Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ten nam to uz bali :D jenze nevi kam to poslat ;)

Odeslano z Iphone 4S

u mě by vědět měl myslím :D

Takze Ondro, jednu sekacku, jeden rekultivator a dve motorovky :D

Odeslano z Iphone 4S

oki neni problem jen musis specifikovat tvoje pozadavky na vykon,znacku a provedeni :kol-28:

jako snazim se nakouknout ale neni cas,ted sem si uvaril kafco tak doufam ze chvili budu mit

Kafe, vidis uvarim si kafe ... Na sekacku se poptam pri vyplate a pokud by sla poslat byla by to bomba ;)

Odeslano z Iphone 4S

Kafe, vidis uvarim si kafe ... Na sekacku se poptam pri vyplate a pokud by sla poslat byla by to bomba ;)

Odeslano z Iphone 4S

urco neni poblem,neco vybrat udelat cenu a zjistit jak bys to mel pobliz se servisem

Neco v moravskoslezskem kraji ? ;)

Tak se včera seru s centrálem a večer už zase nešlapal,dnes koupen nový moturek a opět to po chvilce nešlapalo,nicméně mě zaráželo,že při otevřených dveřich to fakalo normálně a jak se dal tapec a zavřelo se tak konec dveře u řidiče nešly, jak se otevřelo vše O.K. Nakonec jsem odpojil mikrospínač v pruchodce do dveřoí a vše fachá i normálně takže je v čudu mikrospínač a prokostřoval se do dveří a pak to rušilo centrál,páč ten je zapojen na zamykání přes mínus dle návodu a zatím toi vypadá,že BINGO.Nicméně moc nejásám,protože pokud je to mikrospínač tak mě do zimy čeká vyměna a to musím zjistit jak a pokud budu muset odvrtávat letos zatmelené dveře kvuli zatékání tak se na to vy...u. :kol-27:

Neco v moravskoslezskem kraji ? ;)

jj podle znacky se najde nejakej servis a prodejce trebas co mas pobliz

Ondro diky ;)

Vlastiku , to fakt nasere ;) to tak je že jaj člověk opravi jednu věc tak se sere druha

Já zas musím kouknout na mikrospínač u spolujezdce, ale tak tam je problém jen že nesvítí světýlko, když se otevřou dveře, tak na to nějak nespěchám :D

Taky mám v háji spínač u spolujezdce...Ale jelikož mám dveře zalepený vibraflexem ,tak to řešit nebudu :kol-28:

já je mám jen přetěsněný silikonem a naštěstí mám ještě šrouby a ne nýty, takže to chce jen nějaký ten čas a je opraveno, ale nějak se mi do toho nechce :D

Jak nechce...koukej na to vlítnout... :kol-28:

jo my co centrál nemáme, tak takové problémy řešit nemusíme!!! :kol-28::kol-34::kol-31:

Jeden den tu nejsem a tady se resi dvere misto jidla :D ale pro uplnost, ja mam prozatim vsecky dvere v poradku ;)

jozzi, tak ty máš novější ročník :D dočkej času a budeš řešit ještě horší věci. Čím novější rok výroby, tím větší problémy pak :D

Uz se na to tesim jak malej :D uz abych zacal sporit ;)

to už by chtělo no :D

Uz mam destek korun, nasel jsem je v kapse :D poridim si na to prasatko :D

no jestli si to budeš střádat po desetikorunách, tak to si pořiď pořádný prase, ale né to k jídlu, to by si hned snědl :D

jj a růžový se zeleným 4-lístkem v rypáku :kol-24:

Si poridim zive a vykrmim si ho :D veprove slo nahoru :D

Tak pak koukej pozvat strejdu na zabijacku :D

Strejdo, jen tak mezi nama, cunika klepem v pondeli ;) a bude prejt a sulc a jitrnicky , a hoooodne skvarek :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.