Březen 27, 201213 r tak jestli myslíš jako folií tak to jo, já myslel nějaký samolepky třeba s názvama nějakejch firem co dělaj autodíly a podobně jo takhle, tak to je škoda
Březen 27, 201213 r tak na to už jsem moc starej a přestřelil bych to o par let ... ne ne pravě bych střelil něco do stickerbomb folie
Březen 27, 201213 r to mě taky napadlo ale určitě ne na moje ... to je pravě tedka nova německa moda kua ještě to musim snižit, je to koza jak cyp
Březen 27, 201213 r ale jo, jdi do toho no já nad snižováním neuvažuju, ty naše cesty a muj výjezd z garáže hlavně v zimě stojí za to
Březen 27, 201213 r ja už snad do zimy sprovoznim pašika ... jinak ohledně snižovani , moje mi taky řikala at mě to ani nenapadne že kdyby mi dozadu sedly thyne se svagrovou tak bych drel o lemy ... Kua ja ma dilema s tou foli.. se naseru a obednam si carbon ,sem nasel dobrou cenu
Březen 27, 201213 r Typek ma cenu 7zl za metr to se neodmita a folie je z 3Mka ... musim napsat samosytlosovi , jeho přitule umi vt
Březen 27, 201213 r no , hvalil ji ,tak uvidime ,fotky na vzor už ma cca 50 kč za metr na metr štyrycet
Březen 27, 201213 r no na cely by to nešlo ,ale mam menši napad maska , střeha, kapota možna i narazniky a jak se rozjedu tak pate dveře
Březen 27, 201213 r tak to jsem zvědavej jak to uděláš a ta maska teda nevyšla jo, že chceš tuhle dávat do folie?
Březen 27, 201213 r to jsem jim pravě přiškrtil jak už zmrvili 3ti formu ted musi makat,jinak buduou jak bez flašky tak bez premii, a do leta ma byt maska , ja myslel hodit do folie ten vrhni zobaček
Březen 27, 201213 r jo, ten chrom dát do tý folie, to bude vypadat líp. No já si jdu hodit sprchu, tak až budeš doma, tak koukej najít ty fotky
Březen 27, 201213 r Nazdaj bando nějak nestíhám co nového kromě Nové Vsi,Noveho Boru a pod.U mě tak nějak normál teď mom pjacuju a autí s centrálem furt zlobí a furt zlobí takže vlastně nic nového.
Březen 27, 201213 r To ja uz obul ale to jste si uz oba vsimli . Barisi obednano 4 metrz na skousku jo a tirak dorazil, ted se pujde dorazit ridic
Březen 27, 201213 r čus Vlasto, přes Novej Bor jsem dneska jel, jinak žýdný novinky Tak jsem zvědavej, jak se ti to povede jozzi. no ho doraz a ať už jsi doma a posíláš fotky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.