Duben 23, 201213 r Čauky bando,tak dovča za mnou a nezbyvá než nasadit usměv a do pjáce,tenhle tejden mám 6st 12tek tak si pjáci trochu užiju,nicméně na majku a hlavně po májce mám olno jdu až večer 1května,tak bude nějaké to pivečko,masíčko,buřtík a děti u babičky(aspoň v to plně doufám) jupíjajou.
Duben 23, 201213 r Ahoj Vlastiku strejdo, ja nic ja muzikant, dojel jsem do prace a lytko natekle jak balon, tedka vekam na vysledky Odeslano z Iphone 4S
Duben 23, 201213 r A jas nohu v prdeli me to uz sere co je pekne tak nakej uraz Odeslano z Iphone 4S nj z toho plyne ponauceni ze se tam nohy nemaj strkat
Duben 23, 201213 r Ondro ,ja tušil že s Tebe něco takoveho vyleze ,ale už vim co toje sportek k trvale invalidite
Duben 23, 201213 r to zavinilo az moc pohybu strejdo ale odjel jsem denska vic jak 500km jsem na sebe hrdej i s tim balonem misto nohy
Duben 23, 201213 r Jo jo celej víkend nevylez z kutlochu a ráno se lek budíku tak vyskočil a je po noze a néééééééééééébo dělal celej víkend směšné pohyby.
Duben 23, 201213 r trkat raději ne , to by mě Lukaš zajel , ten ma tedka stesti na ušaky ... ozvalo se mi stare zraneni, to zas bude doma peklo
Duben 23, 201213 r plzen , ha ,ja si dam radka viš jak rano nikam nejedu a ve špajsce je cela basa a k tomu klobasku az to neni jen tak namokro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.