Květen 18, 200916 r Ty jo, včera to byl zas k...a den, málo co si malá nedávno ostíhala afinu, tak ji včera bouckla houpačka do pusy a následky rozbitý ret, odřená brada a 1/4 předního zubu pryč. Zrovna jsme jedli grilované makrely a jak jsem viděl, co se jí stalo, s jídlem byl konec, už mi nechutnalo . Teď má šlehu, culík až na prdel, afina na ježka a zub ulomený
Květen 18, 200916 r A jinač jsem vyvěsil svoje první téma Kam na dovolenou. My jedem do Jeseníku, byli jsme tam i loni a moc se nám tam líbilo, akorát jsme zmanili hotel, ktery je vhodný pro malé děti. A jestli pak víte, jakou to má vyhodu, že tam budou malé děti? No přeci budou tam i jejich MAMINKY . Tak jako vloni Upraveno Květen 18, 200916 r od Woody
Květen 18, 200916 r Autor Já nejdu konkrétně nikam..budeme se poflakovat různě po okolí..... Konečně jsi taky nástěnkáři vyvěsil téma..... Ta malá je asi ďábel co...jinak to asi musí bej hrozný to vidět, jak jí namlátí houpačka..co...
Květen 18, 200916 r Autor Ahoj Romane . Zatím nic..manželka mám istrukce i peníze..... Upraveno Květen 18, 200916 r od Marek
Květen 18, 200916 r zdar pánové..... ja se budu dovolenkovat v beskydech jak už sem psal .Jinak Jeseníky jsou taky moc hezky předloni jsme tam byli Petříkově a parada.Až na to prasklý sklo co jsem si přivezli z vyletu z Polska a 5000 oprava... :-))))
Květen 18, 200916 r Autor Takhle parkuju v práci..hlídanej areál bezpečnostní službou a hezky pod kamerou a který je asi moje? Poznáte?
Květen 18, 200916 r Romane těsně vedle..ale barvu jsi trefil ..zkus ještě jednou... Hoši, on to maá schované v tom tranzitu, aby zmátl zloděje a aby mu to neškrábli
Květen 18, 200916 r Autor Tak to žlutý úplně vzadu asi ten valník Ty truhlíku, psal jsem že Roman trefil barvu....copak tranzit je žlutej... Upraveno Květen 18, 200916 r od Marek
Květen 18, 200916 r Autor Manželka hlásí:NIC..ale to je u nás normální...až přijedu z práce tak bude lístek ve schránce že jsem nebyl doma...neboj..jak to bude zavolám Ti na mobil....
Květen 18, 200916 r Autor http://www.novinky.cz/krimi/168991-dve-pro...dy-mu-veri.html Tak to je bomba
Květen 18, 200916 r 250x ... pod podminkou ze ho dovezou do jim vybraneho spitalu , to si snad delaj srandu ne ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.