baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 přesně neví kdy zkončit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ten by měl dělat max nakeho poradce,nebo maskota ,ale tak tedka to nebyla jeho chyba možna by to i dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 maskota jo :D Ty si dneska nějakej přející :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ja vim ,hodny jak medvidek ale je to sport a ja jako divak si to chci užit at se boura, at se liskaj , pak se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Jo, na to se pak líp kouká Já když byl menší, tak jsem si vždycky přál pořádný bouračky Taď už vím, že ty bouračky pro ně nejsou nic moc, tak jim to nepřeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Když by se nebouralo,tak by na to nikdo nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 no pravě Ondro , dyt to by bylo přišerně nazaživny ,jak odneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 dneska se tam nic moc neděje až na tu trať posetou gumou z pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 No ve městě to je taky akčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ty městske jsou nej , ale tady furt něco ztraci , a je to tam jak na vojně, sama guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Hele prdi já Vám dám maskota,letos ještě vyhraje,já mu sice zas tak nefandil,ale dokázal v FI moc a po navratu mu přeju aby zas par zavodu vyhrál a dnes za to nemuže,dnes by byl určo na bedně,matka na kole šla přes zavit bo co a to se vyhrat nedá. Jinak drahá polovička vyrazila do ulic ve VW brouk nafta to se to jezdí kurde já dělal aš se Š120užovka bez posil brzd takže jedna z prvních co vyjely a zaučoval na 100vce na louce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 No já si v autoškole vystřídal dost aut, Fiat Punto, Fiat Stilo Combi, Fabia II a jako třešňičku tam měl Nissan Primera GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Já se zaučoval s bráchovo Š120L a autoškolu absolvoval s Peugotem 309. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ja se učil na maluchu a polonezu pak v autoškole to už byla felinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 taky good! :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) K-jo u Hofiho s 309,za mne měl škodověnky a naklaďák jsem u něj dělal na IFĚ taky super stroj,ale tu má asi ještě dneska. Krajane napiš jak se jmenuješ ať Ti furt neříkám Kyblík. Editováno: 15. Duben 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 good jak good .. ja v te době važil cca 160 kilo , ten učitel snad ještě vic, no každopadně v tu chvili felinka byla na sport podvozku , takže co retarder jsme dřeli a řazeni byl porod ,co kvalt tak šleh o stehno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To si dovedu představit a dnes máš kolik myslím,že někde dřiv si to psal,to je tak 40dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tak felina teda dostávala pořádně zabrat .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Vlastiku už vic , tedka krasnych 107 Strejdo ,to byl takovy low rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 K-jo u Hofiho s 309,za mne měl škodověnky a naklaďák jsem u něj dělal na IFĚ taky super stroj,ale tu má asi ještě dneska. Krajane napiš jak se jmenuješ ať Ti furt neříkám Kyblík. Luboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Jozzi, kdyby jste jezdili pořád spolu, tak by jste ušetřili za snižování auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To bysme si založili tuningovou firmu Luboši ,odkud se vzal Kyblik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 by jste ale nestíhali No nic, tak já vyrážím na cesty, tak se tu mějte a přejte mi hezký počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Strejdo ,přeju hezke srazovani a prazdne cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.