Duben 1, 201213 r Tak dneska byl řízeček se salátem Jinak my jsme měli tyhle, obě v tý oranžový. Ta starší už nevím kde jí je konec a ta mlaší je někde na chatě ale už bez korby chudinka
Duben 1, 201213 r Tak tady jsem našel uplně tu stejnou, ta v pravo Upraveno Duben 1, 201213 r od baris
Duben 1, 201213 r Povedla se vydražit na aukru,mám ještě par kousku z dob mého dětství,autobus ŠD11,Š120,ale ta není uplně O.K.,vláčky na klíček,Avii mrazirny a už ani nevím co v ty krabici všechno je před prckama schovaný teď jsem vydražil dva trakturky ze kterejch bude jeden bezchybnej.Každopádně já byl roubíř takže po mě nezbylo nic a co zbylo dodělaly neteře takže teď nakupuju to co se mi líbí a jednou to bude mít svoji vytrínu na vystavení. Baris ta modrá s červenyma kolama tak tu maj zatím cacorky na hraní a nenápadně jim ji schovám. Upraveno Duben 1, 201213 r od Vlasta
Duben 1, 201213 r Vlasto tak to je paráda No já byl taky šmejďák Si pamatuju, jak jsme dělali s kámošema bouračky aut a i jsme je zapalovali jako že hoří :D
Duben 2, 201213 r Zdar chlapi,tak jsem ve Frýdku Místku na hasičském školení .. do pátku Tak se bando nestrhejte v práci Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r Bacha pánové bere se to tu jako normálně zaměstnání a namátkově tu bude foukat ... takže si musím dávat majzla Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r Presne tak , ja byl posledne na jednom na tyden a za boha si nemuzu vspomenout co jsme tam delali tyden jak duha Jinak jde mi o Zluteho Dracka, od Piskota, kdyz to vidim tak mam sto huti se na vsehno vykaslat Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r No jo holt jsem ve službě ... ale tak večer si něco dám,ale opatrně,za průser mi to nestojí ... ožeru se až v pátek až udělám zkoušky .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 2, 201213 r Je, Tome ani si nedokazu predstavit jak se musi Piskot citit, 4 roky prace, a naka zavistiva kur** udela todle Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r No teď jsem na to právě koukal, to je hnus, takovýhle lidi nakopat do koulí a pak jim je dát sežrat
Duben 2, 201213 r Strejdo, to bylo malo , nehapu, proste me presla hut na vsecko Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r ale to byly nějaký mladý šmejdi určitě, viděli sportovně upravený auto, tak ho čorli. takovouhle prasárnu by normální zloděj co chce něco ukrást neudělal
Duben 2, 201213 r Ja to vidim spise na zavistive prase jako se to stalo memu kamaradovi z polska, perfektni 206 cc ukradena po tydnu nalezena polita barvou, popalena , proste znicena. Odeslano z Iphone 4S
Duben 2, 201213 r Dneska mam den na ko..t . Videl jsem dracka Odeslano z Iphone 4S hmm tak to mas slusny huleni,zadna slama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.