Duben 5, 201213 r taky makam od rana jakoo ted mi dovezli 15 sekacek tak vse do skladu neco vybalit,takze se clovek nezastavi ani moc
Duben 5, 201213 r tady zatim docela pekne,sice zima ale neprsi,premyslim ze jeste dnes pojedu na biku dokud se to nezhnusi
Duben 5, 201213 r Taky jedu od rána,teď jdu papkat mám karbouše,ale domácí páč v jidelně je vepřové mašo v kapustě a to bych nerozchodil.Dnes už mám za sebou přes 200km takže dopo bylo plodné
Duben 5, 201213 r A to hodne plodne , no jo pocasi na banan, Vlastiju tak maso v kapustr bych si ai dal, to by pak bylo v kanclu jak v plynove komore
Duben 5, 201213 r Tak to já jen tak podlubal eidam ..... a ano i pivko jsem si dal .... no pivko .... zkusil jsem Zlatopramen Adler příchuť citron ... nebylo to špatné Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 5, 201213 r Jozzi to já si koupil lahvové a jen jedno,zítra jedu ráno zase do FM a dělám zkoušky,tak musím být ready Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 5, 201213 r Cus hosi. Dnes vubec nestiham. K vece jsem si dal dva kousky mcsmazaku a na to jednoho cheese a jsem spokojenej
Duben 5, 201213 r No dobrý večer strécu .... vitej .... jaký byl ten MC Smažák? Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Duben 5, 201213 r Tak dneska jsem poprve nakupoval přes Aukro a hned jsem tu věc koupil 2x, hned jsem psal prodávajícímu mejla, tak jsem zvědav jak to dopadne?????????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.