baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 zkus tu cihlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Nemám tady tak dostatečně velkou :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Jako Mr.Prasoň junijor bych potřeboval alespoň kus panelu :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 by ti stačil kámen prosimtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Hoši nechci tu vypadat jako sračka,ale tohle se mi po ránu děsně líbilo: http://www.novinky.cz/koktejl/263508-neuveritelna-harmonie-na-verande-se-potkala-liska-s-orlem-a-kockami.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Ten orel je luxusní braban... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 tohle kdyby na mě koukalo, když ráno vylezu z baráku, tak mě asi klepne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 A ještě tak hladově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Škoda že už antény nejsou v módě... Dneska budu mít foun k obědu Bramborundum Y329 S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Hezkej aprílovej den neco z motorsportu: http://www.ewrc.cz/e...ve-kategorie-r0 Jinak pěknej telefoun ať chutná. Editováno: 1. Duben 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Pul hodky tu nejsem a stranka zapsana Ondro, dneska obedvas nokie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Ondro, tak ten bramborophone je parádní, asi se po něm poohlídnu Vlasto, když ty závoďáky vidím v obchoďáku, tak mě mrzí, že to nebylo i za nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Barisi za mne byly skodoenky a tatry, vsehno se jeste vali pod posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Taky jsme měli takovou oranžovou tatrovku velkou, jsme se na ní s bráchou vozili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tak ja mel velkou modrou,taku tu krabicoidni,do dneska slouzi synovi od bratranca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 A k founu budou karburátory :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tak tu tatru měl snad každej....S bílejma poklicema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 jozzi to není nokie Ale Bramborundum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 :D to se Ti povedlo... Ja mel jeste jednu tatrovenku,teda furt mam vecer budu doma, tak vyfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Ještě před pár lety se nám válela u babičky na pískovišti...Snad 10 let tam byla...Ale už bez 2 náprav a sklápěčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 taky jí máme ještě na chatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Uděláme galerii Tater co říkáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Proc ne, tatrovka patri k ceske motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tatru máme doma zanovní,kupoval jsem ji pro prcky cca 2roky zpět foto dodám mám na jinem počítači,ale mám doma ve sbirce starejch hraček starší stroj,navíc na něm jsem začínal eru za volantem.(teda na origo stroji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Ta je , k sezrani Vlasto kdes to splasil,ta vypada jako nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.