spineshank Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 taky makam od rana jakoo ted mi dovezli 15 sekacek tak vse do skladu neco vybalit,takze se clovek nezastavi ani moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jo to ja 3 kafe a nohy na stole venku se mi myje auto lije tam jak cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 tady zatim docela pekne,sice zima ale neprsi,premyslim ze jeste dnes pojedu na biku dokud se to nezhnusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Taky jedu od rána,teď jdu papkat mám karbouše,ale domácí páč v jidelně je vepřové mašo v kapustě a to bych nerozchodil.Dnes už mám za sebou přes 200km takže dopo bylo plodné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 A to hodne plodne , no jo pocasi na banan, Vlastiju tak maso v kapustr bych si ai dal, to by pak bylo v kanclu jak v plynove komore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 tak dne spenatek,bramborove krokety a kanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 A já od 11 hodin nejed...a teď bouchám chlebík s vysočinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ja radeji lovecak nebo madarske klobasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak to já jen tak podlubal eidam ..... a ano i pivko jsem si dal .... no pivko .... zkusil jsem Zlatopramen Adler příchuť citron ... nebylo to špatné Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Joo lovečák to je jiná liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak to jsem neskousel Tome ja jsem tez na pifku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jozzi to já si koupil lahvové a jen jedno,zítra jedu ráno zase do FM a dělám zkoušky,tak musím být ready Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Cus hosi. Dnes vubec nestiham. K vece jsem si dal dva kousky mcsmazaku a na to jednoho cheese a jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No dobrý večer strécu .... vitej .... jaký byl ten MC Smažák? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jo byl vybornej, jen ten smazak by mohl bejt vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jako Tasty co? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jo a cena furt 30. To by se zralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak dneska jsem poprve nakupoval přes Aukro a hned jsem tu věc koupil 2x, hned jsem psal prodávajícímu mejla, tak jsem zvědav jak to dopadne????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Já tam radši ani nelezu,páč bych tam něco nakupoval furt potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 dobry den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 A dobre ranko jakpak pri patku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Pecka peckoucí dnes jdu do práce jen od 14 do 18 a pak na místní auto srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Ja od rana udim se tesim na klobaaaaasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 dobré dopoledne tak dneska jdu na odpolední a hned zejtra na ranní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.