jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tome,a mame to za firemni takze gratis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 jozzi: luxusní práce!!! dobře ty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 se snazim jak muzu vse co mi hybi je cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Já takýýýýý,ale jen tak nakukuju,dnes není časík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Teď je chvilka,ale noc teprve začíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 V práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 jooo v pjáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Bry ranko panove, fajnou sihtu preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Zdravím z Frýdku Místku za chvíli začíná kurz .... takže po snídani (párek,rohlík,hořčice) za chvíli se půjde na to .... tak chlapi ... klidný den Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Ahoj Tome, Ty jsi na tom lip jak ja, ja snidal kafco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jozzi: klasická česká snídaně kafe a cígo ..... bylo cígo ... přiznej se Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Tome, to vis ze bylo tedka davam druhe,jak kafco tak cigarko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 jozzi, aby ses z toho nepos.ral jinak dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Zdravím páni....Já si dám dnes netradičně k snídani svíčkovou se 6ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Strejdo, v klidu , ja jsem cviceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jozzi, semnou by to seklo JInak svíčkovou bych si taky dal, ale spíš k obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 No ona je k obědu,ale já to už nějak nemůžu vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 já ani nevím, co si dám k obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Zdravím páni....Já si dám dnes netradičně k snídani svíčkovou se 6ti tak to je slusna snidane,ani nam radsi nerikej co budes mit na obed,ale tipnul bych to na pul prasete a neco k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Sviiiickova,se oblizuju jak houmr co noveho ve svete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Dobvé ranko a dobrou noc,za chvilku se natáhnu k telce a za 5minut vím stejnak prdlajs co dávaj,k obědu bude směs s rejžičkou,sice už je od včera,ale většinou je jidlo druhej den lepší hlavně gulášek a svíčková mňam,a odpo jedu ke tchyni na oslavu narozenin tak snad se holka ukáže s pořadnyma dobrutkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 No Vlasto, ty si dneska budeš užívat, ale snad je tchyně hodná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.