jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Ten nam to uz bali jenze nevi kam to poslat Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 u mě by vědět měl myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Takze Ondro, jednu sekacku, jeden rekultivator a dve motorovky Odeslano z Iphone 4S oki neni problem jen musis specifikovat tvoje pozadavky na vykon,znacku a provedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 jako snazim se nakouknout ale neni cas,ted sem si uvaril kafco tak doufam ze chvili budu mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Kafe, vidis uvarim si kafe ... Na sekacku se poptam pri vyplate a pokud by sla poslat byla by to bomba Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Kafe, vidis uvarim si kafe ... Na sekacku se poptam pri vyplate a pokud by sla poslat byla by to bomba Odeslano z Iphone 4S urco neni poblem,neco vybrat udelat cenu a zjistit jak bys to mel pobliz se servisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Neco v moravskoslezskem kraji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Tak se včera seru s centrálem a večer už zase nešlapal,dnes koupen nový moturek a opět to po chvilce nešlapalo,nicméně mě zaráželo,že při otevřených dveřich to fakalo normálně a jak se dal tapec a zavřelo se tak konec dveře u řidiče nešly, jak se otevřelo vše O.K. Nakonec jsem odpojil mikrospínač v pruchodce do dveřoí a vše fachá i normálně takže je v čudu mikrospínač a prokostřoval se do dveří a pak to rušilo centrál,páč ten je zapojen na zamykání přes mínus dle návodu a zatím toi vypadá,že BINGO.Nicméně moc nejásám,protože pokud je to mikrospínač tak mě do zimy čeká vyměna a to musím zjistit jak a pokud budu muset odvrtávat letos zatmelené dveře kvuli zatékání tak se na to vy...u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Neco v moravskoslezskem kraji ? jj podle znacky se najde nejakej servis a prodejce trebas co mas pobliz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Ondro diky Vlastiku , to fakt nasere to tak je že jaj člověk opravi jednu věc tak se sere druha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Já zas musím kouknout na mikrospínač u spolujezdce, ale tak tam je problém jen že nesvítí světýlko, když se otevřou dveře, tak na to nějak nespěchám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Taky mám v háji spínač u spolujezdce...Ale jelikož mám dveře zalepený vibraflexem ,tak to řešit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 já je mám jen přetěsněný silikonem a naštěstí mám ještě šrouby a ne nýty, takže to chce jen nějaký ten čas a je opraveno, ale nějak se mi do toho nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Jak nechce...koukej na to vlítnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 jo my co centrál nemáme, tak takové problémy řešit nemusíme!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Jeden den tu nejsem a tady se resi dvere misto jidla ale pro uplnost, ja mam prozatim vsecky dvere v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 jozzi, tak ty máš novější ročník dočkej času a budeš řešit ještě horší věci. Čím novější rok výroby, tím větší problémy pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Uz se na to tesim jak malej uz abych zacal sporit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 to už by chtělo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Uz mam destek korun, nasel jsem je v kapse poridim si na to prasatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 no jestli si to budeš střádat po desetikorunách, tak to si pořiď pořádný prase, ale né to k jídlu, to by si hned snědl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 jj a růžový se zeleným 4-lístkem v rypáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Si poridim zive a vykrmim si ho veprove slo nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Tak pak koukej pozvat strejdu na zabijacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Strejdo, jen tak mezi nama, cunika klepem v pondeli a bude prejt a sulc a jitrnicky , a hoooodne skvarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.