Březen 23, 201213 r Takze Ondro, jednu sekacku, jeden rekultivator a dve motorovky Odeslano z Iphone 4S oki neni problem jen musis specifikovat tvoje pozadavky na vykon,znacku a provedeni
Březen 23, 201213 r jako snazim se nakouknout ale neni cas,ted sem si uvaril kafco tak doufam ze chvili budu mit
Březen 23, 201213 r Kafe, vidis uvarim si kafe ... Na sekacku se poptam pri vyplate a pokud by sla poslat byla by to bomba Odeslano z Iphone 4S
Březen 23, 201213 r Kafe, vidis uvarim si kafe ... Na sekacku se poptam pri vyplate a pokud by sla poslat byla by to bomba Odeslano z Iphone 4S urco neni poblem,neco vybrat udelat cenu a zjistit jak bys to mel pobliz se servisem
Březen 23, 201213 r Tak se včera seru s centrálem a večer už zase nešlapal,dnes koupen nový moturek a opět to po chvilce nešlapalo,nicméně mě zaráželo,že při otevřených dveřich to fakalo normálně a jak se dal tapec a zavřelo se tak konec dveře u řidiče nešly, jak se otevřelo vše O.K. Nakonec jsem odpojil mikrospínač v pruchodce do dveřoí a vše fachá i normálně takže je v čudu mikrospínač a prokostřoval se do dveří a pak to rušilo centrál,páč ten je zapojen na zamykání přes mínus dle návodu a zatím toi vypadá,že BINGO.Nicméně moc nejásám,protože pokud je to mikrospínač tak mě do zimy čeká vyměna a to musím zjistit jak a pokud budu muset odvrtávat letos zatmelené dveře kvuli zatékání tak se na to vy...u.
Březen 23, 201213 r Neco v moravskoslezskem kraji ? jj podle znacky se najde nejakej servis a prodejce trebas co mas pobliz
Březen 23, 201213 r Ondro diky Vlastiku , to fakt nasere to tak je že jaj člověk opravi jednu věc tak se sere druha
Březen 23, 201213 r Já zas musím kouknout na mikrospínač u spolujezdce, ale tak tam je problém jen že nesvítí světýlko, když se otevřou dveře, tak na to nějak nespěchám
Březen 24, 201213 r Taky mám v háji spínač u spolujezdce...Ale jelikož mám dveře zalepený vibraflexem ,tak to řešit nebudu
Březen 24, 201213 r já je mám jen přetěsněný silikonem a naštěstí mám ještě šrouby a ne nýty, takže to chce jen nějaký ten čas a je opraveno, ale nějak se mi do toho nechce
Březen 24, 201213 r Jeden den tu nejsem a tady se resi dvere misto jidla ale pro uplnost, ja mam prozatim vsecky dvere v poradku
Březen 24, 201213 r jozzi, tak ty máš novější ročník dočkej času a budeš řešit ještě horší věci. Čím novější rok výroby, tím větší problémy pak
Březen 24, 201213 r no jestli si to budeš střádat po desetikorunách, tak to si pořiď pořádný prase, ale né to k jídlu, to by si hned snědl
Březen 24, 201213 r Strejdo, jen tak mezi nama, cunika klepem v pondeli a bude prejt a sulc a jitrnicky , a hoooodne skvarek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.