Duben 23, 201213 r Zajidam ale dneska houby, za deset minut konci takze jdu do pelehu , nazdar kluci a klidnou noc přeju
Duben 24, 201213 r Dobre ranko Panove, jelikož dneska je marodka den dva tak jsem si řekl že něco uvařim otazka je co
Duben 24, 201213 r Dobré ranko. Dal bych si gulášek a nebo flákotu na rožni tak něco uvař. už dva dni přendavám skla na světlech,diky aukru,kde jsem jen o trochu mín než tady,jsem sehnal dvě světla,za litr komplet,ale jedno má střibrnej rámeček tak mundím černej a sklo na mé světlo,to druhé je O.K. STK se blíží tak mám ještě do soboty co dělat.
Duben 24, 201213 r no pravě gulašek bych si dal ,ale jaky klasicky , vepřovy, hovězi zvěřina , nebo snad segedyn ? kua to je dilema Takže si dneska Vlastiku hraješ to ja taky , dneska doskaču do auta a trošku to tam nablejska a poluxuju , to bych mohl zvladnout i v sede
Duben 24, 201213 r aha takto,no ja teda na aukro nechodim,prijde mi ze na cokoliv jsem se dival co bych koupil byl fake nejakej
Duben 24, 201213 r dobré ránko pánové ... teď mi volal prodejce,že má pro mě kotouče a desky ... tak si pro ně frčím a rovnou k mechanikovi .... a pak do meka :D jozzi ... dal bych si segedínek
Duben 24, 201213 r Vsak strejdo jak by to slo tak Ti poslu cely hrnec ale mam dojem zeby to sezrali uz postaci tady u nas Odeslano z Iphone 4S
Duben 24, 201213 r Ten bych pak prosil vratit ale ten by se taky urcite ztratil u nas jedine navarit cisternu a udelat segedynove hody Odeslano z Iphone 4S
Duben 24, 201213 r tak maso už nakrajene ,trošku si poleži se soli aby bylo mnam mlask a na obed si střelim steaka taky už leži naloženy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.