nejen čepuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Jo, tohle je zradelni hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Du do ledničky ,mam tam kabanosek a přiberu radka až mu tam neni tak smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Dobrej napad. Taky jdu okouknout co tam je zatim se tu mejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Tak ja už jsem zpatky , kabanos si s radkem rozumi , a ještě k tomu syrova houska... jo panove zitra vařim lavor gulaše, ale nic nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Moje přítulka dělala toustíky... Ja si pro sebe udělal speciál...niva plus arašídy...A dobré to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 to musim vyskoušet to ta moje dokaže tak maximalně nivivou pomazanku ale perfektně peče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Vezmeš toustovej chleba ...máslo...buráky...a nivu..nic víc A chutnalo mi hmmm můj recept Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 než ja bych tam dal ty buraky tak je předtim snim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 No však já koupil pořádnej pytel...Půlku jsem ho snědl něž se to dodělalo a byl jsem přežrán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Zitra budu testovat, musim prikoupit arasidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Bry ranko panove u vas je taky hmla jak cyp ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Dobvé rano ve spolok,jo jo taky tu máme mlhu,ale teď už kouká slunce trak snad bude za chvilku teploučko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Zdravim u nas je uz teplucko tedka, ale hmla furt se citim jak v parni saune Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Jozzi nechodíš po venku jen s ručníkem jak v sauně :'> Já zatím nevyšel z domu,ale mlhu stále vidím .... ale padne v 9h nebo v 11h Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Ne ne s cteckou carovych kodu a cigarkem dovezli nam zbozi tak hledam to svoje Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 No žena využila toho že mám chvilku volno,tak máme uklízecí dopoledne .... žena se dívá na TV a já uklízím :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Tak to je jako u nas doma ja mel v planu se odpoledne vrhnout na to denni ale bylo mi razne vysvetleno ze dneska s toho nic nebude, perem koberce , stejnym zpusobem Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Tak drsné to u nás zase není :'> ale vím o čem mluvíš .... jak ty ženské nám umí plánovat život .... to je hnus :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 To je pravda, ale vis co je vetsi hnus, ze my se dame tak manipulovat Bry ranko, dlouho ses tu neukazal Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.