Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ty jo, včera to byl zas k...a den, málo co si malá nedávno ostíhala afinu, tak ji včera bouckla houpačka do pusy a následky rozbitý ret, odřená brada a 1/4 předního zubu pryč. Zrovna jsme jedli grilované makrely a jak jsem viděl, co se jí stalo, s jídlem byl konec, už mi nechutnalo . Teď má šlehu, culík až na prdel, afina na ježka a zub ulomený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) A jinač jsem vyvěsil svoje první téma Kam na dovolenou. My jedem do Jeseníku, byli jsme tam i loni a moc se nám tam líbilo, akorát jsme zmanili hotel, ktery je vhodný pro malé děti. A jestli pak víte, jakou to má vyhodu, že tam budou malé děti? No přeci budou tam i jejich MAMINKY . Tak jako vloni Editováno: 18. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já nejdu konkrétně nikam..budeme se poflakovat různě po okolí..... Konečně jsi taky nástěnkáři vyvěsil téma..... Ta malá je asi ďábel co...jinak to asi musí bej hrozný to vidět, jak jí namlátí houpačka..co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Áhoj Marku.Tak co zásilka? Dorazila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Ahoj Romane . Zatím nic..manželka mám istrukce i peníze..... Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jasně Marku.Hlavně aby to nevěděla co je vevnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jestli je to dobře zabalený, tak dovnitř nebude koukat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 haleluja ... tak jak jste to prezili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jsem živej ale jen protože jsem tam jel v sobotu ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 zdar pánové..... ja se budu dovolenkovat v beskydech jak už sem psal .Jinak Jeseníky jsou taky moc hezky předloni jsme tam byli Petříkově a parada.Až na to prasklý sklo co jsem si přivezli z vyletu z Polska a 5000 oprava... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ROmane : to bylo rozumný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Takhle parkuju v práci..hlídanej areál bezpečnostní službou a hezky pod kamerou a který je asi moje? Poznáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: na 99,9% to je Ford Tranzit dodávka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Romane těsně vedle..ale barvu jsi trefil ..zkus ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak to žlutý úplně vzadu asi ten valník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Romane těsně vedle..ale barvu jsi trefil ..zkus ještě jednou... Hoši, on to maá schované v tom tranzitu, aby zmátl zloděje a aby mu to neškrábli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Tak to žlutý úplně vzadu asi ten valník Ty truhlíku, psal jsem že Roman trefil barvu....copak tranzit je žlutej... Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 MARKU: ZAČÍNÁM BÝT NERVOZNÍ S TOU ZÁSILKOU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Manželka hlásí:NIC..ale to je u nás normální...až přijedu z práce tak bude lístek ve schránce že jsem nebyl doma...neboj..jak to bude zavolám Ti na mobil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Díky Marku: snad vše proběhne jak má.Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hele Raca šmejdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 http://www.novinky.cz/krimi/168991-dve-pro...dy-mu-veri.html Tak to je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zaplatil na správných místech...chce se mi z toho blejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 250x ... pod podminkou ze ho dovezou do jim vybraneho spitalu , to si snad delaj srandu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tož chalaní, gdepak stéé....co ja tu samotinký.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.