Přejít na obsah

Gabbo

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 678 zobrazení profilu

Oznámení Gabbo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Baterku mam kupovanou loni na jare takze tam by problem nemel byt.. Videl bych to na nejaky zkrat nebo zoxidovany kontakt jelikoz poprve se to projevilo na podzim po celodennim vytvalem desti.. Moc se mi kvuli tomu nechce kupovat sprej na kontakty kdyz nevim jestli nebude zbytecny, zkusim se nejdriv radeji poptat znamych jestli ho nekdo nema a pak uvidime..
  2. Nazdar, pokrocil jsi nejak s timhle problemem? Mam uplne stejny problem, okno prestane fungovat, staci vyndat a zandat pojistku a zase to funguje. Jo a pokud prestane fungovat okno u spolujezdce, tak mi prestane fungovat automaticky dojezd okna u ridice..
  3. Prave ze diagnostika nehlasi nic takze to vidim na spatny kontakt tlacitka na te pacce. Objednam a vyzkousim..
  4. Brzdovy spinac jsem si vlastne nedavno menil, to uz tempomat neficel, ale najednou mi zacaly svitit stetelka na palubovce. Takze jedine spojkovy nebo ta packa..
  5. Diky.. Tempomat najde sepnout, odchazelo to postupne, nekdy to slo sepnout a nekdy ne.. Na VAGu zadna chyba. Ty snimace v pedalech by asi neco vyhodily ne? Myslel jsem ze to bude mechanicka zavada toho tlacitka set. Pokud ty snimace v pedalech chybu nevyhazuji tak asi zbyde metoda pokus omyl ne?
  6. Ahoj, mam na Fabii tempomat uz z vyroby a prestalo mi fungovat tlacitko set na pacce. Stejna packa origo stoji cca 2000 ale pry origo na superba s kolebkovym tlacitkem stoji jen cca 800.. Chci se zeptat zda-li tyto packy jsou vzajemne kombatibilni a je je mozno zamenit. Diky
  7. OK, To bude asi tim, dival jsem se spis smerem k volantu, jelikoz tam byla ta hadice umistena predtim.. a ja si rikal proc to chlazeni nefunguje. Diky
  8. Jasne, ja spis myslel kde to vedeni topeni je, zbeznym pohledem jsem to vcera nenasel a dneska jsem dostal domu az za tmy..
  9. libero1071: diky, vcera jsem rozbral palubku, jelikoz to byla moje premiera tak to bylo to nejhorsi, vymena spinace je pohodicka, jak rikas. stacit seslapnout pedal, vlozit novy, otocit a pripojit kabel.. vsechno pefrektne funguje.. po druhem nastartovani zmizelo epc a asi po 5 zmizela i kontrolka motoru. Jelikoz uz nebyl cas, nahodil jsem jen spinace na svetla a zbytek palubky budu dodelavat dneska.. ale neprisel jsem na to kde zapojit hadici klimatizovane prihradky (mam takovy dojem ze tam byla navolno uz predtim) .. ne ze bych to nejak hodne pouzival ale kdyz uz do toho lezu, chtel bych to zapojit dobre..
  10. Diky moc, zkusim to rozebrat, jestli se k tomu spinaci vubec dostanu. Jeste dotaz. - ten novy spinac se nastavuje nebo ne? Cetl jsem tady ze nove se snad nenastavuji, a nekdo psal ze zase jo tak jsem z toho zmaten.
  11. Zdravim Vas, Nejsem si jisty jestli tyhle dve kontrolky spolu souvisi nebo je to nahoda ze jsou dve zavady najednou. Minuly tyden me kolega upozornoval ze mi nejak spatne sviti brzdove svetla. V patek jsem dotankoval plnou (do prvniho vycvaknuti) a dorazil domu, nevim jestli necvo svitilo nebo ne.. V sobotu pak hned po nastartovani svitila kontrolka EPC a nejsem si jisty jestli uz svitila i kontrolka motoru. najel jsem asi 60 km a v nedeli uz stopro svitily obe kontrolky, A zjistil jsem ze mi brzdove svetla vubec nesviti. Podle vseho co jsem nasel tak to vypada na brzdovy spinac. Nechce se mi do autorizaku, zvlast kdyz ten spinac je pomerne snadno vymenitelny. Takze mam dotaz - muze se stat ze je to necim jinym nez tim spinacem? Budou se muset vymazat chyby aby kontrolky zhasly? A hlavne - muze souviset kontrolka motoru s tim brzdovym spinacem? BTW, nemam doma torxy, nevite jaka velikost je potreba pro to abych se dostal k tomu cidlu? At si je muzu pujcit? Diky moc!
  12. Gabbo

    Mini Superb

    Moje přibližovadlo..
  13. Je to reseno casto, staci hledat na netu - vice oktany nez je predepsano motoru vubec neuskodis, nicmene je motor pry nevyuzije. Ja mam taky predepsan N95 (v nouzi N91) ale s Vervou se mi zda, ze motor lip chodi do otacek a nejake to deci mozna i usetrim..nicmene to je tezko rick, jezdim hodne podle nalady a jezdim vetsinou mesto - zacpa nebo dalnice.. Nicmene Verva je aditivovana a to je ten hlavni rozdil proti normalnimu benzinu, ty aditiva by mely cistit trysky atd.. cili udrzovat motor v kondici.. BTW obcas kombinuji Vervu 98 i s VIFem ktereho jsem dostal par plechovek zdarma a nemyslim si ze by si motor stezoval...
  14. Panove tak mezi Krakovem a Katowicema dnes odpoledne Verva 98 - 5.99 Verva ON - 5.99 ON - 5.79 N95 - 5.85 sestka na zacatku zadna
  15. Jeste v pondeli jsem Vervu98 bral 5.99, ze ja debil nenabral radeji plnou misto tech 20 litru na ty blbe body. No uvidim za kolik budu brat dneska. Ale zase je dobre ze nemusim mit starost jestli mi plna nadrz vydrzi cely pristi tyden kdy do Polska nejedu.
×
×
  • Vytvořit nový...