jozzi Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 a šteluje no spiše už tam asi usnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 no tak se mu to protáhne na další den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 nebo se kouka na hokej konecne naky mezinarodni zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Asi jo se tu fakt neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Strejdo, ale to byl hokej, jen poslouham ty prijmeni a to skoro sami byvali hraci trince a vitkovic , plus oba treneri kteri se v tech klubech tradicne stridali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Kluci .... co nejakej festacek v lete co vy na to ? bude tu neco zajimaveho vystupovat??jako neco sem zaslechl na RFP ze snad ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Dobré ranko a nazdaj bando. Bramboury nee ty mám u našich na poli,na zahr budou jenom jahudky,maliny,je tam boruvka jablon a tot vše. Teď jsem postavil tu boudobudku na nařadí a na altán už letos nebudou asi chechtáky,předělávám světla na stk dávám jiné skla a jako na potvoru jsem sehnal světla střibrný a já chci svoje černý takže rozebírám a lepím do hromady. Jdu něco dělat tak zdaaaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Hodne zdaru jo boruvky jsou nej a jabka na kalvados Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Dobré ráno Kalvádos je výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ty vis strejdo co je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 to ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Das dneska semnou big tasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 já tu mám nějakou slevu big mac + druhej zdarma, tak to využiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak to mam i ja taky mas v mobilu aplikaci muj mekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 přesně minule jsem si dával big mac menu + royal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 jj taky mam ty kupony a par jsme jich s malou vyuzili kdyz jsme byli u meca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 jo, sem koukal že tam maj i happy meal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 jj daval jsem BigMac+HM pro malou a domu jsme si vzali 2xBigMAc a 20 nugetek a 2 x hrancle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 tak to je solidní nákup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Zdar... kua jste tomu dali docela za uši. Ondro nevim no, na RFP jsou Prodigy, to by mohl bejt tvůj šálek... . Já to vidim standartně na MOR a uvidíme co dál... na brutal už nějak nemám koule (Libore, to neni popichnuti k tomu aby ses těch kulek rovnou chytnul jo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ou jeach dneska dva big tasty a co maj v happy mealu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Na Prodigy bych zasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 tj sem tam nechal poradnejch penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.