Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak jestli myslíš jako folií tak to jo, já myslel nějaký samolepky třeba s názvama nějakejch firem co dělaj autodíly a podobně

jo takhle, tak to je škoda :D

tak na to už jsem moc starej a přestřelil bych to o par let ... ne ne pravě bych střelil něco do stickerbomb folie :D

post-63075-0-58752100-1332871218_thumb.j

post-63075-0-06035100-1332871226_thumb.j

post-63075-0-26534600-1332871232_thumb.j

zajímavej zmatek :D ale já bych si to na auto nedal :D

a nebo jedině do toho udělat celý auto :D

to mě taky napadlo ale určitě ne na moje :D ... to je pravě tedka nova německa moda :D kua ještě to musim snižit, je to koza jak cyp

ale jo, jdi do toho :D no já nad snižováním neuvažuju, ty naše cesty a muj výjezd z garáže hlavně v zimě stojí za to :D

ja už snad do zimy sprovoznim pašika :D ... jinak ohledně snižovani , moje mi taky řikala at mě to ani nenapadne že kdyby mi dozadu sedly thyne se svagrovou tak bych drel o lemy :D ... Kua ja ma dilema s tou foli.. se naseru a obednam si carbon ,sem nasel dobrou cenu

to ti dala dobrej důvod teda :D :D jo, carbon vypadá hezky

Typek ma cenu 7zl za metr to se neodmita a folie je z 3Mka ... musim napsat samosytlosovi , jeho přitule umi vt ;)

to je v přepočtu kolik? :D No to je dobrá přítekyně teda :)

no , hvalil ji ,tak uvidime ,fotky na vzor už ma ;) cca 50 kč za metr na metr štyrycet

to je skoro zadarmo :D to bych dal na celý auto :D

no na cely by to nešlo ,ale mam menši napad ;) maska , střeha, kapota možna i narazniky a jak se rozjedu tak pate dveře :D

tak to jsem zvědavej jak to uděláš :) a ta maska teda nevyšla jo, že chceš tuhle dávat do folie?

neni na ni čas, kluci tedka fiči do lamp, no jo ,jednoduzsi tvary jim jdou :D

si je špatně zaškolil :D

ale houby školil , přiškrtil jsem jim hlastani ,taky musi makat :D

no tak to je jasný, se na tebe naštvali a naschvál ti tu masku zprznili :D

to jsem jim pravě přiškrtil jak už zmrvili 3ti formu :D ted musi makat,jinak buduou jak bez flašky tak bez premii, a do leta ma byt maska , ja myslel hodit do folie ten vrhni zobaček

jo, ten chrom dát do tý folie, to bude vypadat líp. No já si jdu hodit sprchu, tak až budeš doma, tak koukej najít ty fotky :D

no než ja bdud doma, kabel blokujou cypi celnici v Chotěbuzi :D

no takhle mě nechat čekat :D

Nazdaj bando nějak nestíhám co nového kromě Nové Vsi,Noveho Boru a pod.U mě tak nějak normál teď mom pjacuju a autí s centrálem furt zlobí a furt zlobí takže vlastně nic nového. :kol-27:

To ja uz obul :D ale to jste si uz oba vsimli :D . Barisi obednano 4 metrz na skousku ;) jo a tirak dorazil, ted se pujde dorazit ridic :D

čus Vlasto, přes Novej Bor jsem dneska jel, jinak žýdný novinky :D

Tak jsem zvědavej, jak se ti to povede jozzi. no ho doraz a ať už jsi doma a posíláš fotky :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.