spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 no Jirko koukal jsem na program RFP a tam je toho vic co me zajima,jen namatkou Faitn No More Prodigy Franz Ferdinand Refused Enter Shikari toto bych poslechl vse moc rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Kua kluci skočte raději na pořádnej žvanec... mě je z toho MC tak akorát na blití.. To bych raději skočil na hlavák do stánku na bramborák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Jo hna hlavaku to je boj , jednou mi to stacili, ja si radeji skocim do meka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 No sračku po tom mám stejnou tak je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Taky bych radši volil meka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 http://www.vlastnihlavou.cz/ruske-ministerstvo-zdravotnictvi-rozhodlo-mcdonalds-rusku-konci/ ... zakázat to všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 No nic dostal jsem z vás hlad, tak jdu na to : KRŮTÍ STEAK na víně Marsala, s restovanými žampiónovými kloboučky a novým bramborem zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Zampionky v Big Tasty by nebyly spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 No nic dostal jsem z vás hlad, tak jdu na to : KRŮTÍ STEAK na víně Marsala, s restovanými žampiónovými kloboučky a novým bramborem zdar tak to zni jako dobra volba,do toho bych sel asi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Já dnes vařil vepřové výpečky, špenát a bramborové knedlíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak spenatek bych si dal taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ja tedy radeji Burger King nez MC.. pro poradne chlapy treba triple whopper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 V BK jsem jeste nebyl, copak to je dobreho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 No já bagruju rohlík s vysočinou... A čeká mě knedlíčková polívka....No na konci týdne doma sereme tenký hovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Je to taky klasicky fastfood, ale obcas si ho dam. Chutna mi tam vic nez v MC, n ty burgery nechutnaj vsechny podobne a to maso je podle me chutove lepsi A navic maji dobre cibulove krouzky. http://www.gurmetklub.cz/recenze-burger-king-triple-whopper-fastfood-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ondro, tak knedlickova je taky mnam mlask Gabo no Mc mam asi 5km od domu, se musim na ty krouzky kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 už se mi chladí k němu i pivečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Jdu pryč...kdo to tu má furt číst A pak že se maj lidi špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 To vis Ondro, ja si ziju jak prase v zite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tak to já si taky žiju jako prase,ale né v žitě :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 No ja si spis v posledni dobe pripadam jako kanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ou i ty jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 A se musim pohlubit, dneska od rana uz tahnu 12 birela jeste jich mam osum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Loučím se s vámi pánové , jdu se balit do rachoty dneska na posled a zítra hurá na Rally Šumavu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Tady se nekdo ma co ja bych dal za den volna, ja dneska strasim od 6 do 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.