baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tak dneska byl řízeček se salátem Jinak my jsme měli tyhle, obě v tý oranžový. Ta starší už nevím kde jí je konec a ta mlaší je někde na chatě ale už bez korby chudinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Tak tady jsem našel uplně tu stejnou, ta v pravo Editováno: 1. Duben 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Chlapi nádhera Parádní téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Povedla se vydražit na aukru,mám ještě par kousku z dob mého dětství,autobus ŠD11,Š120,ale ta není uplně O.K.,vláčky na klíček,Avii mrazirny a už ani nevím co v ty krabici všechno je před prckama schovaný teď jsem vydražil dva trakturky ze kterejch bude jeden bezchybnej.Každopádně já byl roubíř takže po mě nezbylo nic a co zbylo dodělaly neteře takže teď nakupuju to co se mi líbí a jednou to bude mít svoji vytrínu na vystavení. Baris ta modrá s červenyma kolama tak tu maj zatím cacorky na hraní a nenápadně jim ji schovám. Editováno: 1. Duben 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Vlasto tak to je paráda No já byl taky šmejďák Si pamatuju, jak jsme dělali s kámošema bouračky aut a i jsme je zapalovali jako že hoří :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tu modrou 120 mam taky , i s privesem a jedno cervene MB k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Bry ranko panove, jak je v praci ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Dneska mam den na ko..t . Videl jsem dracka Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 dobré ráno. Jozzi u vás lítaj draci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Zdar chlapi,tak jsem ve Frýdku Místku na hasičském školení .. do pátku Tak se bando nestrhejte v práci Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 A ty se tam moc neožer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Bacha pánové bere se to tu jako normálně zaměstnání a namátkově tu bude foukat ... takže si musím dávat majzla Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 no tak to je pak prd školení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Presne tak , ja byl posledne na jednom na tyden a za boha si nemuzu vspomenout co jsme tam delali tyden jak duha Jinak jde mi o Zluteho Dracka, od Piskota, kdyz to vidim tak mam sto huti se na vsehno vykaslat Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 No jo holt jsem ve službě ... ale tak večer si něco dám,ale opatrně,za průser mi to nestojí ... ožeru se až v pátek až udělám zkoušky .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Jozzi to je SODA to piškotovo auto Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Je, Tome ani si nedokazu predstavit jak se musi Piskot citit, 4 roky prace, a naka zavistiva kur** udela todle Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 No teď jsem na to právě koukal, to je hnus, takovýhle lidi nakopat do koulí a pak jim je dát sežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Strejdo, to bylo malo , nehapu, proste me presla hut na vsecko Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 ale to byly nějaký mladý šmejdi určitě, viděli sportovně upravený auto, tak ho čorli. takovouhle prasárnu by normální zloděj co chce něco ukrást neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Ja to vidim spise na zavistive prase jako se to stalo memu kamaradovi z polska, perfektni 206 cc ukradena po tydnu nalezena polita barvou, popalena , proste znicena. Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 to souhlasim, prostě nějaká svi.ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Dneska mam den na ko..t . Videl jsem dracka Odeslano z Iphone 4S hmm tak to mas slusny huleni,zadna slama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Ondro koukni sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.