baris Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 tak já si dám asi filmec. Jozzi mě navnadil kolama a teď kvůli tomu neusnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Dobrou chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Bry ranko, ja z ambulancky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 No a mame tu standardni dopoledne Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tenhle týden má bejt krásně a já mám odpolední kurnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 A jas nohu v prdeli me to uz sere co je pekne tak nakej uraz Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Čauky bando,tak dovča za mnou a nezbyvá než nasadit usměv a do pjáce,tenhle tejden mám 6st 12tek tak si pjáci trochu užiju,nicméně na majku a hlavně po májce mám olno jdu až večer 1května,tak bude nějaké to pivečko,masíčko,buřtík a děti u babičky(aspoň v to plně doufám) jupíjajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Čus jozzi, nemáš jí strkat kam nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ahoj Vlastiku strejdo, ja nic ja muzikant, dojel jsem do prace a lytko natekle jak balon, tedka vekam na vysledky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Buh vi co si v noci delal mas to namozeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 No prave ze vyjmecne spal zeby to bylo tim ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 A jas nohu v prdeli me to uz sere co je pekne tak nakej uraz Odeslano z Iphone 4S nj z toho plyne ponauceni ze se tam nohy nemaj strkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 ale je mi fajn po obede dnes....spenatova polivecka a maso na zampionech s ryzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ondro ,ja tušil že s Tebe něco takoveho vyleze ,ale už vim co toje sportek k trvale invalidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 no v noci se přece spát nemá, to je pak jasný, že to takhle dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 to zavinilo az moc pohybu strejdo ale odjel jsem denska vic jak 500km jsem na sebe hrdej i s tim balonem misto nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jo jo celej víkend nevylez z kutlochu a ráno se lek budíku tak vyskočil a je po noze a néééééééééééébo dělal celej víkend směšné pohyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 trkat raději ne , to by mě Lukaš zajel , ten ma tedka stesti na ušaky ... ozvalo se mi stare zraneni, to zas bude doma peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak jak to tady vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 jsme tu samo jako vždy ... Strejdo ,dovez mi big meka , ja jsem uposteleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 no já už mám v sobě 2 plzně k večeři, takže fábka už spinká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 plzen , ha ,ja si dam radka viš jak rano nikam nejedu a ve špajsce je cela basa a k tomu klobasku az to neni jen tak namokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 tak to máš na večer zábavu zajištěnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.