Březen 22, 201213 r moje slova, bo co ma člověk z toho života, alespon se muzem doře najist Ondero , však jsme v hospodě , tady se ivaři a nejen čepuje
Březen 22, 201213 r Tak ja už jsem zpatky , kabanos si s radkem rozumi , a ještě k tomu syrova houska... jo panove zitra vařim lavor gulaše, ale nic nedam
Březen 22, 201213 r Moje přítulka dělala toustíky... Ja si pro sebe udělal speciál...niva plus arašídy...A dobré to je
Březen 22, 201213 r to musim vyskoušet to ta moje dokaže tak maximalně nivivou pomazanku ale perfektně peče
Březen 22, 201213 r Vezmeš toustovej chleba ...máslo...buráky...a nivu..nic víc A chutnalo mi hmmm můj recept
Březen 22, 201213 r No však já koupil pořádnej pytel...Půlku jsem ho snědl něž se to dodělalo a byl jsem přežrán
Březen 23, 201213 r Dobvé rano ve spolok,jo jo taky tu máme mlhu,ale teď už kouká slunce trak snad bude za chvilku teploučko.
Březen 23, 201213 r Zdravim u nas je uz teplucko tedka, ale hmla furt se citim jak v parni saune Odeslano z Iphone 4S
Březen 23, 201213 r Jozzi nechodíš po venku jen s ručníkem jak v sauně :'> Já zatím nevyšel z domu,ale mlhu stále vidím .... ale padne v 9h nebo v 11h Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 23, 201213 r Ne ne s cteckou carovych kodu a cigarkem dovezli nam zbozi tak hledam to svoje Odeslano z Iphone 4S
Březen 23, 201213 r No žena využila toho že mám chvilku volno,tak máme uklízecí dopoledne .... žena se dívá na TV a já uklízím :'> :: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 23, 201213 r Tak to je jako u nas doma ja mel v planu se odpoledne vrhnout na to denni ale bylo mi razne vysvetleno ze dneska s toho nic nebude, perem koberce , stejnym zpusobem Odeslano z Iphone 4S
Březen 23, 201213 r Tak drsné to u nás zase není :'> ale vím o čem mluvíš .... jak ty ženské nám umí plánovat život .... to je hnus :'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 23, 201213 r To je pravda, ale vis co je vetsi hnus, ze my se dame tak manipulovat Bry ranko, dlouho ses tu neukazal Odeslano z Iphone 4S
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.